Home » 2019 - Goede voornemens aanbieding

Ik denk dat ik al ruim 15 jaar overgewicht had, misschien zelfs nog wel wat langer. Ik voelde mij ongelukkig met mijn eigen lichaam. Op het werk had ik maat XXL en toen ik tijdens het winkelen ook nog een broek in maat 46 moest kopen was dat de druppel. Ik was er helemaal klaar mee. Ik wilde me weer fijn voelen en gelukkig zijn met mezelf.

Eind 2016 besloot ik te gaan sporten, paste ik mijn eetpatroon aan en stopte ik met het drinken van frisdrank. Zo wist ik in anderhalf jaar tijd al het nodige af te vallen, maar ik wilde meer!

Toen ik in april 2018 een kleur & make-upadvies cadeau kreeg van mijn man kwam ik bij Bianca terecht. Daar zag ik de producten van PowerSlim en werd nieuwsgierig naar het programma.  Bianca legde me uit wat het inhield en gaf me wat informatie mee, zodat ik het thuis op mijn gemak kon nalezen.

Dat je tijdens het PowerSlim programma gewoon lekker en regelmatig kunt eten dat sprak me heel erg aan. Shakes, dat vind ik persoonlijk niks, maar omdat je ook kunt kiezen voor producten zoals repen, brood (zelfs een croissant) pasta en wraps wilde ik PowerSlim wel proberen. Ik maakte een afspraak voor een intakegesprek en in mei ben ik gestart met een bepaald doel voor ogen.

Het programma is me heel erg goed bevallen. Ik heb iedere dag heerlijk gegeten en ondanks dat ik geen vis lust had ik toch steeds iets anders op tafel staan. Omdat er zoveel keus is ging het me ook echt niet vervelen. Voor vragen appte ik Bianca en binnen no time had ik een reactie. Echt heel fijn. Bianca is een hele vrolijke gezellige coach, ze appte me zelf ook regelmatig om even te informeren, of zomaar voor de gezelligheid.

Het programma beviel me zo goed dat ik mijn doelen heb bijgesteld. Ik voel me heel fijn, gelukkig en ik zit weer lekker in mijn vel. Shoppen is weer leuk. Eigenlijk is alles leuk nu. Ik wil nooit meer terug naar hoe het was!

 Met het afslankprogramma van PowerSlim kun je op een gezonde, lekkere en evenwichtige manier jouw doel behalen*. Als voedingscoach van PowerSlim help ik jou daar graag bij!


***GOEDE VOORNEMENS AANBIEDING ***  
Bij aankoop van het startpakket ontvang je nu naast het kookboek (twv 14,95) ook een jute shopper (twv € 9,95) een flesje Karamel-zeezout stroop (twv 4,95) èn een pot kruidenbouillon (twv € 4,75) helemaal GRATIS

JOUW VOORDEEL: € 34,60

Aanbieding geldig t/m 31 januari

 

 


WIL JIJ OOK AFVALLEN?  NEEM DAN CONTACT OP VOOR MEER INFO OF EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK!


*Disclaimer: De resultaten kunnen per persoon verschillen. Er kunnen geen gegarandeerde resultaten vooraf worden beloofd.