Dagboek van Jolanda

PowerSlim ervaring Jolanda

Mijn 1e weegmoment, ik ben super trots op mezelf!


Ik heb Bianca leren kennen als mijn nagelstyliste. Al langere tijd informeer ik naar de producten en resultaten van de PowerSlimmers. ( trok erg mijn interesse ) Wist dat ik zelf ook weer teveel was aangekomen maar had wel een aanloop nodig om te gaan lijnen. Ben al vaker afgevallen, met Weight Watchers, pillen uit België enz. Door het enthousiasme van 2 collega’s die onlangs ook met PowerSlim gestart zijn en doordat ik zag hoe goed het werkte, wilde ik dit ook gaan doen. Op 2 november ben ik gestart...  

 

Hoe het ging? Behoorlijk wennen in het begin! In het startpakket zaten veel verschillende producten, heb sommige als lekker ervaren, maar er zaten ook dingen tussen die ik minder lekker vond. Vond het wel fijn dat je door het startpakket, veel verschillende dingen kunt proeven. En dan ook weet wat je wel lekker vindt.

Hoe start mijn dag? Ik leg iedere ochtend 6 producten klaar voor de hele dag. Zo weet ik precies wat ik die dag ga eten. De ene dag gebruik ik 6 producten, de andere dag kook ik zelf mijn diner, dus gebruik ik 5 PS producten.

Afgelopen zondag heerlijk garnalen gegeten, met salade en PS noodles. Wel wennen hoor afgewogen (maar 6) garnalen eten, maar het was niet minder lekker. Heb ook de dressing van PS en die smaakt heerlijk over de salade. Door mijn wisselende werktijden zowel overdag als ’s nachts, werkt het voor mij goed om alles van te voren te plannen.

Moet af en toe wel lachen als ik in mijn auto zit, met mijn shake beker in de houder, voor het stoplicht vullen met de juiste hoeveelheid water. Bij het volgende stoplicht zakje erin en schudden maar. Beetje creatief, maar omdat ik veel onderweg ben en in de auto zit, word ik erg creatief met mijn eten bereiden. Af en toe even appen met Bianca om toch nog even te checken of ik iets wel mag eten of niet. Ze helpt me super en reageert meteen.

Vandaag mijn 1e weegmoment gehad en ja hoor 3,1 kilo eraf, ik ben super trots op mezelf.
Meteen veel spullen meegenomen die ik lekker vond, de flensjes zijn helemaal super! Dus die heb ik meteen gemaakt als beloning voor mijn goede resultaat ;-)
Ik heb er deze week weer zin in…

Jolanda


5 pakken suiker, een zak aardappelen of een emmer cement...

Mijn 2e week, resultaat -1,9 kg en in totaal dus 5 kilo lichter! In mijn hoofd aan het bedenken dat 5 kilo gelijk staat aan... 5 pakken suiker, 1 zak aardappelen en mijn man beschreef het in zijn werkterm als 5 kilo cement. Tja het is maar hoe je het noemt, maar ik was weer vrolijk gestemd, had misschien zelfs meer kunnen zijn als ik geen (al gepland) etentje had gehad...

Afgelopen donderdag met mijn vriendinnen uit eten geweest, een vastgesteld “5 gangen diner”. Ik moet zeggen het was heerlijk, maar viel ook erg zwaar op de maag. Heb geprobeerd een aantal dingen te laten, alleen spa rood gedronken, mijn ijs weg gegeven, maar die friet was toch echt lekker ;-(

Iedereen bestelde daarna nog een romige, vol schuim, cappuccino, wat zou ik die lekker hebben gevonden, maar nee ik had al behoorlijk gezondigd, dus heb ik deze maar niet besteld, ik zat immers ook al propvol gegeten.  Vrijdag meteen weer aan de PowerSlim

Verder ging het deze week al weer makkelijker dan vorige week, heb dan nu ook een kast vol met lekkere dingen staan. Heb vorige week flink ingeslagen. Muesli, flensjes, shake’s in verschillende smaken, repen, toast, lijnzaadbrood enz. Ik vind het wel een voordeel, iedere dag kan ik kiezen uit zoveel verschillende producten, dan wordt het dus ook niet eentonig.

