Een kijkje in het PowerSlim leven van Joy - 5 -

Ik sta vanochtend vrolijk op. Gisteren heb ik een leuk feestje gehad! Gezellig bijkletsen met vrienden, leuke muziek op de achtergrond, jammer genoeg niet gedanst, maar dat doe ik de volgende keer wel weer.


Ik heb gisteren netjes alleen thee en water met een smaakje gedronken bij het feestje, dat terwijl er wel lekkere witte wijn was, maar ik had gewoon niet echt zin… Daardoor dus ook geen kater en helemaal fit!


Ik maak vanochtend een lekker ‘zondags’ ontbijtje: PowerSlim meergranen broodje met 20+ smeerkaas, een gekookt ei en een plakje rookvlees. 

Omdat ik voor mijn doen redelijk laat ben opgestaan was het ontbijt ook later dan gebruikelijk, pas tegen 10.30 uur. Daardoor sla ik vandaag mij eerste snack even over, wellicht haal ik die later vandaag nog in, dat bekijk ik later op de dag nog wel.

 


Als lunch maak ik een lekkere salade, deze keer met gerookte kipfilet en de andere helft van de avocado die ik gisteren ook gebruikt heb bij de salade met zalm. Ik voeg er sla, komkommer, wat bosui en een handje halve snoeptomaatjes aan toe.

 

Als dressing heb ik zin om een keer iets anders te doen dan ik gewend ben. Ik zoek op internet naar een koolhydraatarme dressing en vind een kerrie dressing, die lijkt me perfect voor bij deze salade. De ingrediënten heb ik in huis, dus dat komt helemaal goed!

 


s Middags ga ik nog lekker een uurtje wandelen. Ik loop richting een groot park in de buurt, daar is het rustig en heel mooi. Wandelen geeft mij altijd een goed gevoel, rustgevend en toch actief😊

Na de wandeling maak ik een kop thee voor mezelf, nestel me onder een dekentje op de bank en neem daarbij een lekkere koek, die heb ik wel verdiend! Voor de kinderen liggen er kerstkransjes klaar


Zo rond een uur of 5 begin ik samen met mijn man aan de voorbereidingen voor het avondeten. We eten vanavond paella. Dit is een vrij bewerkelijk recept uit het kookboek (wat mij betreft vooral geschikt voor in het weekend of op vakantie 😉). Maar de smaak is het zeker waard!

Tip voor als je van niet te pittig eten houdt: Iets minder peper gebruiken dan in het recept vermeld staat 😊.


Daarna lekker met de jongens en mijn man op de bank een filmpje kijken en genieten van een mooi gezinsmomentje😊