PowerSlimpraatje met... Denise

PowerSlim ervaring Denise

Voornaam: Denise 
Leeftijd: 25 
Beroep: 
Teamleider Online SuperUsers H&M Online 

Doel: Mijn doel is om 40,8 kilo af te vallen, dan kom ik precies uit op 70 kilo. 
Resultaat tot nu toe: -30,7 kg  


Wat was voor jou het moment dat je besloot iets aan je gewicht te gaan doen?
Zelf ben ik nooit de dunste geweest, maar toen ik kledingmaat 48 moest gaan kopen in broeken ging voor mij wel de knop om. Op dat moment wist ik dat ik iets moest gaan doen om weer gezond te worden.

 

Waarom PowerSlim?
Ik had al verschillende positieve verhalen gehoord over PowerSlim. Meerdere mensen waren vele kilo’s kwijt geraakt, en konden daarna ook goed op gewicht blijven. Dat vond ik vooral een pluspunt, omdat je vaak na een dieet weer terug valt in je oude patroon als je er geen goede begeleiding bij krijgt. Het feit dat je nadat je op gewicht bent nog op controle blijft zorgt er wel goed voor dat je ook het resultaat behoud wat je hebt behaald. Daarnaast vond ik het ook prettig dat je redelijk ‘normaal’ kunt blijven eten met de producten van PowerSlim.
In het geval van PowerSlim zijn er goede vervangers om toch brood, rijst en pasta te eten en soms zelfs een klein stukje chocola!

 

Hoe heb je het programma tot nu toe ervaren?
Ik ervaar het programma zeer positief en erg goed vol te houden. De producten zijn (bijna) allemaal lekker en er is veel variatie. De variatie maakt het fijn doordat je af kan wisselen met verschillende producten. Ook komen er nog steeds veel nieuwe producten bij wat het ook leuk maakt om steeds weer nieuwe dingen uit te proberen.

 

Hoe reageert jouw omgeving?
Veel mensen reageren heel positief van: “wat zie jij er goed uit!”. Daarnaast zijn ook heel veel mensen geïnteresseerd in wat ik dan precies doe en hoe het goed vol te houden is. De meeste mensen hebben er ook veel respect voor dat ik het doe en proberen dan ook zoveel mogelijk rekening met me te houden.

 

Ik voel me….
Ik voel me een stuk energieker, maar ik zit ook een stuk lekkerder in mijn vel.

 

Moeilijke momenten?
De moeilijke momenten vind ik met name de feestjes en de festivals die er in de zomerperiode weer aan gaan komen. Iedereen zit aan de ongezonde hapjes, maar zelf moet ik me inhouden omdat ik bezig bent met het programma. Gelukkig heb ik altijd mijn tussendoortjes bij me zodat ik een stok achter de deur heb.

 

Grootste overwinning/juichmoment?
Voor mij is iedere kilo die eraf is wel een juichmomentje! Maar mijn grootste juichmomentje komt denk ik als ik onder de 80 kilo kom er ook onder blijf.

 

Trots op?
Eigenlijk mezelf, maar met name ook op het feit dat ik al 30 kilo ben afgevallen.

 

Belangrijkste veranderingen sinds PowerSlim? 
Mijn kledingmaat nu al 4 maten kleiner en daar hoop ik er nog 1 of 2 aan toe te voegen. Een gezonder eetpatroon waardoor ik ook meer bewust ben van wat ik precies eet gedurende een dag. Maar ook een veel betere conditie sinds ik begonnen ben met PowerSlim, ik ben niet iedere dag meer moe of als ik bovenaan de trap sta! En dat ik bijna geen last meer heb van mijn Prikkelbare Darm Syndroom waar ik voor de start van het programma bijna iedere dag last van had.

 

Leukste compliment?
Complimentjes krijgen is nooit verkeerd, maar het leukste is wel om te horen als je mensen lang niet hebt gezien: ‘Wat zie jij er goed uit!’.

 

Favoriete tussendoortje?
Parmezaan-rozemarijnsnack :D

 

Hoe blijf je gemotiveerd /jouw stok achter de deur?
Iedere kilo die er weer afgaat houd mij gemotiveerd! Maar natuurlijk ook de gesprekken met Bianca en alle complimentjes die ik krijg  van de mensen om me heen houden me gemotiveerd.

 

Als ik mijn streefgewicht bereikt heb dan... 
Blijf ik op mijn streefgewicht 😊. Natuurlijk mogen er genietmomentjes zijn en mag je af en toe door de vingers kijken, maar gezond eten blijft voor mij belangrijk ook in verband met mijn Prikkelbare Darm Syndroom waar ik nu bijna geen last meer van heb en dat wil ik graag zo houden!


«   »