Succesvol afvallen in Best en omgeving

Wil jij graag succesvol afvallen, weer lekker in in je vel zitten en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Ik ben Bianca Aarts, PS food & lifestyle coach (voorheen PowerSlim). Met ruim 9 jaar ervaring als voedingscoach help ik dagelijks vrouwen uit onder andere Best, Eindhoven, Veldhoven, en Nuenen bij het behalen van hun ideale gewicht en het aanleren van een gezonde levensstijl. Met behulp van het PS. food & lifestyle programma help ik ook jou graag bij het behalen van je doelen en om weer lekker in je vel te zitten! Wat is PS. food & lifestyle? 

PS. food & lifestyle is een programma dat je volgt onder begeleiding. Het is geen dieet, maar een verandering van je voedingspatroon. Geen kwestie van minder, maar van anders eten. Tijdens het programma heb je 5 à 6 eetmomenten per dag; ontbijt, lunch, avondmaaltijd en afhankelijk van jouw persoonlijke programma 2 à 3 tussendoortjes.

 

Lekkere én verantwoorde producten

Je maakt gebruik van PS. food & lifestyle producten, aangevuld met groenten, vlees/vis, en ei. Later in het programma worden de PS. producten stap-voor-stap vervangen door reguliere voeding, waarbij je een gezond eetpatroon aanleert om ook in de toekomst op gewicht te blijven.

 

Afslanken met jouw persoonlijke afslankcoach in omgeving Best

Bij PS. food & lifestyle hoef je het niet alleen te doen. Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer je wat een gezonde levensstijl precies inhoudt en geef ik je handige tips. Zo doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma, en werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.


Afvallen in Best en omgeving met heerlijke PS. food & lifestyle producten


Afslanken hoeft echt geen straf te zijn. De diëtisten en voedingscoaches van PS. food & lifestyle hebben namelijk de lekkerste producten voor je samengesteld. Met een verlaagd koolhydraatgehalte en rijk aan eiwitten.

De PS. producten zijn vergelijkbaar met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse zoete en hartige snacks. Geen shakes dus, maar ècht lekkere producten!


Hanneke en Josien voelen zich dankzij hun nieuwe levensstijl beter dan ooit!

Hanneke:
“Mijn man wees mij op het PS. food & lifestyle programma. Zijn collega volgde dit “en ze eet alleen maar lekkere dingen” zei hij. Dat klonk mij natuurlijk als muziek in de oren, want ik hou nu eenmaal van lekker eten. Ik ging op onderzoek uit en besloot ervoor te gaan. Doorslaggevend was voor mij de belofte van een jaar lang nabegeleiding van je coach na het behalen van je doel. Ik dacht: ‘Dit is precies wat ik nodig heb!’.”

Josien:
“Hanneke hield mij op de hoogte van het programma. Ze liet me zien wat ze allemaal mocht eten op een dag: heerlijke gerechten en lekkere tussendoortjes. Ze was enorm enthousiast over het programma en leerde op deze manier een gezond eetpatroon aan. Een programma dat niet alleen goed vol te houden was, maar waarmee ze ook nog eens haar doel kon behalen. Ik voelde aan alles, dit wil ik ook!


Heidi: "Bianca is een hele fijne afslankcoach. Ze geeft hele goeie tips en motiveert je elke keer weer. Ze is altijd bereikbaar mocht je vragen hebben en denkt echt met je mee. Ik ben in elk geval erg blij dat ik haar hulp heb ingeroepen.


Astrid: "Ik ben heel blij dat ik begonnen ben met het PS programma... Mijn doel was een fitter lichaam en gezondere leefstijl .Daarbij was het fijn om een aantal kilo's te verliezen. Na ongeveer 8 maanden had ik mijn streefgewicht (-23 kg, en zelfs iets meer) bereikt. Ik voel me fit en maak nu gezondere keuzes in m'n eetpatroon. En ik kan zeggen dat ik trots ben op mezelf dat ik dit resultaat bereikt heb en dat zeker mede de fijne begeleiding van Bianca!!!              


Esther: "Meteen al na de 1e ontmoeting wist ik "hier zit ik goed". Bianca heeft mij in een half jaar tijd geholpen om ruim 20 kilo af te vallen. Ze weet je te motiveren, steunt je en heeft volop tips als je ergens tegen aan loopt. Ze geeft je persoonlijke aandacht en geeft je het gevoel dat je er toe doet."