Wat kan en mag ik eten tijdens het PS. food & lifestyle Programma?

Tijdens het PS. food & lifestyle programma heb je 5 à 6 eetmomenten per dag, waarbij je gebruik maakt van PS. producten, aangevuld met groenten, vlees/vis en ei. Je gaat niet minder, maar anders eten en kunt gewoon blijven genieten terwijl je gewicht verliest. Het PS. food & lifestyle assortiment bestaat uit ruim 120 verschillende producten voor ontbijt, lunch, avondmaaltijd en tussendoor. Jij kiest zelf welke producten je neemt en welke maaltijden je maakt, maak er dus een feestje van!


  Zo ziet een dag er dan bijvoorbeeld uit:

  8:00 - Ontbijt 

  Het is niet zo dat je alleen typische ontbijtproducten zoals muesli, havermout en toast bij het ontbijt kunt nemen.

  Op een hectische ochtend kun je bijvoorbeeld ook prima een pakje chocolate chip koeken nemen. In het weekend, als je meer tijd hebt kun je bijvoorbeeld een pannenkoek bakken of wentelteefjes maken met het brood van PS. food & lifestyle

  Heb je moeite met ontbijten kies dan bijvoorbeeld voor een drankje of dessert zodat je niet hoeft te kauwen. Kies dus vooral wat jij lekker vindt en wat het beste bij je past.

  10:30 -Tussendoortje 

  Even pauze met een lekker tussendoortje! Neem bijvoorbeeld een heerlijk croissantje, mokka wafels of ontbijtkoek. Liever een drankje? Ga dan bijvoorbeeld voor de PS. chocomel! Zowel warm als koud erg lekker ;-)

  13:00 - Lunch 

  De lunch bestaat uit een PS. product aangevuld met een portie groenten en evt wat vlees, vis of ei. Neem bijvoorbeeld PS. crackers met kipfilet en wat komkommer, of een PS. meerzaden broodje met tomaat en een gekookt ei.

  Ben je thuis tijdens de lunch dan kun je er natuurlijk meer werk van maken. Maak dan bijvoorbeeld een lekkere tosti met het PS. witbrood of ga voor een lekker recept uit het kookboek.

  15:30 - Tussendoortje 

  Alweer tijd voor iets lekkers ;-)  Ga even zitten met een kop koffie/thee, een zakje cantuccini koekjes een melkchocolade chunk of de chocoladeparels en maak er een genietmomentje van.

  Onderweg, op je werk en geen tijd om er een momentje van te maken? Pak dan bijvoorbeeld even snel een ready to go drank vanille, en weer door!

  18:00 - Avondmaaltijd 

  PS. food & lifestyle heeft een groot aantal producten om ook 's avonds iets lekkers op tafel te kunnen zetten. Pasta, rijst en noodles bijvoorbeeld, maar ook aardappelpuree, lasagnebladen en wraps. Net als tijdens de lunch vul  je deze producten aan met groenten en eventueel een kleine hoeveelheid vlees of vis. 

  Je hebt 's avonds eventueel ook de mogelijkheid om een maaltijd op tafel te zetten zònder PS. product. Je neemt dan vlees, vis of ei in combinatie met groenten en maakt daar iets lekkers van.

  Maak bijvoorbeeld spruitjesstamppot met varkenshaas, een heerlijke biefstuk met champignons of courgetti met zalm.

  Zin in een 'vette hap'? Maak gyros met een lekkere salade en knoflooksaus. Omdat het niet verplicht is een PS. product te gebruiken tijdens je avondmaaltijd kun je tijdens het programma ook prima uit eten gaan.

  20:30 - Tussendoortje 

  Ook 's avonds kun je natuurlijk voor een zoete snack kiezen, maar misschien heb je nu  juist meer behoefte aan iets hartigs. Kies dan bijvoorbeeld voor een zakje chips, de parmezaan-rozemarijn snack of bijvoorbeeld een ham-kaas wafel.

  Hou je van pittig? Dan zijn de hot chili minibites vast iets voor jou! En in het weekend of tijdens een feestje kies je lekker voor de toastjes.


  PS. food & lifestyle past ook in jouw dag!

  De bovenstaande tijdstippen zijn slechts voorbeelden. Je bent vrij om te schuiven met de tijdstippen van je eetmomenten, zolang je ze maar verdeeld over de dag neemt en geen momenten overslaat of tegelijkertijd neemt. Het meest optimale is om ca 2,5 uur tussen je eetmomenten te plannen. Daar waar het niet anders kan hou je minimaal 1,5 uur en maximaal 3,5 uur tussen de momenten aan. 

  Als je uitslaapt en je ontbijt dus later neemt, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je ochtend tussendoortje te verplaatsen naar de middag. Je hebt 's middags dan dus 2 tussendoortjes en je dag ziet er dan bijvoorbeeld zo uit:
  Ontbijt 9:30 - Lunch 12:00 - Tussendoortje 14:00 en 16:30 - Avondmaaltijd 19:00 - Tussendoortje 21:30


  Ben jij benieuwd of het PS. food & lifestyle programma ook iets voor jou is en wil je graag meer weten? Maak dan even een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek, vertel ik je er alles over en beantwoord ik al jouw vragen. Kijken we samen of het ook bij jou past! De afspraak is gratis en geheel vrijblijvend, dus wat heb je (behalve wat kilo's) te verliezen ;-) 


  «   »