Een kijkje in mijn PowerSlim kast...

Nu belde deze week mijn schoonmoeder op of we gezellig 1e kerstdag komen eten, leuk zei mijn man, maar Jolanda is aan het lijnen, dus voor haar alleen biefstuk met groenten! Fijn dat hij zo meedenkt en ik denk, we leven nu half november en ik weet al wat ik eind december op mijn bord krijg ;-) Maar ja daardoor is de kerst vast niet minder gezellig. Ben wel blij dat ik 2e kerstdag gewoon mag werken, dan gaan we dit jaar maar niet uit eten samen bij de shoarma tent zoals traditie is. Maar maakt mijn man voor mij maar heerlijke garnalen ofzo, dan ben ik ook dik tevreden.

Weer vol goede moed mijn 3e week in, a.s. vrijdag een verjaardag en ik zit al te bedenken wat ik ga zeggen. "Nee ik eet geen gebak meer." "Nee dank je, geen friet voor mij bestellen ik heb mijn eigen eten bij me." "Doe maar thee i.p.v. cappuccino." "Chips? Nee ik heb liever mijn eigen chili snacks." Ben ook benieuwd naar de reactie van mijn vrienden. "Ach doe niet zo flauw" of "Top Jolan, goed bezig."

Maar ook iets positiefs, mijn moeder zag al aan mijn gezicht dat ik aan het afvallen ben, dus dan wordt het leuk, andere gaan het zien en er is toch niks zo leuk als een compliment ontvangen. Op naar de 10 kilo !!!!!!

Jolanda


Ik begin het echt al te merken aan de riem in mijn broek, de gaatjes zijn op!

Deze week een echte beproeving gehad. Zoals ik al zei de vorige keer, een verjaardag met PowerSlim...

Ging best goed, gebak was geen probleem, lekkernijen op tafel niet naar gekeken want ik had mijn eigen PowerSlim koekjes bij me... 5 minuten in de oven en heerlijk genoten! Daarna het friet moment, was toch best lastig, zitten ze met 7 mensen om je heen friet en snacks te eten. Maar toch aan het einde van de avond trots naar huis gegaan. Helemaal niks gepakt. En de verjaardag was net zo leuk als anders.

De volgende dag at mijn gezin pizza, mmmm…wat rook dat lekker, maar nee ik eet mijn eigen eten. En de daarop volgende dag, worden we gevraagd of we mee chinees gaan eten. Pfff dat was teveel, maar gelukkig zei mijn man “nee we maken zelf iets, ons Jo is aan het lijnen”, fijn zo’n man die me steunt!

Uiteindelijk vandaag gewogen en beloond met het feit dat ik 1,4 kilo lichter ben geworden. Dit terwijl ik mopperend binnen kwam en voor mijn gevoel geen gewicht kwijt zou zijn en misschien wel dik werd van de lucht van al dat eten van afgelopen weekend. Maar toch in het totaal nu 6,4 kilo eraf, hopen dat ik volgende keer de 8 kilo haal.

Ik begin het echt al zelf te merken aan de riem in mijn broek, de gaatjes zijn op. Binnenkort even een paar bijmaken.

Vandaag heerlijk Spaghetti Bolognese gemaakt met 50 gram tartaar, 4 champignons met salade en tomaat. Heerlijk smaakte het.

