Ervaringen PS. food & lifestyle

Tonny: "Nooit geweten dat koolhydraatarm eten zo lekker kon zijn!"

Het PS. food & lifestyle programma was mede door de lekkere producten en recepten goed vol te houden. Het resultaat mag er wezen want ik ben inmiddels 21 kg afgevallen en zit daarmee zelfs onder mijn streefgewicht. Ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt en dat ik de knop heb weten om te zetten. Met dank aan mijn enthousiaste coach die mij heeft voorzien van goede adviezen, tips en complimenten!


Sandra: "Ik wilde mijn levensstijl veranderen maar toch lekker blijven eten."


Het PS. food & lifestyle programma is heel duidelijk. Je weet precies wat en hoeveel je mag eten om op een gezonde manier te kunnen afvallen. De regelmaat in het programma beviel me goed. 
Met 6 eetmomenten op een dag voelde ik me steeds verzadigd, en daardoor heb ik zelfs met Kerst geen problemen gehad om het programma te blijven volgen.


Esther: "Ik ben fitter en zit lekkerder in mijn vel. Dit wordt mijn zomer!"

In het begin vond ik het moeilijk te geloven dat ik, met al die eetmomenten, elke week keurig afviel. Ik had geen honger, vond het heerlijk om zo’n vaste structuur te hebben en toch viel ik af.
Deze methode heeft mij echt een houvast geboden en de vaste eetmomenten per dag hielpen mij heel erg. Uiteindelijk ben ik niet 10, maar 20 kilo afgevallen.


Franka: "Bianca is een hele fijne coach en geeft je een goede begeleiding om op je streefgewicht uit te komen en deze te behouden. Ze is altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning."


Esther: "Meteen al na de 1e ontmoeting wist ik "hier zit ik goed". Bianca heeft mij in een half jaar tijd geholpen om ruim 20 kilo af te vallen. Ze weet je te motiveren, steunt je en heeft volop tips als je ergens tegen aan loopt. Ze geeft je persoonlijke aandacht en geeft je het gevoel dat je er toe doet."


Annemarie: "Superfijne coach. Denkt mee, altijd bereikbaar voor vragen. En daarnaast ook een spontane, aardige, vriendelijke vrouw. De afspraken met Bianca en de weegschaal zijn gewoon een feest. Fijn om samen mijn afslankdoel te hebben bereikt. Echt een aanrader"


Heidi: "Bianca is een hele fijne coach. Ze geeft hele goeie tips en motiveert je elke keer weer. Ze is altijd bereikbaar mocht je vragen hebben en denkt echt met je mee. Ik ben in elk geval erg blij dat ik haar hulp heb ingeroepen.


Dominique: “Najaarsdip? Ik voel me juist fit!”

Ik wilde niet heel veel afvallen, maar genoeg om me weer prettig in mijn eigen lichaam te voelen.
Ik vind het programma makkelijk vol te houden door de lekkere maaltijden en producten zoals de crackers, het brood en zelfs chips! In het kookboek staan veel lekkere recepten en voor mij zijn de zes eetmomenten per dag meer dan voldoende. Nu ik mijn streefgewicht heb bereikt, gebruik ik de lekkere tussendoortjes nog steeds af en toe.


Tatiana: "Het voelt goed om slank de zomer in te gaan"


Het PS. food & lifestyle programma was echt de reset voor mij die ik nodig had. Het prettigste vond ik dat je totaal geen honger gevoel hebt en ook gewoon met je gezin kan avondeten zonder apart te hoeven koken.

Nu ben ik een jaar later nog steeds op gewicht. Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me fitter en lekkerder in mijn vel dan ooit. 

 


Rosalie: "Mijn te grote kleding is de deur uit"


Via Facebook had ik gezien dat PS. food & lifestyle had gewerkt bij de zus van een vriendin. Voordat ik het wist had ik een afspraak en zat ik bij mijn PS. coach. 
Ik wilde niet aan de shakes maar gewoon lekker eten en mijn voedingspatroon aanpassen.
Ik voel me nu zo fijn en fit. Gewoon kunnen shoppen waar je maar wil en achter mijn kinderen aan rennen, dat is zo heerlijk. Ik heb al mijn kleding die te groot is de deur uit gedaan, zodat ik niet meer kan terugvallen op een grotere maat.


Er zijn veel verhalen te vertellen, maar er is maar één verhaal ècht belangrijk: Jouw eigen succesverhaal!