Home » Kennismakingsaanbieding


KENNISMAKINGSAANBIEDING

 

Wil jij weer lekker in je vel zitten en ken je PowerSlim nog niet? Dan is nu hét moment om te starten met deze leuke kennismakingsaanbieding.


Maak kennis met het PowerSlim programma: 

Niet minder maar anders eten
Geen honger
Heerlijke producten en recepten


Nu bij aankoop van het startpakket, naast een receptenboek (twv 15,00) een handige  jute shopper (twv € 10,00) een flesje Karamel-zeezout stroop (twv 5.00) èn een pot kruidenbouillon (twv € 4,75) HELEMAAL GRATIS  (zolang de voorraad strekt)

 Maak dus snel een afspraak voor een gratis intakegesprek  Ook Anke maakte kennis met PowerSlim en zit weer lekker in haar vel. Haar succesverhaal lees je hier 

WIL JIJ OOK AFVALLEN?  NEEM DAN CONTACT OP VOOR MEER INFO OF EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK!Het bereiken en behouden van een gezond gewicht kan best een opgave zijn, zeker als je het in je eentje doet. Ik zorg er daarom voor dat je er niet alleen voor staat. Fijn, vooral op de momenten dat je het even niet ziet zitten. 

Sinds 2013 werk ik in mijn salon met het PowerSlim programma en heb inmiddels al veel vrouwen geholpen bij het behalen van hun ideale lichaamsgewicht. Zij voelen zich weer gezonder, fitter en zelfverzekerder.  Dat gun ik jou ook!  

Bianca