Deze week weer een verjaardag, maar nu weet ik al van mezelf dat ik het kan. Wat ik wel heb geleerd, neem je eigen theezakjes mee, want niet iedereen heeft de juiste theezakjes in huis. Ik mag in deze fase namelijk alleen zwarte, witte, groene en rooibosthee (en dus geen 'smaakjesthee') en dan zit je al snel aan het water. Vooral nu in de koudere tijd, warmt thee me lekker op en gaat makkelijker dan alleen maar koud water.
Van Bianca lekkere PowerSlim pepernoten meegekregen met een rijm voor sinterklaas, ik laat ze nog even in de kast liggen, des te lekkerder zijn ze straks. ;-)

Jolanda


Hoera, mijn ring kan weer af!

Na een nachtdienst had ik vandaag om 8.30 uur mijn weegmoment na mijn 4e weekje PowerSlim...

In de auto naar Bianca toe stond ik stil voor het stoplicht, weer mijn ring goed gedaan, want ze zitten nu toch echt los en draaien continue rond. En jawel hoor, na jaren kreeg ik de ring zelfs zo van mijn vinger geschoven. Toch een juichmomentje, je ziet zelfs op de foto dat hij echt een afdruk heeft na gelaten in mijn vinger, de ring zat toch eigenlijk best strak ;-)

 

Dit was mijn 1e nachtdienst sinds ik gestart ben, maar het ging meteen helemaal mis.
Natuurlijk al vanaf dinsdagochtend vroeg op gestaan, mooi alle producten neergezet voor 2 dagen (12 stuks). Het ging goed totdat ik vannacht in de koeling een heerlijke schaal met brood en zalm zag staan op mijn werk. Dus gezwicht voor een stuk, zag er ook heerlijk uit...nadat ik het opgegeten had dacht ik meteen stom stom stom, had mijn eigen eten bij me en tòch gevallen voor dat brood.  Misschien wel herkenbaar, iets wat niet mag wil je dan enorm graag, maar wat levert het me op?

Op de weegschaal vanochtend dus maar 3 ons kwijt. Wel meteen met Bianca over mijn brood met zalm gehad en over de nachtdienst, volgens haar allemaal redenen waarom het resultaat nu dus minder kan zijn. Door het brood is mijn lichaam waarschijnlijk uit de vetverbranding gegaan en dit zie je helaas meteen terug aan het resultaat op de weegschaal, maar komt als ik de draad oppak volgens Bianca volgende week allemaal goed! Echt super, ze legt alles nog een keer uit, denkt mee over hoe dit resultaat zo kon zijn en voel me na het meten van mijn omvang weer helemaal super. Bijna overal 4 tot 5 cm eraf. En tot nu toe 6,7 kilo afgevallen, voel me geweldig.
Vanmiddag om 15.00 uur opgestaan en weer vol goede moed, met een beter resultaat de nieuwe week tegemoet. Dank je wel Bianca voor je vertrouwen en super steun, dat doet me echt goed en geeft me opnieuw positieve energie.


Groetjes
Jolanda


Yesss, weer een doel bereikt...

Mijn 5e weegmoment vandaag, ik had er super veel zin in, want ik voelde dat het goed moest komen deze week....

En ja hoor 2 kilo eraf totaal nu 8,7 kilo kwijt. En in fase 1B beland. Dat wil zeggen dat ik tijdens mijn lunch niet persé een PowerSlim product hoef te gebruiken, maar ook zelf iets mag samenstellen met groenten vlees/vis of ei. Deze week ging het erg goed. Geen nachtdienst gehad dus dat was wel makkelijker.

Afgelopen dinsdag wel erg veel stress gehad. Mijn zoon van 12 had een ongeluk gehad in het zwembad de Tongelreep. Maar toch niet gezondigd door dit stressmoment. Dat was normaal wel anders, dan zocht ik troost in eten. Door deze ervaring weet ik dat ik sterk ben!

Vandaag mijn kerstborrel gehad van het werk.
We hadden een BBQ, maar vanmorgen aan Bianca gevraagd, hoe hiermee om te gaan.
Ze hadden kipfilet, salade dus ik heb goed gegeten, maar wel 2 bordjes gehaald. Zit nu propvol. Ben het ook niet gewend om in 1 keer zoveel te eten. Gaan we deze week weer compenseren en ervoor zorgen dat we de 10 kilo halen.

