Een week uit het PowerSlim leven van...

PowerSlim ervaring Elizan

Naam: Elizan
Leeftijd: 26 jaar
Mijn doel: Aan de buitenkant weer uitstralen wie ik van binnen ben.

 


PowerSlim fase 1B is een echte uitdaging voor mij. Vorige week stond ik weer op de weegschaal bij Bianca, maar dat voelde een stuk minder sprankelend dan de weken ervoor. Er is tot nu toe in het programma nog geen enkele week geweest dat ik niet ben afgevallen (Jeej!), maar de afgelopen weken ben ik tóch in een sleur gekomen en gaat het afvallen langzamer… zo is het leven natuurlijk ook. Ups & Downs.

 

De eerste 11 kilo vlogen eraf! Echt te gek voelt dat om mee te maken. Zeker als het daarvoor nooit zelf lukte, wat ik ook probeerde. Ik heb erg lang gewacht op het moment dat het afvallen me eindelijk zou lukken. En dit programma gaf meteen houvast (kunnen controleren of je in de vetverbranding zit) en werkt effectief door middel van snelle resultaten.

Maar dat is niet het enige wat ik nodig heb. De juiste mindset en er volledig voor kunnen/durven gaan is ook heel erg belangrijk voor mij om dit programma te kunnen volhouden. Het is van belang dat je gedurende het programma het gevoel voor jezelf blijft creëren dat wat je eet bijzonder en lekker is, zodat je iedere dag weer uitkijkt naar het volgende eetmoment.


Mensen kijken nu anders naar me; ik val op in een ruimte
, en niet omdat mijn jurkje bijna knapt om mijn ronde billen heen, haha. Ik denk dat dat tevens het effect is van mijn uitstraling die nu zelfverzekerdheid weerspiegelt en vertrouwen in mezelf. Mensen hebben er respect voor dat ik afval en mijn doel voor ogen kan houden. Mijn familie en vrienden zijn ook trots op me en ik merk dat ik weer vol vertrouwen op een (familie)kiekje durf te staan. Er zijn genoeg plussen en minnen gedurende het proces, maar door steeds per week te kunnen herpakken en verbeteren met de hulp van Bianca, lukt het me om ook in het moeilijkste stuk door te zetten.


Deze moeilijke week heb ik het advies gekregen om weer een eigen eetschema op te zetten en te plannen, omdat ik er teveel van was afgeweken.
En dat heeft geholpen. Want gisteren  had ik weer een weegmoment en was het resultaat -1,6 KG! Mocht het weer een week minder goed gaan, dan weet ik nu wat ik moet doen.


Ik ben nu ongeveer 15 kilo afgevallen en daarmee ruim over de helft van mijn streefgewicht,
op weg naar een gezond BMI. Jeej! Ik voel me fantastisch en ga binnenkort winkelen om mijn gehele garderobe te vernieuwen. En in december drink ik voor het eerst weer een lekkere champagne sinds ik ben begonnen met dit programma.Hopelijk om mijn einddoel dan te kunnen inluiden! Ik heb er zin in! Jullie ook?

Elizan

 


«   »