Succesvol Afvallen in Eindhoven

Wil jij graag afvallen, weer lekker in in je vel zitten en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Ik ben Bianca Aarts, PS food & lifestyle coach in Eindhoven (voorheen PowerSlim). Met ruim 9 jaar ervaring als voedingscoach help ik dagelijks vrouwen bij het behalen van hun ideale gewicht en het aanleren van een gezonde levensstijl. Ook voor jou ben ik er!Wat is PS. food & lifestyle? 

PS. food & lifestyle is een programma dat je volgt onder begeleiding. Het is geen dieet, maar een verandering van je voedingspatroon. Geen kwestie van minder, maar van anders eten. Tijdens het programma heb je 5 à 6 eetmomenten per dag; ontbijt, lunch, avondmaaltijd en afhankelijk van jouw persoonlijke programma 2 à 3 tussendoortjes.

 

Lekkere én verantwoorde producten

Je maakt gebruik van PS. food & lifestyle producten, aangevuld met groenten, vlees/vis, en ei. De producten van PS. food & lifestyle kun je vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks. Geen shakes dus , maar ècht lekkere producten!
Later in het programma worden de PS. producten stap-voor-stap vervangen door reguliere voeding waarbij je een gezond eetpatroon aanleert om ook in de toekomst op gewicht te blijven.

 

Afvallen met jouw persoonlijke voedingscoach in Eindhoven

Bij PS. food & lifestyle hoef je het niet alleen te doen. Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer je wat een gezonde levensstijl precies inhoudt en geef ik je handige tips. Zo doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma, en werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.


Ontdek de heerlijke PS. food & lifestyle producten

Afvallen hoeft echt geen straf te zijn. De diëtisten en voedingscoaches van PS. food & lifestyle hebben namelijk de lekkerste producten voor je samengesteld. Met een verlaagd koolhydraatgehalte en rijk aan eiwitten. Je kunt de PS. producten vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse zoete en hartige snacks. Geen shakes dus, maar ècht lekkere producten!


Vrijblijvend kennismaken of starten?

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik je precies uit hoe het programma werkt en hoe jij de beste resultaten kunt behalen.
Samen kijken we dan of het programma ook bij jou past. Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Spreekt het programma je aan, ben je enthousiast en besluit je om te starten? Dan doen we tijdens deze afspraak meteen ook de intake, zodat jij direct aan de slag kunt! Maak een afspraak


Liever eerst telefonisch contact? 

Laat hier je gegevens achter dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 


Heidi: "Bianca is een hele fijne coach. Ze geeft hele goeie tips en motiveert je elke keer weer. Ze is altijd bereikbaar mocht je vragen hebben en denkt echt met je mee. Ik ben in elk geval erg blij dat ik haar hulp heb ingeroepen.Astrid: "Ik ben heel blij dat ik begonnen ben met het PS programma... Mijn doel was een fitter lichaam en gezondere leefstijl .Daarbij was het fijn om een aantal kilo's te verliezen. Na ongeveer 8 maanden had ik mijn streefgewicht (-23 kg, en zelfs iets meer) bereikt. Ik voel me fit en maak nu gezondere keuzes in m'n eetpatroon. En ik kan zeggen dat ik trots ben op mezelf dat ik dit resultaat bereikt heb en dat zeker mede de fijne begeleiding van Bianca!!!              


Esther: "Meteen al na de 1e ontmoeting wist ik "hier zit ik goed". Bianca heeft mij in een half jaar tijd geholpen om ruim 20 kilo af te vallen. Ze weet je te motiveren, steunt je en heeft volop tips als je ergens tegen aan loopt. Ze geeft je persoonlijke aandacht en geeft je het gevoel dat je er toe doet."