Groetjes Jolanda


Mijn kerstdoel komt in zicht!

Gisteren mijn weegmomentje weer gehad. Nu in het totaal 9,6 kilo kwijt, helemaal happy met het idee dat ik voor de kerstdagen toch mooi 10 kilo kwijt ben.

Wat ik wel erg lastig vind is dat ik meerdere kerstborrels heb.
Een verjaardag a.s. zondag en dan natuurlijk de aankomende kerstdagen niet te vergeten.

Vandaag lekker salade gemaakt, maar door mijn enorm drukke werkdag geen rustige plek kunnen vinden om te eten. Maar gelukkig had ik me daar op voorbereid en had ik ook een vork in mijn tas gedaan. Dus toen ik vanmiddag vast stond met mijn auto midden in de stad, lekker genoten van mijn “drive” salade.

Nu weer opschieten om naar kerstborrel nummer 2 te gaan, daar gaat mijn goede ritme, maar daar zullen wel meer mensen last van hebben. Hopelijk hebben ze een gezonde cateraar gevonden ;-)
Volgende week maak ik een foto hoe ik er tot nu toe uitzie, met 10 kilo minder!

Groetjes
Jolanda


'Jo je broek wordt nu echt te groot'

 

Mijn blog is wat later dan gepland, maar dat komt door de kerststress.... ;-)

Gisteren mijn weegmoment gehad, helemaal happy 10,4 kilo kwijt voor de feestdagen!!!
Mijn collega's roepen al: "Jo je broek wordt nu echt te groot". Dus misschien dat ik komende week toch maar even 2 broeken ga kopen die me wel passen en vast een maat of twee maten kleiner zijn.

Vanavond komen vrienden bij ons gezellig steengrillen en cadeautjes onder de boom uitpakken. Heb heel slim toastjes bij Bianca mee genomen, dan is de verleiding vast minder groot om los te gaan op het stokbrood. Morgen kerstdiner bij mijn schoonouders, maar daar heeft mijn man al "gezond" eten voor mij besteld. Dus daar maak ik me geen zorgen over.

De komende 2 weken regelmatig op mijn eigen weegschaal staan of ik alles goed onder controle heb en over 2 weekjes weer wegen bij Bianca, ik heb het doel om deze weken toch 1 kilo eraf te krijgen.

Ik wens jullie allemaal hele fijne dagen en een geweldig 2016


Gelukkig...de feestdagen zijn weer voorbij :-)

 

Ten eerste allemaal de beste wensen voor 2016 en op naar een slanke zomer!

Vandaag mijn weegmoment na 2 weken feestdagen vol met lekker eten en hapjes.
Pfff wat waren die moeilijk. Alles was lekker, te veel gezondigd, maar gelukkig de dag erna mij meteen herpakt. Resultaat na 2 weken 1,7 kilo eraf en totaal nu 12,1 kilo kwijt.

Voel me heerlijk en afgelopen zondag voor het eerst wat nieuwe kleding aangeschaft.
Voor het eerst sinds jaren XS kunnen kopen wat me past. Helemaal in juichstemming in de kledingwinkel.

Nu weer  vol goede moed verder met mijn doel, nog maar 4,5 kilo en ik ga naar de volgende fase.

Groetjes Jolanda

 


Het gaat met de week makkelijker

 

Wat gaat het toch super vandaag weer 1,3 kilo eraf. Totaal 13,4 kilo lichter!

Afgelopen week een paar dagen ziek geweest, helaas dus ook een paar eetmomenten gemist. Maar uiteindelijk ben ik zeer tevreden.  Het gaat met de week makkelijker. Heel erg gewend aan de producten. Sommige zijn wel favoriet, zoals de crunchy kokosrepen, muesli chocolade en de toast.

