Home » 3 dagen proefpakket


Probeer het PowerSlim programma nu 3 dagen uit voor slechts 29 euro


Wil jij afvallen en ben jij benieuwd of PowerSlim ook iets voor jou is? Probeer het programma nu 3 dagen uit en ontdek of het bij je past!

Herken je dit?

Het PowerSlim programma spreekt je aan MAAR...

  • Je bent bang dat je de producten niet lekker vindt
  • Je twijfelt of het wel bij je past en of het te combineren is met je werk en je gezin
  • Je hebt al zoveel geprobeerd, waarom zou dit dan wel werken?


Ik begrijp dat het voor jou best een grote stap kan zijn om 'zomaar' aan het programma te beginnen. Daarom heb ik nu speciaal voor jou een leuke actie. Je kunt je het programma nu eerst 3 dagen uitproberen, voordat je definitief besluit van start te gaan.

Pak die kans! Want stel je eens voor dat het PowerSlim programma wèl bij je past en jij binnenkort:

  • Weer in je favoriete jeans past
  • Meer energie hebt en je fitter voelt
  • Weer lekker in je vel zit en van iedereen hoort hoe goed je eruit ziet

Niet minder maar anders eten


In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij het PowerSlim programma juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Je gaat dus niet minder eten, maar anders eten. Tijdens je eetmomenten maak je gebruik van de PowerSlim producte. Deze producten bevatten weinig koolhydraten, wat ervoor zorgt dat je lichaam vet gaat verbranden en je dus snel gewicht verliest.

Daarnaast bevatten de producten veel eiwitten om ervoor te zorgen dat je spiermassa behouden blijft. Hierdoor krijg je een mooier silhouet en blijft de stofwisseling op peil. Dit is belangrijk om het jojo effect te voorkomen en ook op de langere termijn op gewicht te blijven.


Dit kun je verwachten van het PowerSlim programma:


Geen honger, 5 à 6 eetmomenten per dag (ontbijt, lunch, avondmaaltijd èn lekkere tussendoortjes)

Heerlijke producten & recepten
De mogelijkheid om 's avond met het gezin mee te eten of om uit eten te gaan
Intensieve begeleiding en persoonlijke aandacht
Een gezonder en fitter lichaam


Ik help je om jouw ideale gewicht te behalen!

 

Het bereiken en behouden van een gezond gewicht kan best een opgave zijn, zeker als je het in je eentje doet. Weet je dat de kans op succes veel groter is wanneer je afvalt onder persoonlijke begeleiding?
Niet alleen bij het behalen van je streefgewicht, maar ook bij het behouden van het behaalde resultaat.

Als voedingscoach begeleid ik al ruim 5 jaar mensen naar een gezonde levensstijl met behulp van het PowerSlim programma. Het is mijn passie om ook jou te helpen met het bereiken én behouden van je ideale gewicht. 

Bianca


Wat anderen zeggen....

Meteen al na de 1e ontmoeting wist ik "hier zit ik goed". Bianca heeft mij in een half jaar tijd geholpen om ruim 20 kilo af te vallen.Ze weet je te motiveren, steunt je en heeft volop tips als je ergens tegen aan loopt. Ze geeft je persoonlijke aandacht en geeft je het gevoel dat je er toe doet. Bianca is een echte Topper !!”

Esther Bloks

De wekelijkse weegmomenten waren een goede stok achter de deur. Dankzij de goede begeleiding van Bianca heb ik alles uit het programma kunnen halen. Ik voel me fantastisch en zelfverzekerd! Ik durf weer op foto's en in de spiegel kijken is nu 'peace of cake"

Elizan


 Het pakket PowerSlim 3 dagen pakket bestaat uit:

✔ Kennismakingsgesprek inclusief weegmoment 
✔ 16 verschillende PowerSlim producten
✔ 3 dagmenu's inclusief recepten
✔ 3 dagen advies, support en begeleiding via What’s App
✔ Weegmoment op dag 3 om je ervaringen en resultaten te bespreken


Pak deze unieke kans en ervaar hoe de producten smaken, hoe het programma werkt en of het programma bij je past!

Extra voordeel

Besluit je om na het proefpakket door te gaan met het PowerSlim programma, dan ontvang je het aankoopbedrag van het proefpakket retour bij afname van het PowerSlim starterspakket. Je betaalt dan 130 euro ipv 159 euro

 

Beperkt aantal proefpakketten beschikbaar!

