“Ik kreeg weer structuur en balans in mijn dag”


De eerste kennismaking met PS. food & lifestyle
Ik denk dat het ondertussen ongeveer 4 jaar geleden is dat ik voor het eerst ben gestart met het PS. food & lifestyle programma. Ik verloor 15 kg en ben toen gaan stabiliseren. Ik heb dit gewicht lang kunnen behouden, maar tijdens mijn zwangerschap ben ik tussen de 18 à 20 kg aangekomen.

Zwangerschapskilo’s
Toen mijn zoontje bijna een jaar was stond ik zonder te aarzelen weer bij mijn coach, omdat ik op een verantwoorde manier van die vervelende extra kilo’s wilde afkomen. Ik wilde een fitte moeder zijn en het moederschap niet als excuus gebruiken om met de extra kilo’s opgezadeld te zitten.

De perfecte timing
Ik had echt zin om mijn huidige routine te doorbreken. De motivatie was er opnieuw. Door de rush in het dagelijkse leven vergeet je jezelf soms wel eens. Ik koos opnieuw voor PS. food & lifestyle omdat ik eerder zo’n goede ervaring had: de persoonlijke aanpak van mijn coach, lekkere producten en niet te vergeten het resultaat dat ik behaalde.

 


Het Re-boost programma
Tijdens de zomerperiode en omwille van andere factoren stond het volgen van het PS. food & lifestyle programma een tijdje op een laag pitje. Ik kreeg van mijn coach de kans om het Re-boost programma uit te testen en dat kwam op het juiste moment in mijn leven. Ik sta gelukkig in het leven, maar ik voelde mij zeker niet fit en energiek. Ook was het mij nog niet gelukt om op mijn startgewicht van vóór mijn zwangerschap te komen. Zonder te twijfelen nam ik de beslissing om ja te zeggen en het Re-boost programma een kans te geven.

Back on track!
Door de dagdoosjes uit het pakket kreeg ik weer structuur en balans in mijn dag. Ik heb genoten van de eenvoudige en lekkere recepten en na iedere maaltijd was ik verzadigd. Ik vond het Re-boost programma perfect om te volgen, ook met mijn drukke levensstijl
(fulltime werk en een jong gezin). Ik ben in 14 dagen tijd maar liefst 4 kg verloren, en dat zonder intensief te sporten (slechts 1x in de week zwemmen).

Hoe ben je na het Re-boost pakket weer verder gegaan?
Ik ben heel blij dat ik de kans kreeg om het Re-boost programma te volgen. Het was een duwtje in de juiste richting die ik na een hectische periode, op het vlak van gezin en werk, nodig had. We zijn er nog niet, maar waar een wil is, is een weg. Ik voel me in ieder geval
al veel energieker. Ik ben inmiddels overgeschakeld naar het gewone PS. food & lifestyle programma en
probeer wekelijks mijn weegmomenten in te plannen. Mijn behaalde resultaat wil ik zeker behouden en we blijven resultaatsgericht verder gaan.

Mijn tip voor jou

Het Re-boost programma is een geweldige manier om opnieuw gemotiveerd te raken en op korte termijn meer energie te krijgen. Starten is makkelijk en vandaag is daar een goede dag voor.


Het Re-boost programma

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor mensen die het PS. programma al kennen maar weer even een reset nodig hebben. Samen zorgen we ervoor dat jij weer grip krijgt op de gezonde leefstijl. Lees meer...


Inhoud van het Re-boost pakket:

 

✔️ 14 dagdoosjes met producten voor ontbijt, lunch en tussendoor
✔️ 2 weekmenu’s, met 14 gezonde en makkelijke recepten
✔️ 2 boodschappenlijstjes om jouw Re-boost programma zo makkelijk mogelijk te maken.
✔️ brochure met informatie, tips en inspiratie
✔️ supplementen Multivitamine & Acidofit (voor een maand)

Natuurlijk kun je ook tijdens en nà het Re-boost programma weer rekenen op mijn support en ondersteuning en krijg je toegang tot de WhatsApp groep voor extra motivatie.

Wil je meer weten of een pakket reserveren, neem dan even contact met me op!

€ 199