Afgelopen maandag bloemkoolsoep gemaakt uit het PowerSlim kookboek (zie recept hieronder)
Zelfs mijn man vond het lekker. De volgende keer probeer ik het met ui en knoflook. Hopen dat hij het dan ook lekker vindt.

 

 

Bloemkoolsoep 4 personen

1 kleine bloemkool (ik gebruikte 550 gram)
1 liter tuinkruidenbouilllon van blokjes
4 plakjes gerookte ham ( ik gebruikte hamblokjes)

Kook de bloemkoolroosjes circa 20 miuten in de bouillon. Bak ondertussen de ham in een droge koekenpan. Pureer de soep met een staafmixer. Doe de soep in een kom en voeg vlak voor het opdienen de ham toe.

Op naar de 15 kilo! ;-)

Jolanda


Trots op mijn nieuwe ik

 

Na een week goed opletten toch weer 8 ons afgevallen. Stond nu op 72 kilo.....-13,7 dus, wat een verschil. Ik had ik toen ik begon niet verwacht, dat ik binnen 3 maanden al zo'n mooi lijntje zou krijgen. Trots op mijn nieuwe ik!

Gisteren een heerlijke tomatensaus gemaakt voor over de fusilli of penne, was super lekker, een zelf verzonnen receptje. ( had geen tijd om boodschappen te doen, dus zomaar uit de kast wat in elkaar gemixt)


Tomatensaus

1 kleine ui
3 tomaten in blokjes
1/2 blikje tomatenpuree
1 theelepel knoflook
1 theelepel pittige sambal
Halve mok water met tuinkruiden bouillonblokje

Kun je invriezen en 4 keer van eten ;-)

Voor het eerst vandaag ook een keer PowerSlim chips mee genomen. En de nieuwe lijnzaadboterhammen sesam. Ga ik lekker in het weekend van genieten. Toch iedere keer wat anders proberen, volop variatie met de Power Slim producten. Dat maakt het lijnen toch ook leuk.

Groetjes
Jolanda


Op weg naar de -15 kg!

14,2 kilo kwijt, weer een doel gehaald!

Afgelopen week het nieuwe sesam brood geprobeerd.
Wat heerlijk, lekker geroosterd smaakte erg lekker.
En gisteren de wraps mee genomen, lekker met 50 gram kipfilet in blokjes, champignons en groene paprika gebakken. Kikoman sojasaus en een beetje knoflook er doorheen.

Afgelopen week met mijn zoon naar de neuroloog geweest en gelukkig geen blijvende schade overgehouden aan zijn ongeluk in december. Super goed nieuws dus aankomende nacht kan hij met mijn ouders op skivakantie zonder problemen. Nu maar hopen dat hij daar niet gaat stunten.

Wel veel moeite met water drinken, moet best veel werken en heb niet altijd een toilet om de hoek. 

Voor diegene die carnaval gaan vieren, veel plezier en alaaaaf

Groetjes Jolanda


Bijna onder de 70 KG

Bijna onder de 70!!! 70,3 om precies te zijn.
Nu na 15,4 kilo afgevallen te zijn toch maar een keer een andere broek gekocht, kon echt niet meer met mijn maat 44. Eerst in het pashokje met maat 40, was zelfs nog te groot.
Helemaal trots op mijn maatje 38!!!


En in het weekend kritisch naar mezelf gekeken.
Ben ik nu tevreden of mag er nog wat vanaf?
Conclusie: niet helemaal tevreden, er mogen nog wel wat kilo's af. Vooral bij mijn buik en heupen.
Hopen dat me dat nog gaat lukken op die specifieke zones.

Vanavond ga ik een keer echt zondigen, vind dat ik mezelf mag belonen met een keertje Mac.
Gezellig avondje met vrienden, wat we normaal iedere week deden, maar nu voor het laatst in oktober is geweest.

