Wat is PS. food & lifestyle? 

PS. food & lifestyle is een programma dat je volgt onder begeleiding. Het is geen dieet, maar een verandering van je voedingspatroon. Geen kwestie van minder, maar van anders eten. Tijdens het programma heb je 5 à 6 eetmomenten per dag; ontbijt, lunch, avondmaaltijd en afhankelijk van jouw persoonlijke programma 2 à 3 tussendoortjes.

 

Lekkere én verantwoorde producten

Je maakt gebruik van PS. food & lifestyle producten, aangevuld met groenten, vlees/vis, en ei. De producten van PS. food & lifestyle kun je vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks. Geen shakes dus , maar ècht lekkere producten!
Later in het programma worden de PS. producten stap-voor-stap vervangen door reguliere voeding waarbij je een gezond eetpatroon aanleert om ook in de toekomst op gewicht te blijven.

 

Persoonlijke begeleiding

Bij PS. food & lifestyle hoef je het niet alleen te doen. Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer je wat een gezonde levensstijl precies inhoudt en geef ik je handige tips. Zo doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma, en werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.

Genieten van een gezonde en koolhydraatarme lifestyle met PS. food & lifestyle

Gezond & lekker eten

Met makkelijke producten en recepten

 

Jouw eigen voedingsplan

Een persoonlijk voedingsplan dat is afgestemd op jouw wensen

Een gezonde levensstijl

Niet alleen je doel bereiken, maar ook behouden!Lekkere producten en makkelijke recepten


Bianca Aarts  PS. food & lifestyle coach in Eindhoven

Even voorstellen: Bianca Aarts, PS. food & lifestylecoach in Eindhoven


Als voedingscoach heb ik de afgelopen 8 jaar veel vrouwen mogen begeleiden naar een gezonde levensstijl met behulp van het PS. food & lifestyle programma ( voorheen PowerSlim)

Heb jij al van alles geprobeerd, ben je er helemaal klaar mee en wil jij:

✓ Je weer fitter en energieker voelen
✓ Succesvol gewicht verliezen
✓ Een gezonde leefstijl aanleren
✓ Die ene spijkerbroek weer passen
✓ Niet meer balen, maar TROTS zijn op jezelf?

Samen met jou bekijk ik graag of het PS. food & lifestyle programma ook iets voor jou is.

Wil je starten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Kies dan hier in mijn agenda voor een dag en tijdstip waarop het jou het beste uitkomt. Of vul onderstaand contactformulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!


Neem contact op