Home » Succesverhaal Rosalie

 

Het begon met het moment dat ik een oude bekende zag en ik me heb omgedraaid zodat hij mij niet zou zien. Ik wilde gewoon zo niet gezien worden door iemand die niet wist hoeveel ik was aangekomen. Ik merkte dat ik mezelf echt begon te schamen voor hoe ik eruit zag.

Het werd tijd om hier wat aan te doen. Niet alleen omdat ik mezelf schaamde, maar ook omdat ik gewoon niet achter mijn kinderen aan kon rennen. Mijn jongste is 6 jaar en dat had ik dus nog nooit gedaan. Ik had lichamelijk erg veel klachten, was altijd moe en de trap op naar de zolder moest met een rustpauze.

 

Via Facebook had ik gezien dat PowerSlim had gewerkt bij de zus van een vriendin. Voordat ik het wist had ik een afspraak en zat ik bij mijn PowerSlim coach. Ik wilde niet aan de shakes maar gewoon lekker eten en mijn voedingspatroon aanpassen. Culinair afvallen zoals mijn coach dat op haar Facebookpagina had vermeld!

Het gesprek was voor mij best emotioneel (de oorzaak van mijn overgewicht werd uiteraard ook besproken) maar uiteindelijk ging ik met positieve energie naar huis met een starterspakket vol lekkere koolhydraatarme PowerSlim producten zoals de muesli pure chocolade kokos.

 

*Disclaimer: De resultaten kunnen per persoon verschillen. Er kunnen geen gegarandeerde resultaten vooraf worden beloofd.


Na een week allerlei producten te hebben uitgeprobeerd, wist ik wat ik wel en niet lekker vond. Ik ging naar mijn afspraak met mijn coach en had al meteen een positief resultaat. Ik zocht de producten uit die ik lekker vond en toen bleek dat er nog veel meer lekkere producten in het assortiment zaten. Het assortiment is zo breed, hierdoor was het voor mij niet moeilijk om me aan het programma te houden. Er zijn zo veel lekkere dingen die je mag eten.

Mijn coach is echt geweldig! Met vragen over wat ik het beste kon doen op bijzondere dagen of wanneer ik uit eten ging, kon ik bij mijn coach terecht. Samen keken we naar de menukaart en gaf zij mij advies over wat ik dan het beste kon nemen. Het leuke was dat we samen blij waren bij mijn geboekte successen! 

 

Vanaf morgen ga ik beginnen aan fase 2a. Ik ben nog niet klaar, maar ik merk aan alles dat ik nooit meer terug ga naar hoe ik was. Ik voel me nu zo fijn en fit. Gewoon kunnen shoppen waar je maar wil en achter mijn kinderen aan rennen, dat is zo heerlijk. Ik heb vooral geleerd, dat ik veel meer geniet van dat ene chocolaatje, dan van een heel pak koeken of een hele reep chocolade. Ik heb al mijn kleding die te groot is de deur uit gedaan, zodat ik niet meer kan terugvallen op een grotere maat.  


Hoe zou het zijn als jij ook je te grote kleding de deur uit zou kunnen doen?

Stel je eens voor... weer lekker in je vel,  gezonder en fitter... meer energie en een nieuwe garderobe in een maatje kleiner!  Ik help je om jouw ideale gewicht te behalen!

 

Het bereiken en behouden van een gezond gewicht kan best een opgave zijn, zeker als je het in je eentje doet. Ik zorg er daarom voor dat je er niet alleen voor staat. Fijn, vooral op de momenten dat je het even niet ziet zitten. 

Sinds 2013 werk ik in mijn salon met het PowerSlim programma en heb inmiddels al veel vrouwen geholpen bij het behalen van hun ideale lichaamsgewicht. Zij voelen zich weer gezonder, fitter en zelfverzekerder.  Dat gun ik jou ook!  

Bianca


Hoe? Niet minder maar anders eten


In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij het PowerSlim programma juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Je gaat dus niet minder eten, maar anders eten. Tijdens je eetmomenten maak je gebruik van de PowerSlim producte. Deze producten bevatten weinig koolhydraten, wat ervoor zorgt dat je lichaam vet gaat verbranden en je dus snel gewicht verliest.

Daarnaast bevatten de producten veel eiwitten om ervoor te zorgen dat je spiermassa behouden blijft. Hierdoor krijg je een mooier silhouet en blijft de stofwisseling op peil. Dit is belangrijk om het jojo effect te voorkomen en ook op de langere termijn op gewicht te blijven.


Dit kun je verwachten van het PowerSlim programma:

Geen honger, 5 à 6 eetmomenten per dag (ontbijt, lunch, avondmaaltijd èn lekkere tussendoortjes)
Heerlijke producten & recepten
De mogelijkheid om 's avond met het gezin mee te eten of om uit eten te gaan
Intensieve begeleiding en persoonlijke aandacht
Een gezonder en fitter lichaam


Wat anderen zeggen....

Meteen al na de 1e ontmoeting wist ik "hier zit ik goed".
Bianca heeft mij in een half jaar tijd geholpen om ruim 20 kilo af te vallen.Ze weet je te motiveren, steunt je en heeft volop tips als je ergens tegen aan loopt. Ze geeft je persoonlijke aandacht en geeft je het gevoel dat je er toe doet. Bianca is een echte Topper !!”

