Een kijkje in het PowerSlim leven van Joy


Laat ik me eerst even voorstellen: Mijn naam is Joy en ik ben begin oktober gestart met het PowerSlim programma. Ik zat niet meer lekker in mijn vel en had bij een collega hele goede resultaten gezien met PowerSlim. Ik ben een echte Bourgondiër en houd van koken en genieten van lekker eten met een wijntje op zijn tijd.


Ik heb ruime ervaring met diverse diëten (helaas…) maar het idee dat ik met PowerSlim toch lekker zou kunnen blijven eten met een grote mogelijkheid aan producten en geen honger zou hoeven te leiden sprak me erg aan.

Ik wil jullie graag een weekje meenemen in mijn PowerSlim avontuur en mijn ervaringen met jullie delen...

Een PowerSlim week begint voor mij altijd op donderdag en eindigt op de woensdag. Waarom? Omdat ik op woensdag altijd langs ga bij mijn coach Bianca, om te kijken hoe de week gegaan is, om te wegen en om mij te motiveren indien nodig. Ook bestel ik op deze dag altijd weer mijn producten voor de week erna.

Wat doe ik als voorbereiding voor de weekstart? Ik kijk welke producten ik nog in huis heb en welke producten ik nodig heb om bij te bestellen. Ik haal daarvoor veel inspiratie uit het PS kookboek. Ik heb al met veel plezier diverse gerechten uitgeprobeerd en ze vervelen me nog totaal niet. De meeste gerechten zijn super lekker en absoluut vullend, anderen vallen voor mij wat tegen qua smaak, maar dat zijn er zeker niet veel 😉

 

Om het voor mezelf makkelijk te maken werk ik met een doosje per dag. Ik doe daarin de producten die ik die dag nodig ga hebben. Op die manier hoef ik er niet elke dag tijd aan te besteden en kom ik niet makkelijk in de verleiding om het anders te doen. Heel af en toe pas ik gedurende de week nog iets aan, als er bijvoorbeeld last-minute iets wijzigt in mijn agenda, waardoor het geplande niet te doen is (te bewerkelijk of onhandig bijvoorbeeld)


Hieronder zie je een voorbeeld van een (oude) weekplanning:.

 


Zoals je kunt zien zit er in dit menu ook een etentje op de zaterdag en op 5 november was ik jarig. Dat zijn momenten die voor iedereen herkenbaar zijn en zorgen voor verleiding. Op mijn verjaardag heb ik mezelf getrakteerd op een PowerSlim taartje, zo voelde ik me toch echt jarig!


Verleidingen vind ik niet alleen buitenshuis, maar ook binnenshuis zijn er genoeg 😊
Ik ben namelijk gezegend met 2 lieve kinderen, die erg van snoepen en chips houden. Onze voorraadkast is dan ook altijd goed gevuld:

Tot morgen!

Joy