PowerSlimpraatje met... Franka

PowerSlim ervaring Ellen

Voornaam: Franka
Leeftijd: 42 jaar
Beroep: Managementassistente

Doel: Weer lekker in mijn vel zitten
Resultaat:  -14 kilo, en mijn doel behaald.


Waarom wilde je afvallen? Omdat ik me met het gewicht dat ik had niet lekker in mijn vel voelde. Op sommige momenten voelde ik me zelfs ongelukkig. Zeker als ik kleding ging kopen en ik stond dan in het pashokje, vreselijk vond ik dat.

Waarom PowerSlim? Een collega vertelde dat ze via PowerSlim de nodige kilo’s afgevallen was. Dat wilde ik ook ;-) Toen ik de facebookpagina van Bianca bekeek, werd ik nog enthousiaster en heb ik meteen een afspraak gemaakt.


Hoe heb je het programma ervaren? 
De producten van PowerSlim zijn lekker en vullen erg goed. Ik heb het programma als heel fijn ervaren, de begeleiding van Bianca heeft me zeker geholpen om het einddoel te behalen. 

 

Hoe zijn de reacties in jouw omgeving? De reacties zijn heel leuk. Zeker in het begin, als je net genoeg kilo’s afgevallen bent dat de mensen het gaan zien.

Ik voel me…. Heel goed! ;-)


Moeilijke momenten? 
De weekenden blijven toch wel moeilijke momenten. Of als ik spanning of stress ervaar. Het blijft dan een grote uitdaging om niet iets “onverantwoords” te pakken.

Grootste overwinning/juichmoment?
Mijn grootste overwinning was dat ik dit wel vol kon houden. PowerSlim heeft lekkere producten waardoor ik niet de behoefte had om iets anders te gaan eten.
Elk weegmoment was voor mij dan ook een juichmoment omdat ik de cijfers op de weegschaal elke keer omlaag zag gaan.

Trots op? Dat ik mijn doel behaald heb en al vanaf juli 2020 op een stabiel gewicht blijf. Ik weet nu dat ik sterk genoeg ben om een keer een gebakje te kunnen eten zonder meteen weer terug te vallen in mijn “oude” gewoontes.

Belangrijkste veranderingen sinds PowerSlim? Door dit te gaan doen ben ik anders gaan kijken naar voeding. Omdat ik met het gezin mee wilde blijven eten, hebben we meer groente/rauwkost aan de avondmaaltijd toegevoegd.
Ook durf ik nu andere kleding te dragen, bijvoorbeeld rokjes en jurkjes. Of strakkere truitjes in een broek. Voorheen moest alles los zitten, om de rolletjes maar te verbergen. 

Leukste compliment?
Dat ik er jaren jonger uitzie ;-) Mooier compliment kan een vrouw niet krijgen, toch?

Favoriete PowerSlim tussendoortje?
De mokka wafels èn de melkchocolade chunk.

Wat was jouw stok achter de deur? De weegmomenten met Bianca. Het was elke keer weer even spannend, maar het motiveerde me wel om door te zetten.  

Hoe zorg je er nu voor dat je jouw streefgewicht behoudt? Blijven opletten. En als ik mezelf wil belonen met iets lekker, daar dan ook extra van genieten.

 


«   »