Maak nu de eerste stap naar een

Spreekt het PS. food & lifestyle programma je aan, maar twijfel je of het wel bij je past? Probeer het programma dan eerst 3 dagen uit!  Het 3 dagen proefpakket is inclusief afspraak met weegmoment/lichaamsanalyse, de benodigde uitleg, een 3-dagen menu met heerlijke recepten èn alle PS. food & lifestyle producten die je daarvoor nodig hebt.  

Kies in de online agenda
 een dag en tijdstip waarop het jou het beste uitkomt, of vul onderstaand contactformulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!


* Deze aanbieding is uitsluitend geldig als jij het PS. programma en de producten nog niet kent, òf het programma tenminste 3 maanden niet gevolgd hebt en een nieuwe start wilt maken.
 Afvallen in Eindhoven onder begeleiding van Bianca Aarts, PS. food & lifestyle coach

PS. food & lifestyle is een door diëtisten ontwikkeld programma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. Het programma is er op gericht om een gezond gewicht te behalen én te behouden.


Als PS. food & lifestyle coach leer ik je een gezond eetpatroon aan, dat eenvoudig is in te passen in je dagelijkse leven en bij jou past. Tijdens het programma ga je niet minder eten, maar ga je anders eten: minder koolhydraten, meer eiwitten. Je hebt ongeveer 6 eetmomenten op een dag en gebruikt hiervoor de producten van PS. food & lifestyle. Denk aan wraps, crackers, muesli's, pasta's en handige tussendoortjes aangevuld met oa groenten, vlees of vis. Zo leggen we de basis voor een gezond eetpatroon, voor altijd en waar genieten mag!

Ben jij nieuwsgierig of het PS. food & lifestyle programma bij je past? Wij een klik hebben? Of je de producten lekker vindt en of het programma wel echt werkt?