Aan de slag met het PS. startpakket, hoe werkt dat?

Starten met PS. food & lifestyle is eigenlijk heel eenvoudig. Het startpakket bevat namelijk alles wat jij nodig hebt voor een goede start. Compleet met producten, een voorbeeldmenu, overheerlijke recepten en alle bijbehorende informatie.

  Makkelijk starten

  De inhoud van het startpakket is voldoende voor jouw eerste week. Er zitten 7 doosjes in, met in elk doosje precies de PS. food & lifestyle producten die je op een dag nodig hebt. Namelijk, een product voor ontbijt, lunch en avondmaaltijd + 3 heerlijke tussendoortjes. Je pakt dus iedere dag een doosje en gebruikt de producten die erin zitten, makkelijker kan haast niet!

  Inhoud PowerSlim dagdoosje 1

  Dit is bijvoorbeeld de inhoud van dagdoosje 1:  muesli chocolade pecan karamel, dessert yoghurt kers, croissant, drank granaatappel-blauwe bes, zalmwrap, en een zakje paprika chips. Naast de producten die je die dag nodig hebt zit er in dit dagdoosje ook nog een handige shaker en supplementen, voldoende voor de eerste maand.

  Aan de slag

  Om je op weg te helpen zit er in de introductiemap een brochure met alle uitleg en een voorbeeld weekmenu waarop alle producten al voor je zijn ingepland. Zo zie je precies wanneer je welk product pakt. En om het je nog makkelijker te maken staan er ook diverse lekkere recepten in de startersbrochure. Het enige wat jij nog hoeft te doen is klaarmaken en opeten ;-)

   

  Lekker genieten van jouw eerste PS. food & lifestyle dag

  Met de producten uit dagdoosje 1 en de bijbehorende recepten ziet jouw eerste dag er dan ongeveer zo uit: 

  Alle andere dagen zijn net zo lekker en gevarieerd!

   

  • Dagdoos 2:  sesam-lijnzaadbrood, reep intense chocolade, meerzaden bolletje, dessert vanille, fusilli en een heerlijk melkchocolade chunk.
  • Dagdoos 3: witbrood, dessert aardbei-blauwe bes, crackers, reep crispy appel, zalmwrap en hot chili minibites.
  • Dagdoos 4: muesli bosvruchten, reep crunchy kokos, toast classic, cheese onion minibites, noodles en dessert chocolade.
  • Dagdoos 5: muesli pure chocolade kokos, toffee chocoladekoek, mediterraan broodje, reep crispy citroen, omelet kruiden en frambozencake.
  • Dagdoos 6: american pancake appel-kaneel, reep crispy karamel, witbrood, chocoladewafels, rijst en parmezaan rozemarijnsnack.
  • Dagdoos 7: granola aardbei cashew, dessert karamel toffee, sesam-lijnzaadbrood, reep rode vruchten, penne en chocoladeparels.

  Na het startpakket

  Het startpakket is bedoeld om je een indruk te geven van de producten en om je op weg te helpen met het programma. Nu je weet hoe het werkt en welke producten favoriet zijn kun je zelf aan de slag. Jij bepaalt vanaf nu hoe jouw weekmenu eruit ziet en welke producten je kiest. Misschien vind je dat in het begin nog een beetje lastig, maar geen nood, ik ben er om je te helpen. Tijdens de wekelijkse weegmomenten kunnen we er samen even naar kijken, maar ook tussendoor kun je voor vragen en advies altijd even contact met me opnemen.


   »