Een kijkje in het PowerSlim leven van Joy - 8 -


Dag 7 van deze PowerSlim week alweer. Vandaag is het mijn weegdag. Ik weeg mezelf thuis ook altijd even op mijn eigen weegschaal om een beetje gevoel te hebben bij wat ik ga zien op de weegschaal bij mijn coach. Ik zie dat het resultaat zoals gewenst is, zo rond de 1 kilo eraf 😊


Ik ontbijt vandaag met sesam lijnzaadbrood, deze beleg ik met smeerkaas 20+ en kipfilet. Daarna breng ik de kinderen naar school, stof en stofzuig de woonkamer snel en dan vertrek ik naar Bianca. Het is best druk op de weg, ik moet me nog haasten om op tijd te komen….

Bij Bianca staat al een heel pakket met producten klaar om mee te nemen voor de komende dagen, want de kerstvakantie zorgt ervoor dat we elkaar ruim 2 weken niet gaan zien, best spannend vind ik dat. Zoals al verwacht is het resultaat vandaag goed. Gelukkig maar... inderdaad weer een kilo dichter bij mijn streefgewicht! En....ik heb daarmee mijn subdoel van -10 kilo behaald! 

Na mijn wekelijkse bezoekje aan Bianca ga ik op visite bij mijn moeder die vlakbij woont, dat combineer ik bijna elke week zo. Fijn om daar nog lekker bij te kletsen met een kop thee en een heerlijke sinaasappel gember koek.


Zo tegen 12 uur is het tijd om terug naar huis te gaan. De kinderen komen zo van school en moeten  opgehaald worden. Op woensdag heb ik meestal iets meer tijd voor mijn lunch en ik maak dan ook een lekker hapje met regenboogforelfilet, wat gesnipperde rode ui, veldsla, gehalveerde snoeptomaatjes, een paar drupjes ongefilterde olijfolie en wat zeezout. Zeer smakelijk al zeg ik het zelf 😊

’s Middags ga samen met mijn jongste zoon op visite bij een vriendin. Hij speelt fijn met haar jongste zoon en wij kletsen bij met een kop thee en ik pak tegen half vier een frambozenkoek, die ik mee heb genomen naar haar. De kinderen eten kerstkransjes en genieten daarvan met volle teugen.

 

Weer thuis aangekomen ga ik beginnen met de voorbereidingen voor het avondeten. Normaal eten wij op dinsdag eigenlijk altijd pasta, maar omdat we toen eters hadden hebben we de pasta naar vandaag verzet. Manlief maakt voor hemzelf en de kinderen een standaard penne klaar met pastasaus en gehakt.


Ik bereid een Fusilli Puttanesca (In het kookboek staat hiervan een recept met penne, maar ik wil wel eens weten hoe hij smaakt met fusilli 😉). Lekker om een keer met ingrediënten te werken die ik standaard niet makkelijk zal gebruiken in een avondmaaltijd: zwarte olijven, kappertjes, ansjovis. Rucola heb ik ook niet in huis dus ik voeg wat veldsla toe. In plaats van chilipeper voeg ik wat verse peper toe en dit maakt de pasta echt lekker pittig!

  

Bloggen zit er voor mij nu helaas op. Ik vond het fijn mijn week en PowerSlim ervaringen met jullie te delen en hoop dat het voor jullie leuk was om te lezen en om inspiratie op te doen!

Ik wens iedereen alvast hele fijne Feestdagen!

Groetjes,

Joy


Wil jij ook wat kilootjes kwijt en net als Joy gewoon lekker blijven eten?

Benieuwd of PowerSlim ook iets voor jou is?