Home » FB Kennismakingsaanbieding


Ik denk dat ik al ruim 15 jaar overgewicht had, misschien zelfs nog wel wat langer. Ik voelde mij ongelukkig met mijn eigen lichaam. Op het werk had ik maat XXL en toen ik tijdens het winkelen ook nog een broek in maat 46 moest kopen was dat de druppel. Ik was er helemaal klaar mee. Ik wilde me weer fijn voelen en gelukkig zijn met mezelf.

Eind 2016 besloot ik te gaan sporten, paste ik mijn eetpatroon aan en stopte ik met het drinken van frisdrank. Zo wist ik in anderhalf jaar tijd al het nodige af te vallen, maar ik wilde meer!

Toen ik in april 2018 een kleur & make-upadvies cadeau kreeg van mijn man kwam ik bij Bianca terecht. Daar zag ik de producten van PowerSlim en werd nieuwsgierig naar het programma.  Bianca legde me uit wat het inhield en gaf me wat informatie mee, zodat ik het thuis op mijn gemak kon nalezen.

Dat je tijdens het PowerSlim programma gewoon lekker en regelmatig kunt eten dat sprak me heel erg aan. Shakes, dat vind ik persoonlijk niks, maar omdat je ook kunt kiezen voor producten zoals repen, brood (zelfs een croissant) pasta en wraps wilde ik PowerSlim wel proberen. Ik maakte een afspraak voor een intakegesprek en in mei ben ik gestart met een bepaald doel voor ogen.

Het programma is me heel erg goed bevallen. Ik heb iedere dag heerlijk gegeten en ondanks dat ik geen vis lust had ik toch steeds iets anders op tafel staan. Omdat er zoveel keus is ging het me ook echt niet vervelen. Voor vragen appte ik Bianca en binnen no time had ik een reactie. Echt heel fijn. Bianca is een hele vrolijke gezellige coach, ze appte me zelf ook regelmatig om even te informeren, of zomaar voor de gezelligheid.

Het programma beviel me zo goed dat ik mijn doelen heb bijgesteld. Ik voel me heel fijn, gelukkig en ik zit weer lekker in mijn vel. Shoppen is weer leuk. Eigenlijk is alles leuk nu. Ik wil nooit meer terug naar hoe het was!

 


Het bereiken en behouden van een gezond gewicht kan best een opgave zijn, zeker als je het in je eentje doet. Ik zorg er daarom voor dat je er niet alleen voor staat. Fijn, vooral op de momenten dat je het even niet ziet zitten. 

Sinds 2013 werk ik in mijn salon met het PowerSlim programma en heb inmiddels al veel vrouwen geholpen bij het behalen van hun ideale lichaamsgewicht. Zij voelen zich weer gezonder, fitter en zelfverzekerder. 
Dat gun ik jou ook!  


Bianca

 

 KENNISMAKINGSAANBIEDING

 

Wil je wat kilo’s kwijt en ken je PowerSlim nog niet? Dan is nu hét moment om te starten met deze leuke kennismakingsaanbieding.


Maak kennis met het PowerSlim programma: 

Niet minder maar anders eten
Geen honger
Snel resultaat
Heerlijke producten en recepten


✓ Nu bij aankoop van het startpakket, naast een receptenboek (twv 15,00) een handige  jute shopper (twv € 10,00) een flesje Karamel-zeezout stroop (twv 5.00) èn een pot kruidenbouillon (twv € 4,75) HELEMAAL GRATIS

(Zolang de voorraad strekt)WIL JIJ OOK AFVALLEN?  NEEM DAN CONTACT OP VOOR MEER INFO OF EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK!


*Disclaimer: De resultaten kunnen per persoon verschillen. Er kunnen geen gegarandeerde resultaten vooraf worden beloofd.