Esther Bloks

De wekelijkse weegmomenten waren een goede stok achter de deur. Dankzij de goede begeleiding van Bianca heb ik alles uit het programma kunnen halen. Ik voel me fantastisch en zelfverzekerd! Ik durf weer op foto's en in de spiegel kijken is nu 'peace of cake"

Elizan


 

Het pakket PowerSlim 3 dagen pakket bestaat uit:

✔ Kennismakingsgesprek inclusief weegmoment 
✔ 16 verschillende PowerSlim producten
✔ 3 dagmenu's inclusief recepten
✔ 3 dagen advies, support en begeleiding via What’s App
✔ Weegmoment op dag 3 om je ervaringen en resultaten te bespreken


Pak deze unieke kans en ervaar hoe de producten smaken, hoe het programma werkt en of het programma bij je past!

Extra voordeel

Besluit je om na het proefpakket door te gaan met het PowerSlim programma, dan ontvang je het aankoopbedrag van het proefpakket retour bij afname van het PowerSlim starterspakket. Je betaalt dan 130 euro ipv 159 euro

 

Beperkt aantal proefpakketten beschikbaar!

Wil jij graag afvallen, maar twijfel je al een tijdje of PowerSlim wel iets voor jou is?
Kom dan NU in actie en pak deze unieke kans! Deze speciale actie is geldig zolang de voorraad strekt. OP=OP Meld je dus vandaag nog aan!

 

 


Veel gestelde vragen

 

Wat gebeurt er als ik me aanmeld? 
Als ik jouw aanmelding heb ontvangen neem ik contact met je op om een afspraak te plannen. Tijdens deze afspraak wordt jouw gewicht, BMI, vet-,en spiermassa gemeten en berekend. Je kunt hierbij gewoon je kleding aanhouden. Ik leg je kort uit hoe het 3 dagen pakketje werkt, we spreken af wanneer jij start en we maken een nieuwe afspraak op dag 3 om jouw resultaten en ervaringen te bespreken.

Wat gebeurt er na het proefpakket?
Op dag 3 van het proefprogramma bekijken we jouw resultaten en bespreken we hoe jij het hebt ervaren. 
Ben je enthousiast en wil je graag doorgaan met het programma? Fijn, dan pakken we gelijk door! Je kunt dan direct een startpakket aanschaffen en de volgende dag gewoon doorgaan. Natuurlijk krijg je van mij nog wat aanvullende informatie om een goede doorstart te maken. Besluit jij dat het programma toch niet helemaal bij je past? Jammer, dan nemen we afscheid en hoop ik dat je een andere methode vindt die wel bij je past. Ik gun je namelijk nog steeds je ideale gewicht en dat je weer lekker in je vel zit.


Wat kost het PowerSlim startpakket?
Het startpakket kost normaal € 159,00, maar jij krijgt het aankoopbedrag van het proefpakket retour bij afname van het PowerSlim starterspakket. Je  betaalt dus € 130. 
Bovendien ontvang je bij aanschaf van het startpakket ook het kookboek 'Voeding en gewicht in evenwicht' twv € 14,95 cadeau. 


Op welke kosten moet ik rekenen na het startpakket?
Na het startpakket kun je zelf je weekmenu samenstellen en kiezen voor de PowerSlim producten die jij lekker vindt en die bij jou passen. Gemiddeld besteed je hierbij  ca. € 10,00 à € 15,00 per dag.  Bedenk dat de PowerSlim producten een groot gedeelte van je huidige boodschappen vervangen. Je hebt bijvoorbeeld geen brood, fruit, kaas, noten, wijn, koek, snoep, snacks, kant en klaar- en afhaalmaaltijden uit de supermarkt meer nodig ;-) Hoeveel producten je precies nodig hebt is afhankelijk van jouw persoonlijke programma, tijdens het intakegesprek vertel ik je daar graag meer over. De coaching tijdens het programma is helemaal GRATIS.


Hoe vaak moet ik op controle komen?
Bij de start in fase 1 maken we wekelijks een afspraak om jouw resultaten te bekijken. Ik geef je tips en advies en zorg ervoor dat jij er weer vol goede moed tegenaan kunt. Natuurlijk kun jij dan ook meteen jouw PowerSlim boodschappen doen. De wekelijkse consulten duren ongeveer 20-25 minuten. Vanaf fase 2 hebben we iedere 2 weken een weegafspraak en uiteindelijk maken we nadat je jouw streefgewicht hebt bereikt nog 1x per maand een afspraak. Uiteraard kun je me tussendoor altijd blijven appen voor vragen en extra support.

Word het PowerSlim programma vergoed?
Nee, de kosten van het PowerSlim programma kun je niet declareren bij je zorgverzekeraar.

Ik heb gezondheidsklachten/gebruik medicijnen kan ik starten?
In veel gevallen is dit geen probleem, soms is het wel van belang eerst even te overleggen met je huisarts/specialist. Slechts in een enkel geval is starten niet mogelijk Tijdens het intakegespek wordt je hier uiteraard over geïnformeerd, maar neem gerust vooraf even contact met me op om te informeren wat voor jou van toepassing is
.


Waar vind je Bianca's Finishing Touch?

Bianca's Finishing Touch

Bianca Aarts

Sebastiaan van Noyestraat 13

5622 KG Eindhoven

 

Openingstijden:

Maandag 8:30 - 13:00
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 13:00
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 13:00

(Ik werk uitsluitend op afspraak)