Karin: "Ik ben klaar voor de zomer"

PowerSlim ervaring Karin

WAT WAS JE GEWICHT VOOR POWERSLIM?
Voordat ik startte met PowerSlim woog ik 93,3 kg. Ik heb eigenlijk altijd overgewicht gehad maar niet overdreven.WANNEER KWAM HET MOMENT DAT JE ER IETS AAN BESLOOT TE DOEN?
Toen vorig jaar de zomer begon ging er bij mij een knop om, ik moest namelijk weer in bikini.HOE BEN JE UITEINDELIJK AFGEVALLEN?
Ik besloot te starten met PowerSlim bij een PowerSlim center bij mij in de buurt. Mijn doel was om weer zelfverzekerd in een bikini op het strand te kunnen liggen.HOE IS HET POWERSLIM PROGRAMMA JE BEVALLEN?
Ik vond het PowerSlim programma echt super! Dankzij de begeleiding van mijn coach en de koolhydraatarme en eiwitrijke producten was het goed vol te houden. De producten zijn bijna net zo lekker als de normale producten uit de supermarkt. Hierdoor vergat ik soms dat ik aan het afvallen was.
HOE WAS HET CONTACT MET JE COACH?
Mijn coach heeft een belangrijke rol gespeeld tijdens het afvallen. Doordat je iedere week op gesprek gaat, is dat een fijne stok achter de deur.HOEVEEL BEN JE IN HET TOTAAL AFGEVALLEN?
Mijn doel was om 10 kg af te vallen, maar het ging zo goed dat ik uiteindelijk 13 kg ben afgevallen.HOE VOEL JE JE NU?
De zomer komt er weer bijna aan en ik kijk er nu al naar uit om te gaan shoppen voor nieuwe zomerkleding. Ik zit vol energie en word blij van alle positieve reacties uit mijn omgeving.DENK JE DAT JE OP GEWICHT ZAL BLIJVEN?
Voor nu is het belangrijk dat ik mijn nieuwe levensstijl en het belangrijkste de balans weet vast te houden maar met de begeleiding van mijn coach heb ik daar alle vertrouwen in.


«   »