PowerSlim Afslankprogramma » Blog | Nieuws » Zo werkt het PowerSlim programma

Zo werkt het PowerSlim programma


De kracht van PowerSlim? Niet minder, maar anders eten. Een programma waarin je leert een balans te vinden tussen verantwoord en lekker eten. Waarin je gewoon kunt blijven genieten terwijl je afvalt. Klinkt goed, maar wat mag je dan allemaal hebben en hoe ziet een dag er dan bijvoorbeeld uit?

  Geen honger, 5 à 6 eetmomenten per dag

  Tijdens het PowerSlim programma heb je 5 à 6 eetmomenten per dag namelijk ontbijt, lunch, avondmaaltijd en -afhankelijk van jouw persoonlijke programma- ook nog 2 à 3 tussendoortjes. Dit betekent dat je dus zo om de 2,5 à 3 uur iets eet.

  Tijdens deze momenten maak je gebruik van PowerSlim producten. Deze producten bevatten weinig koolhydraten, wat ervoor zorgt dat je lichaam vet gaat verbranden en je dus snel gewicht verliest. Ook bevatten de producten veel eiwitten, waardoor je geen honger hebt en je spiermassa behouden blijft (dit voorkomt het jojo effect)

  Volop variatie, neem wat jij het lekkerst vindt!

  Het PowerSlim assortiment bestaat uit ruim 120 verschillende producten. Je kunt zelf kiezen welk product jij op welk moment van de dag neemt.

  Naast de producten van PowerSlim zijn ook diverse groenten, vlees/vis, kwark, ei en verschillende smaakmakers toegestaan. Je krijgt een kaart waarop precies staat wàt en welke hoeveelheden je mag nemen.

  Gebrek aan inspiratie? Met de recepten op de website en uit het kookboek 'koolhydraatarm genieten' (dit krijg je gratis bij aankoop van het startpakket) zet jij in een handomdraai iets lekkers op tafel.


  Een voorbeeld van een dagje PowerSlimmen:

  8:00 - Ontbijt 

  Het is niet zo dat je alleen typische ontbijtproducten zoals muesli, havermout en toast bij het ontbijt kunt nemen. Alle PowerSlim producten zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze tijdens ieder eetmoment genomen kunnen worden. 

  Op een hectische ochtend kun je bijvoorbeeld ook prima een pakje chocolate chip koeken nemen. In het weekend, als je meer tijd hebt kun je bijvoorbeeld een pannenkoek bakken of wentelteefjes maken met het brood van PowerSlim.

  Heb je moeite met ontbijten kies dan bijvoorbeeld voor een PowerSlim drankje of dessert zodat je niet hoeft te kauwen. Kies dus vooral wat jij lekker vindt en wat het beste bij je past.

  10:30 -Tussendoortje 

  Even pauze met een lekker tussendoortje! Neem bijvoorbeeld een heerlijk PowerSlim croissantje, mokka wafels of ontbijtkoek. Liever een drankje? Ga bijvoorbeeld voor chocomel! Zowel warm als koud erg lekker ;-)

  13:00 - Lunch 

  De lunch bestaat uit een PowerSlim product aangevuld met een portie groenten en evt wat vlees, vis of ei. Neem bijvoorbeeld 2 PowerSlim crackers met kipfilet en wat komkommer, of het PowerSlim meerzaden broodje met tomaat en een gekookt ei.

  Ben je thuis tijdens de lunch dan kun je er natuurlijk meer werk van maken. Maak dan bijvoorbeeld een lekkere tosti met het PowerSlim witbrood of ga voor een lekker recept uit het kookboek.

  15:30 - Tussendoortje 

  Alweer tijd voor iets lekkers ;-)  Ga even zitten met een kop koffie/thee, een zakje cantuccini koekjes een melkchocolade chunk of de chocoladeparels en maak er een genietmomentje van.

  Onderweg, op je werk en geen tijd om er een momentje van te maken? Pak dan bijvoorbeeld even snel een ready to go drank vanille, en weer door!

  18:00 - Avondmaaltijd 

  PowerSlim heeft een groot aantal producten om ook 's avonds iets lekkers op tafel te kunnen zetten. Pasta, rijst en noodles bijvoorbeeld, maar ook aardappelpuree, lasagnebladen en wraps. Net als tijdens de lunch vul  je deze producten aan met groenten en eventueel een kleine hoeveelheid vlees of vis. 

  Je hebt 's avonds eventueel ook de mogelijkheid om een maaltijd op tafel te zetten zònder PowerSlim product. Je neemt dan vlees, vis of ei in combinatie met groenten en maakt daar iets lekkers van.

  Maak bijvoorbeeld spruitjesstamppot met varkenshaas, een heerlijke biefstuk met champignons of courgetti met zalm.

  Zin in een 'vette hap'? Maak gyros met een lekkere salade en knoflooksaus. Omdat het niet verplicht is een PowerSlim product te gebruiken tijdens je avondmaaltijd kun je tijdens het PowerSlim programma ook prima uit eten gaan.

  20:30 - Tussendoortje 

  Ook 's avonds kun je natuurlijk voor een zoete snack kiezen, maar misschien heb je nu  juist meer behoefte aan iets hartigs.
  Kies dan bijvoorbeeld voor een zakje chips, de parmezaan-rozemarijn snack of bijvoorbeeld een ham-kaas wafel.

  Hou je van pittig? Dan zijn de hot chili minibites vast iets voor jou! En in het weekend of tijdens een feestje kies je lekker voor de toastjes.


  PowerSlim past ook in jouw dag!

  De bovenstaande tijdstippen zijn slechts voorbeelden. Je bent vrij om te schuiven met de tijdstippen van je eetmomenten, zolang je ze maar verdeeld over de dag neemt en geen momenten overslaat of tegelijkertijd neemt. Het meest optimale is om ca 2,5 uur tussen je eetmomenten te plannen. Daar waar het niet anders kan hou je minimaal 1,5 uur en maximaal 3,5 uur tussen de momenten aan. 

  Als je uitslaapt en je ontbijt dus later neemt, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je ochtend tussendoortje te verplaatsen naar de middag. Je hebt 's middags dan dus 2 tussendoortjes en je dag ziet er dan bijvoorbeeld zo uit:
  Ontbijt 9:30 - Lunch 12:00 - Tussendoortje 14:00 en 16:30 - Avondmaaltijd 19:00 - Tussendoortje 21:30


  «   »