Ank: "Ik zie het elke dag nog als een kado dat het gelukt is!"

PowerSlim ervaring Ank

Herken je dat, dat er iets gebeurt of dat iemand iets zegt of doet en dat je daar dan de hele dag een blij gevoel van hebt? Ik had dat gister met dit berichtje wat ik van Ank kreeg:

 

"In het afgelopen jaar is er voor mij op 28 maart een nieuwe fase ingegaan met de fijne begeleiding van jou. Ik had eindelijk de stap genomen om af te gaan vallen. Ik geef kookles op school 23 en ik ben in de overgang en deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat ik flink aangekomen was. Mijn streven was om 10 kilo af te gaan vallen.

Op mijn werk waren 3 collega's al met groot succes bezig met PowerSlim. Zij waren alle drie enthousiast, hadden meer energie en vooral belangrijk...geen honger! Het fijne was ook dat je in principe nog van alles kon eten en dat het niet een eentonig dieet was. Alle redenen om te gaan starten.Dus ik nam de stap en gaf het mijzelf kado.

Het ging vanaf het begin heel goed en ik vond t superfijn hoe jij mij coachte. Jij bleef mij op de juiste manier aanmoedigen, waardoor ik het hele proces positief bleef volhouden.
Met een gemiddelde van 1 kilo per week viel ik af. Dat is natuurlijk een fantastisch gevoel! In totaal ben ik 11,5 kilo afgevallen en ben nu al zeker 5 maanden op gewicht.

Ik kom nu nog een keer in de 6 weken om te checken of het stabiel blijft. Dit is ook het fijne van het concept bij PowerSlim. Je kunt nog zonder verplichting een aantal keren komen om te wegen en nog steeds geef je mij een positief gevoel als ik de deur uitloop.

Dank je wel voor de super begeleiding! Ik zie het elke dag nog als een kado dat het gelukt is!"

Ank


«   »