Sara: "Wat ben ik ontzettend trots op mezelf"

PowerSlim ervaring Sara

Wanneer kwam het moment dat je besloot te starten met PowerSlim?
Op Facebook kwam ik een advertentie tegen van PowerSlim. Dit was voor mij het moment dat ik in actie moest komen en een afspraak heb gemaakt voor een kennismakingsgesprek. 

 

En toen?
Na het eerste gesprek ging ik naar huis met het starterspakket van PowerSlim, veel nuttige tips, adviezen en een telefoonnummer waarop mijn coach altijd te bereiken was. De eerste stap naar een gezonde levensstijl was gezet!

 

Hoe is het PowerSlim programma je bevallen?
Ik vond PowerSlim erg fijn om te volgen. Na een aantal weken kon ik zelfs de weekmenu's loslaten. Ik nam gewoon iets van PowerSlim mee dat ik lekker vond en waar ik zin in had. Het thuisfront at soms met me mee en andere dagen kookte ik iets anders voor mezelf. Ik ben me nu heel bewust van wat ik eet en wanneer.

 

Hoe was het contact met je coach?
Mijn coach was echt een enorme steun. Het was heel fijn dat ik haar altijd kon bereiken. Als ik er niet zeker van was of ik iets wel of niet mocht eten, stuurde ik haat een berichtje.

 

Vond je het zwaar?
De eerste maand ben ik echt fluitend doorgekomen. Ik heb geen moment honger gehad en had het gevoel dat ik fitter en energieker was dan ooit. "Nou moet ik doorgaan" was mijn reactie, "het begin is gemaakt, nu maak ik het ook af!"

 

Hoe was het om te PowerSlimmen tijdens de vakantie?
Tijdens de vakantie heb ik de balans goed vast kunnen houden. Ik vond het zonde als ik mij nu zou laten gaan met eten.

 

Hoeveel ben je uiteindelijk afgevallen?
Ik ben in totaal 40 kg kwijt. Nooit gedacht dat dit mij zou lukken. Ik ben er erg blij mee en ik wil ook echt niet meer terug naar hoe het was.

 

Hoe voel je je nu?
Nu, meer dan twee jaar later ben ik al meer dan een jaar op streefgewicht en zit ik er zelfs iets onder! Ik weet nu hoe ik gezond kan eten en hoe mijn gewicht stabiel blijft!

Powerslim Sara voor-na

«   »