Morgen weer gewoon door met PowerSlim, trouwens
vandaag doe ik dat natuurlijk ook gewoon de hele dag,
ik vervang alleen mijn avondmaaltijd. (dus volgende week
hoop ik dat ik kan vermelden dat er een 6 vooraan staat )

Groetjes, Jolanda


Ik ben 13 jaar jonger geworden

 

Wat een geluk, onder de 70 en dat terwijl ik dacht dat ik aangekomen zou zijn.
Maar toch 7 ons kwijt na een enerverende week van ups en downs.
Daardoor niet het hele programma gevolgd zoals het hoort. Vandaag weer herpakken.

De weegschaal meet trouwens niet alleen mijn gewicht, maar ook BMI, vet- vocht-en spierpercentage. Op basis daarvan geeft de weegschaal me ook een leeftijd... Toen ik startte met het PowerSlim programma was die leeftijd 53. Inmiddels is die leeftijd al gezakt naar de 40, dus nog maar 2 jaar van mijn werkelijke leeftijd af ;-) En mijn streefgewicht komt in zicht!

Vandaag ook een keer iets nieuws proberen. PowerSlim Citroen cheesecake met koek kruimels staat nu in de koelkast, dus over 2 uurtjes lekker toetje.Na het bereiden heeft mijn man uit de kom geproefd en vond het erg lekker, dus ik ben benieuwd.

Groetjes,
Jolanda


Op naar de volgende fase

Een nieuwe fase ingegaan, fase 2A waarbij de koolhydraten weer langzaam worden toegevoegd en ik dus weer een normaal ontbijtje mag! Toen ik startte met het programma heb ik mijn doel op -20kilo gezet. Inmiddels is er 17,3 kilo af en ben ik eigenlijk al zeer tevreden.

Even overleg gehad met Bianca, want ik wil dus het liefst rond dit gewicht blijven. We gaan nu kijken wat fase 2A met mij doet en eventueel wat sneller koolhydraten opbouwen als ik af blijf vallen. Volgende week dus gewoon weer wegen, ben benieuwd wat een nieuwe fase met mijn gewicht doet!

Gisteren meteen andere boodschappen gedaan en vandaag mijn eerste ontbijt gehad. Pfff wat veel, maar toch opgegeten. Volkoren crackers met rookvlees, melk en een appel. Wat is het toch lekker om voor het eerst een stuk fruit te eten.

Gelukkig wordt het ook weer wat beter weer, dus water drinken gaat weer wat makkelijker.
Op naar de zomer in mijn bikini ;-)

Groetjes, Jolanda


Mijn nieuwe ontbijt...jeetje wat veel!

 

Na mijn eerste week in de nieuwe fase, 9 ons erbij.
Gelukkig is dat geen vet, alleen maar vocht...wat normaal is omdat ik nu weer meer koolhydraten eet. Dus waarschijnlijk is het bij mijn volgende weegmoment weer beter.

Erg wennen geweest, brood/crackers, zuivel èn fruit eten.
In overleg met Bianca besloten om nu een combi te maken in de ochtend.
Zuivelproduct met cracker òf een zuivelproduct met fruit. Dus niet meer en en.

En toch voel ik me super goed. Ik vind dat ik er zelf goed uitzie.
Wat zoveel gewichtsverlies al voor een gevoel kan geven.

De volgende keer zal ik weer eens een foto plaatsen van hoe ik er nu uitzie.

Groetjes, Jolanda


Tadaaaaaaa, hij past weer!

Vandaag vroeg iemand, goh Jolan ben jij afgevallen? Waarop ik trots antwoordde: ja, al bijna 20 kilo! Inmiddels ben ik in totaal 17,6 kilo kwijt, maar klinkt wel leuk toch 'bijna 20' ;-)

Ik riep woensdag heel hard bij Bianca, 'nu zal mijn trouwjurk wel weer passen!'
Dus maar even aangedaan en tadaaa.. hij zit weer als gegoten.

