Een kijkje in het PowerSlim leven van Joy - 2 -

Vandaag begin ik de dag met 2 PowerSlim crackers, eentje met 20+ smeerkaas en een met chocolade hazelnootpasta. Nu hoor ik je denken, hazelnootpasta? Ja dat kan en mag gewoon. Het is geen Nutella, maar hij smaakt heerlijk! Echt een verwennerij als afsluiting van mijn  maaltijd 😊

 

Na het ontbijt heb ik vandaag het geluk dat ik een stuk kan gaan hardlopen. Het is koud buiten, maar ik vind dit weer heerlijk om te sporten! Ik ga een ronde door de natuur doen van 5 km. Daarna wandel ik nog 2 km uit, dat is goed voor de vetverbranding 😉 En in deze mooie natuur is het ook fijn om echt even te genieten van wat er te zien is.

Als ik weer thuis ben, is het tijd voor mijn 1e snack. Ik kies in de ochtend vaak voor een shake. Deze maak ik van de variatie desserts, aangelengd met 220 ml water en in de shaker. Voor mij de ideale manier om snel, makkelijk en lekker te eten. Vandaag heb ik de kokos variant, die vind ik heerlijk!

 

Later op de ochtend komt er een vriendin langs. We kletsen gezellig bij met thee en zij neemt een gevulde koek, die ik haar aanbied. Ik heb zelf net de shake op, dus geen honger en kan deze verleiding makkelijk weerstaan.

 

Zodra het tijd is voor de lunch, ga ik aan de slag met het restje biefreepjes dat ik had van gisteren. Deze ga ik in een salade verwerken. Hiervan staat een recept in het kookboek, maar aangezien ik niet alles exact in huis heb, wijk ik er iets vanaf. Ik vind het leuk om wat te experimenteren met de recepten en mijn eigen voorkeuren  😊 Deze salade overtreft mijn verwachtingen. Vooral de combinatie van de biefreepjes met de augurk vind ik verrassend lekker.

Later op de middag geniet ik van een sinaasappel gember koek en een kop thee met een tijdschrift. Ik hou ervan om daar een fijn moment van te maken, echt even genieten.


Als 's avonds de kinderen weer opgehaald zijn van de BSO en mijn man thuiskomt van zijn werk ga ik in de keuken beginnen met het snijden van de snijbonen, die ik voor vanavond heb. Deze maak ik klaar in onze stoomoven. Dan worden ze extra lekker. Als vlees hebben we vanavond ribeye en ik heb daar wat champignons aan toegevoegd.  ’s Middags had ik alvast was komkommertjes in zuur klaargemaakt, deze eet ik er nog bij, lekker voor de afwisseling.