Een kijkje in het PowerSlim leven van Joy - 6 -

Het is weer tijd voor de ochtendspits: kinderen uit bed zien te krijgen, daarna motiveren zich op tijd aan te kleden, eten en hop naar school. Terwijl manlief en ik ons in die tussentijd ook nog douchen, aankleden en wat eten.

Voordat ik begon met PowerSlim was een van mijn favoriete ontbijtjes een havermout pannenkoek, deze maakte ik dan met havermout, melk, banaan, rozijnen en wat kaneel. Dat mag in de afvalfase waarin ik zit natuurlijk niet, veel te veel koolhydraten ☹ Maar gelukkig is er een goed alternatief: de havermout pannenkoek van PowerSlim (recept is te vinden in het kookboek). Ik maak deze zonder de zoetstof (vind ik niet nodig) en voeg de kaneel altijd al in de shaker toe en mix deze door het beslag, dan verdeelt het zich goed en vind ik het net nog wat lekkerder!


Op het werk kies ik als snack vaak voor een reep. Makkelijk mee te nemen en goed vullend. Ik vind alle repen lekker en wissel ook daarin veel af. Vandaag kies ik voor de rode vruchten reep, die is echt heeeeeeeeeel lekker!


Aangezien ik vandaag maar een halve dag werk, lunch ik thuis. Ik heb gisteren al wat radijsjes gesneden om als groente erbij te eten en eet daarbij een PowerSlim meerzaden bolletje. De ene helft met wat smeerkaas 20+ en sla en de andere helft met de PowerSlim chocoladepasta. Ik houd ervan om af en toe mijn maaltijden zoet af te sluiten 😊

Na de lunch is het tijd om wat op te ruimen en stofzuigen. En daarna heb ik nog wat tijd over om te gaan hardlopen. Het miezert een beetje, maar dat houdt me niet tegen. Ik loop een ronde van 7 km en loop daarna nog een kilometer uit. Dan is het tijd om snel te douchen en de kinderen van school te halen, maar eerst drink ik nog snel een shake, vandaag kies ik voor de kokos shake. Die geeft een gevoel net alsof je op vakantie bent 😊


Als avondeten eet ik vandaag kipfilet haasjes met groente. Ik marineer de kipfilet, die ik in stukjes heb gesneden, met wat olijfolie en Italiaanse kruiden. Dit laat ik een half uurtje zo staan.  Daarna bak ik in een koekenpan eerst wat uitjes en ik doe er 1 teentje geperste knoflook bij, daarna gaat de gemarineerde kip erbij. Als groente gebruik ik vandaag wat broccoli en bloemkool door elkaar en voor een extra bite een klein beetje taugé. De kip met groente smaakt weer heerlijk!

 

’s Avonds nadat de kinderen weer naar bed zijn en manlief naar een vriend toe is ga ik op de bank zitten met een dekentje, een kop thee en kijk op mijn  gemak 2 afleveringen van Soof! Ook dat is genieten.