Wil jij graag afvallen, maar twijfel je al een tijdje of PowerSlim wel iets voor jou is?
Kom dan NU in actie en pak deze unieke kans! Deze speciale actie is geldig zolang de voorraad strekt. OP=OP


Er zijn nog 2 proefpakketten beschikbaar


Veel gestelde vragen

 

Wat gebeurt er als ik me aanmeld? 
Als ik jouw aanmelding heb ontvangen neem ik contact met je op om een afspraak te plannen. Tijdens deze afspraak wordt jouw gewicht, BMI, vet-,en spiermassa gemeten en berekend. Je kunt hierbij gewoon je kleding aanhouden. Ik leg je kort uit hoe het 3 dagen pakketje werkt, we spreken af wanneer jij start en we maken een nieuwe afspraak op dag 3 om jouw resultaten en ervaringen te bespreken.

Wat gebeurt er na het proefpakket?
Op dag 3 van het proefprogramma bekijken we jouw resultaten en bespreken we hoe jij het hebt ervaren. 
Ben je enthousiast en wil je graag doorgaan met het programma? Fijn, dan pakken we gelijk door! Je kunt dan direct een startpakket aanschaffen en de volgende dag gewoon doorgaan. Natuurlijk krijg je van mij nog wat aanvullende informatie om een goede doorstart te maken. Besluit jij dat het programma toch niet helemaal bij je past? Jammer, dan nemen we afscheid en hoop ik dat je een andere methode vindt die wel bij je past. Ik gun je namelijk nog steeds je ideale gewicht en dat je weer lekker in je vel zit.


Wat kost het PowerSlim startpakket?
Het startpakket kost normaal € 159,00, maar jij krijgt het aankoopbedrag van het proefpakket retour bij afname van het PowerSlim starterspakket. Je  betaalt dus € 130. 
Bovendien ontvang je bij aanschaf van het startpakket ook het kookboek 'Voeding en gewicht in evenwicht' twv € 14,95 cadeau. 


Op welke kosten moet ik rekenen na het startpakket?
Na het startpakket kun je zelf je weekmenu samenstellen en kiezen voor de PowerSlim producten die jij lekker vindt en die bij jou passen. Gemiddeld besteed je hierbij  ca. € 10,00 à € 15,00 per dag.  Bedenk dat de PowerSlim producten een groot gedeelte van je huidige boodschappen vervangen. Je hebt bijvoorbeeld geen brood, fruit, kaas, noten, wijn, koek, snoep, snacks, kant en klaar- en afhaalmaaltijden uit de supermarkt meer nodig ;-) Hoeveel producten je precies nodig hebt is afhankelijk van jouw persoonlijke programma, tijdens het intakegesprek vertel ik je daar graag meer over. De coaching tijdens het programma is helemaal GRATIS.


Hoe vaak moet ik op controle komen?
Bij de start in fase 1 maken we wekelijks een afspraak om jouw resultaten te bekijken. Ik geef je tips en advies en zorg ervoor dat jij er weer vol goede moed tegenaan kunt. Natuurlijk kun jij dan ook meteen jouw PowerSlim boodschappen doen. De wekelijkse consulten duren ongeveer 20-25 minuten. Vanaf fase 2 hebben we iedere 2 weken een weegafspraak en uiteindelijk maken we nadat je jouw streefgewicht hebt bereikt nog 1x per maand een afspraak. Uiteraard kun je me tussendoor altijd blijven appen voor vragen en extra support.

Word het PowerSlim programma vergoed?
Nee, de kosten van het PowerSlim programma kun je niet declareren bij je zorgverzekeraar.

Ik heb gezondheidsklachten/gebruik medicijnen kan ik starten?
In veel gevallen is dit geen probleem, soms is het wel van belang eerst even te overleggen met je huisarts/specialist. Slechts in een enkel geval is starten niet mogelijk Tijdens het intakegespek wordt je hier uiteraard over geïnformeerd, maar neem gerust vooraf even contact met me op om te informeren wat voor jou van toepassing is
.


Waar vind je Bianca's Finishing Touch?

Bianca's Finishing Touch

Bianca Aarts

Sebastiaan van Noyestraat 13

5622 KG Eindhoven

Openingstijden:

Maandag 8:30 - 13:00
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 13:00
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 13:00

(Ik werk uitsluitend op afspraak)