Erwin & Mandy: "Samen PowerSlimmen dat werkt"

PowerSlim ervaring Erwin & Mandy

Mandy: "Na al van alles geprobeerd te hebben, had ik niet gedacht nog iets te vinden dat zo goed bij mij zou passen. Maar het is er echt!

Het belangrijkste element is toch echt de persoonlijke begeleiding. De producten zijn erg lekker en met de voedingsschema’s heb je een extra houvast.

 

Mijn coach was heel betrokken, streng maar ook meegaand, motiverend, enthousiast en complimenteus. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik mijn levensstijl heb weten aan te passen. 

 

Ik was echt heel huiverig dat het jojo effect toch ook deze keer weer zou toeslaan, maar dus niet. Ik vind het soms nog moeilijk om te geloven, maar dankzij het PowerSlimmen heb ik echt een hele andere leefstijl gekregen.

Ik ben anders gaan denken over voeding en ik ben ervan overtuigd dat ik nooit meer op mijn oude gewicht zal terugvallen.  Toen manlief zag dat ik stabiel bleef is hij ook maar eens op een gesprek geweest bij mijn coach.Erwin:"Op dinsdag 9 januari 2018 zat ik, huiverig, maar met goede moed, voor het eerst bij mijn PowerSlim coach aan tafel. Het was niet alleen prettig om met PowerSlim in aanraking te komen, maar ik had me ook geen betere coach durven wensen. Ze heeft me op een zeer kundige en prettige manier door alle fases weten te loodsen. 

De koolhydraatarme en eiwitrijke producten zijn erg lekker. Er waren wel eens momenten van honger, maar die kan ik op een hand tellen, als ik heel eerlijk ben dan kwam dat voornamelijk omdat ik een tussendoortje was vergeten of had overgeslagen. We starten binnenkort met de gewichtsbehoudfase en ben ervan overtuigd dat ik in balans kan blijven, want mijn coach heeft mij geleerd om ook op de moeilijke momenten de balans vast te houden."


Mandy: Wat is het ontzettend leuk om ook samen weer leuke recepten te koken, elkaar te motiveren, stiekem toch weer lekker en makkelijke PowerSlim repen mee te pikken. Heerlijk. We genieten weer volop samen met ons gezinnetje!!"

 «   »