Nu naar fase 2B, waarbij ik tijdens de lunch weer koolhydraten mag eten. In overleg met Bianca begin ik voorzichtig, om de dag. Over 2 weken weer een weegmomentje en kijken hoe het is gegaan.

Binnenkort maar weer eens gaan shoppen, voor de zomerkleding. Want dat is natuurlijk allemaal te groot geworden. Heerlijk gevoel.

Groet Jolanda


Op stap met mijn zoon...


De afgelopen 2 weken gingen erg goed.
Helemaal tevreden, mijn gewicht is gelijk gebleven. Ik vind deze fase wel fijn moet ik zeggen, vind het erg lekker dat ik tijdens het ontbijt en lunch weer crackers mag eten.
Wel heb ik momenten dat ik in plaats van crackers toch nog af en toe een shake pak om voor mijn gevoel te compenseren en omdat dat soms makkelijker is vanwege mijn werk.
Zoals jullie weten zit ik veel in de auto en dan zijn de tussendoortjes van PowerSlim ideaal.

Gisteren ben ik samen met mijn zoon naar een concert geweest van Lil' Kleine. Ik voelde me top in mijn maatje 38, is toch een heel verschil met een half jaar geleden!

Over 2 weken weer wegen. En hopelijk weer stabiel gebleven.

Groet Jolanda


Dat gaat naar Den Bosch toe...

Weer stabiel gebleven!
Gaat erg goed voel me happy in deze fase,
Beetje van mezelf en een beetje van Power Slim.

Vandaag een heerlijk dagje weg...naar Den Bosch, mèt een overheerlijke Bossche Bol
Vanaf morgen weer herpakken, maar vanwege de vakantie een extraatje verdiend, al zeg ik het zelf.

Merk ook dat ik steeds minder app contact heb met Bianca, ik heb in dit afgelopen half jaar veel van haar geleerd en ze was/is een grote steun.

Groetjes, Jolanda


Still going strong!

Even een update.
Het is alweer een paar weken geleden dat ik iets heb geschreven.
Er valt ook niet zo heel veel te vertellen, ik blijf namelijk mooi stabiel, schommel een beetje tussen (op mijn eigen weegschaal) 67,3 en 67,9
Als ik een keer een feestje heb geniet ik met volle teugen en heb ik geen moeite om de volgende dag weer extra op te letten. Waardoor ik prima op gewicht blijf. Ik snap ook wel dat het herpakken soms moeilijk is, maar het werkt wel het beste, bij mij dan. Vandaag super verrast door Bianca, niet alleen is ze mijn PowerSlim consulente, ook kom ik al 10 jaar bij haar als klant voor mijn nagels. Ik was echt blij verrast met de prachtige bloemen die ze voor deze gelegenheid had gehaald, wat is ze toch een schat.


Vakantie en genieten van mijn nieuwe ik!

De laatste weken veel feestjes, mooi weer, de BBQ aan en ja...dan laat ik de teugels heus wel even vieren. Maar ik kan me gelukkig steeds goed herpakken. Na een aantal weken is er dus een paar ons erbij, maar ik ben zelf erg tevreden en dat is waar het om gaat.

Ik probeer nu 2 of 3 power slim producten per dag te pakken en de rest zelf samen te stellen. Werkt voor mij super goed. Wat ik ook echt fijn vind is om te wegen om de 4 of 5 weken, dat motiveert me erg goed.

Zo meteen weer een nachtdienst dat blijft toch wel het moeilijkste.  Hoeveel neem ik mee en wat. Maar ook daar kom ik wel doorheen.

Vanaf a.s. maandag heb ik vakantie, ik kijk nu al uit om lekker in de zon te liggen en te genieten van mijn nieuwe ik ;-)

Groet, Jolanda

 


Laatste Update

Zo als je ziet geniet ik met volle teugen van mijn vakantie, het mooie weer en mijn nieuwe bikini!


 »