PowerSlimpraatje met... Sandra

PowerSlim ervaring Sandra

Naam: Sandra 
Leeftijd: 37 
Beroep: Vestigingsmanager in een winkel  
Doel: In eerste instantie was mijn doel om 17 kg af te vallen , maar omdat het zo lekker gaat heb ik het bijgesteld naar -22 kg  
Resultaat tot nu toe: -16,4 kg  


Wat was voor jou het moment dat je besloot iets aan je gewicht te gaan doen?

Ik ben nooit de dunste geweest en mijn gewicht schommelt al jaren. Na mijn laatste zwangerschap ben ik steeds zwaarder geworden en kreeg ik de kilo’s er niet meer af, dit zeker ook door een verkeerd eetpatroon. Ik voelde me opgeblazen en ik zat echt niet meer lekker in mijn vel.  Kleding zat me niet meer mooi en naar het zwembad gaan vond ik al helemaal niet prettig meer. Toen mijn kinderen begonnen te vragen of ik een baby in mijn buik had dacht ik nu moet ik iets gaan ondernemen.


Waarom PowerSlim?

Door de jaren heen heb ik verschillende dingen geprobeerd zoals een sport/voeding programma en de bekende diëten die je bij de drogist kunt kopen maar hiermee had ik geen of nauwelijks resultaat. Ondertussen was mijn vriendin Anke begonnen met PowerSlim en die boekte wel erg veel resultaat. Na verschillende gesprekken met haar over hoe het programma eruit zag heb ik besloten om eens te gaan kletsen met mijn coach Bianca en dit klikte meteen, dus vanaf mijn eerste gesprek direct gestart


Hoe heb je het programma tot nu toe ervaren?

Heel erg goed, ik vind het erg goed vol te houden. Dit doordat de producten allemaal goed smaken en er veel variatie is. En natuurlijk het super resultaat.


Hoe reageert jouw omgeving?
De meeste hebben heel veel vragen over hoe ik het doe en wat het programma inhoud, en uiteraard krijg ik van iedereen complimenten dat ik er zo goed uit zie nu.


Ik voel me….

Ontzettend lekker in mijn vel zitten, ik durf me weer echt te laten zien in mijn kleding en heb nu al zin in de zomer.


Moeilijke momenten?

De feestdagen/verjaardagen, waarbij iedereen aan de ongezonde hapjes zit. Dan is het soms erg moeilijk om me te beheersen, maar mijn ervaring tot nu toe is dat als je 1 ding pakt je bent verkocht en het moeilijk is om te stoppen. Dus ik neem altijd mijn eigen PowerSlim snack mee en ook hier heeft PowerSlim alternatieven voor zoals bijv chocolade paashaasjes en eitjes die je wèl mag pakken (met mate uiteraard)
Ik heb tot nu toe 1 SAB week gehad (Schijt Aan Bianca week) Die week had ik er echt even moeite mee om de alcohol en zoetigheid te laten, maar na 9 weken precies het programma te hebben gevolgd vond ik dat dat ook wel een keer mocht. Helaas zag ik dit wel meteen terug in mijn resultaat.


Grootste overwinning/juichmoment?

Voor mij is elke week op de weegschaal een juichmoment.

Trots op?
Vooral op mezelf


Belangrijkste veranderingen sinds PowerSlim? 

Bewust worden van wat ik eet, 4 kleding maten kleiner, weer lekker in mijn vel zitten en trots rond kunnen lopen.


Leukste compliment?
Alle complimenten die je krijgt zijn leuk, de twee die ik vaak hoor zijn 'jeetje wat zie jij er goed uit' en 'je lijkt wel jonger.'


Favoriete tussendoortje?
De Melk Chocolade Chunk!


Hoe blijf je gemotiveerd, wat is jouw stok achter de deur?
Doordat ik resultaat blijf houden elke week blijf ik gemotiveerd en alle producten zijn erg lekker. Mijn stok achter de deur zijn de complimenten die ik krijg en als ik mezelf bekijk in de spiegel. Uiteraard speelt Bianca hier ook een groter rol in, ik kan haar altijd om advies vragen en krijg ook direct antwoord. Maar ze is ook erg geïnteresseerd en stuurt zelf ook vaak berichtjes hoe het gaat. 


Als ik mijn streefgewicht bereikt heb dan...
Nou dat vind ik best spannend! Nu eet ik precies volgens het plan en de producten die daarbij horen, straks zal ik zelf een balans moeten gaan vinden in wat ik kan en mag eten en dit zal wel even een zoektocht worden in de supermarkt maar Bianca blijft me daarin de hele periode coachen en begeleiden.«   »