Een kijkje in het PowerSlim leven van Joy - 3 -

Vanochtend begon mijn dag om 7.30 uur, eerst lekker relaxed met de kinderen geknuffeld in bed. Een mooie start van de dag!

Eenmaal beneden maakte ik mijn bakje kwark met muesli, netjes afgewogen (150 gram kwark). Ik gebruik altijd de muesli 'chocolade pecan karamel', die vind ik het lekkerste 😉 Daar doe ik dan nog een klein scheutje karamel-zeezout stroop bij en ik geniet van een gezond en lekker ontbijt, dat ook nog eens prima vult.

 

 

Zo rond een uur of 10 was het weer tijd voor een snack. Vandaag heb ik het chocolade dessert gebruikt als (milk)shake. Dit smaakt echt als een chocolade melk, maar dan wat luchtiger.

 

 

 

Na een fijne middagwandeling was het tijd voor de lunch. Vandaag had ik het meergranen bolletje met 15+ smeerkaas en Coburgerham, daarbij wat gemengde sla en tomaten partjes. Dit vond ik  toen ik net begon een kleine hoeveelheid qua brood,  maar de aanvulling met de groenten, ham en smeerkaas, maken dat het een goede, volledige lunch is.

 

Ik vind het altijd leuk om mijn eten extra aantrekkelijk te maken als ik de tijd heb, een beetje bieslook erbij maakt het helemaal af. Het oog wil ook wat 😉

 

Zo rond een uur of 15.30 pak ik dan nog een snack. Dit varieer ik met of een reep, of een lekkere koek, een frambozen cake of een ontbijtkoek. Vandaag wordt het de ontbijtkoek, deze heeft een vleugje gember, waar ik helemaal blij van word.

 

 

 

’s Avonds ga ik uit eten. Als voorbereiding heb ik alvast de website van het restaurant bekeken. Dan weet ik vooraf welke lekkere gerechten het beste passen bij mij. En kan ik me daar alvast op verheugen:

 

Ik kies voor het vispalet als voorgerecht en de hertenbiefstuk als hoofdgerecht, wie zegt dat je niet lekker kunt eten tijdens PowerSlim? Bij het hoofdgerecht vraag ik om extra groente ipv frietjes. Dat wordt gelukkig tegenwoordig heel normaal gevonden.

 

 

 

Zoals al eerder gezegd ben ik van nature een echte Bourgondiër, ik ben dan ook echt een toetjes mens! Echter dat is tijdens PowerSlim zo’n beetje het slechtste dat ik kan eten ☹

 

Hoe los ik dit dan op: Ik zorg altijd dat ik zelf een PowerSlim snack bij me heb voor de situaties waarin ik teveel in verleiding kom. Dan kan ik als ik echt iets wil eten gewoon een PowerSlim snack pakken. In verband met de decembermaand heeft PowerSlim een aantal hele lekkere snacks extra nu: Kerstballetjes en kerstboompjes. Vandaag neem ik voor mezelf een kerstboompje mee, die ik op ga eten bij een lekkere kop verse muntthee 😊

 

Andere verleiding die ik vanavond heb moeten trotseren: de lekkere wijntjes. Aangezien ik vandaag zelf chauffeur ben, kan ik sowieso niet veel drinken, eentje mag van mezelf en daar geniet ik dan ook echt van 😉

Morgen weer meer….