Home » Goede voornemens 2.0 Challenge


 28 dagen Afslankchallenge: 
Goede voornemens 2.0

 

 

Ben jij in januari heel fanatiek aan de slag gegaan met je goede voornemens maar is er niets van terecht gekomen omdat je...

Steeds honger had? 
De verleidingen niet kon weerstaan?
Geen resultaat op de weegschaal zag?
De stok achter de deur miste?

Doe mee met de 28 dagen afslankchallenge 'Goede Voornemens 2.0' en ontdek dat het ook anders kan!

Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend


Hoe werkt de challenge?

Tijdens de Goede voornemens 2.0 Challenge ga je 28 dagen aan de slag met het PowerSlim programma en gebruik je de daarbij behorende producten. Je gaat niet minder maar anders eten. Door de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten heb je geen honger en zie je snel resultaat. Hierdoor houd je het gemakkelijk vol en blijf je gemotiveerd.

Wekelijks plannen we een weegmoment bij mij in de salon om jouw resultaten te bekijken. Om je extra te motiveren krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep waar je samen met mij en de andere PowerSlimmers resultaten, ervaringen, tips en recepten kunt delen. We doen het samen...en samen staan we sterk!Dit kun je verwachten van het PowerSlim programma en de challenge:

Geen honger, 5 à 6 eetmomenten per dag (ontbijt, lunch, avondmaaltijd èn lekkere tussendoortjes)

Heerlijke producten & recepten 

De mogelijkheid om 's avond met het gezin mee te eten of om uit eten te gaan

Intensieve begeleiding en persoonlijke aandacht

Een gezonder en fitter lichaam


Wanneer begint de challenge?

De challenge gaat van start op vrijdag 1 februari
Voorafgaand aan de challenge (21  t/m 31 januari)  plannen we een intakegesprek waarbij ik je het programma uitleg, zodat je 1 februari goed voorbereid van start kunt gaan.


Jouw voordeel tijdens de challenge

Gratis intake gesprek, lichaamsanalyse en persoonlijk advies

Bij aankoop van het startpakket ontvang je naast het kookboek (twv € 15,00) ook een jute shopper (twv € 10,00) een flesje Karamel-zeezout stroop (twv € 5,00) èn een pot kruidenbouillon (twv € 4,75) helemaal GRATIS

Een PowerSlim surprise bij iedere weegafspraak tijdens de challenge periode èn bij het behalen van je streefgewicht

Leuke tips, extra motivatie/inspiratie en lekkere recepten in de besloten Facebookgroep

Het grootste voordeel:  Je zit lekkerder in je vel en voelt je gezonder fitter en zelfverzekerder!


Beperkt aantal plaatsen beschikbaar


Om iedereen goed te kunnen begeleiden en voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven is er tijdens deze challenge slechts plek voor 
6 deelnemers Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan? 


Ja ik doe mee aan de challenge!

Nog 1 plaats beschikbaar!

Wat anderen zeggen....

Meteen al na de 1e ontmoeting wist ik "hier zit ik goed".
Bianca heeft mij in een half jaar tijd geholpen om ruim 20 kilo af te vallen.Ze weet je te motiveren, steunt je en heeft volop tips als je ergens tegen aan loopt. Ze geeft je persoonlijke aandacht en geeft je het gevoel dat je er toe doet. Bianca is een echte Topper !!”

Esther Bloks

De wekelijkse weegmomenten waren een goede stok achter de deur. 
Dankzij de goede begeleiding van Bianca heb ik alles uit het programma kunnen halen. Ik voel me fantastisch en zelfverzekerd! Ik durf weer op foto's en in de spiegel kijken is nu 'peace of cake"

Elizan


Veel gestelde vragen

 

Als ik me aanmeld wat gebeurt er dan?
Wanneer ik jouw aanmelding heb ontvangen neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.
Op het aanmeldformulier kun je alvast aangeven naar welke dagen/tijdstippen jouw voorkeur uitgaat. 

Wat kan ik verwachten tijdens het intakegesprek?
Tijdens deze afspraak wordt jouw gewicht, BMI, vet-,en spiermassa gemeten en berekend. Je kunt hierbij gewoon je kleding aanhouden. Ik leg je uit hoe het PowerSlim programma werkt en hoe jouw persoonlijke programma eruit ziet. Deze intake duurt ongeveer een uur.

Wat kost het om mee te doen aan de challenge?
Je begint de challenge met een starterspakket voor ca. 8 à 10 dagen, een handig menu met recepten en de bijbehorende producten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Daarnaast bevat het pakket ook een shaker en vitamines en mineralen voor een maand. Het starterspakket kost 159 euro

Na het startpakket kun je zelf de producten kiezen die jij lekker vindt en bij jou passen. Gemiddeld besteed je hierbij  ca. € 10,00 à € 15,00 per dag aan producten. Bedenk dat de PowerSlim producten een groot gedeelte van je huidige boodschappen vervangen. Je hebt bijvoorbeeld geen brood, fruit, kaas, noten, wijn, koek, snoep, snacks, kant en klaar- en afhaalmaaltijden uit de supermarkt meer nodig ;-)

Hoeveel producten je precies nodig hebt is afhankelijk van jouw persoonlijke programma, tijdens het intakegesprek vertel ik je daar graag meer over. De coaching tijdens de challenge is helemaal GRATIS


Wanneer is de challenge afgelopen?
De challenge eindigt op 28 februari. Heb je de smaak te pakken en wil je meer na die 28 dagen? Dan kun je het PowerSlim programma uiteraard gewoon voortzetten.


Ik heb nog meer vragen...
Natuurlijk beantwoord ik jouw vragen graag, dus stel ze alsjeblieft!  Je kunt dit doen via het aanmeldformulier.Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden.


Waar vind je Bianca's Finishing Touch?


Bianca's Finishing Touch

Bianca Aarts

Sebastiaan van Noyestraat 13

5622 KG Eindhoven

Graag tot Ziens!