Home » PowerSlim Afslankprogramma 1


Afslanken doen we samen!

Ik ben Bianca Aarts, jouw PowerSlim voedingscoach in Eindhoven

 

Wil jij gewoon lekker blijven koken, gezellig met je gezin mee-eten en tóch afslanken? Op een manier die je makkelijk kunt volhouden? En kun je daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken? Ik ben er om je te helpen. Bianca Aarts,  jouw PowerSlim coach. Aangenaam!

 

Lekker eten, geen honger

PowerSlim betekent niet minder maar ànders eten.  Door de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten heb je geen honger en zie je snel resultaat.  

Volop variatie

Je maakt gebruik van PowerSlim producten, groenten, vlees en vis. PowerSlim heeft ruim 140 heerlijke producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.

Persoonlijke Begeleiding

Je staat er niet alleen voor! Op weg naar jouw streefgewicht, maar ook na het behalen van je doel kun je rekenen op mijn support, tips en adviezen.Ik heb iedere dag heerlijk gegeten en omdat er zoveel keus is ging het me ook echt niet vervelen. Voor vragen appte ik Bianca en binnen no time had ik een reactie.  Echt heel fijn. Bianca is een hele vrolijke gezellige coach, ze appte me zelf ook regelmatig om even te informeren, of zomaar voor de gezelligheid.  Ik zit weer lekker in mijn vel. Shoppen is weer leuk. Eigenlijk is alles weer leuk nu.

Anke Rietman


Meteen al na de 1e ontmoeting wist ik "hier zit ik goed". Bianca heeft mij in een half jaar tijd geholpen om ruim 20 kilo af te vallen. Ze weet je te motiveren, steunt je en heeft volop tips als je ergens tegen aan loopt. Ze geeft je persoonlijke aandacht en geeft je het gevoel dat je er toe doet. Bianca is een echte Topper !!

Esther Bloks


Even voorstellen: Bianca Aarts, jouw persoonlijke coach

Het bereiken en behouden van een gezond gewicht kan best een opgave zijn, zeker als je het in je eentje doet.  Dagelijks zie ik hoeveel makkelijker en gezelliger het afslanken gaat, als je hierbij door iemand geholpen wordt.

Als voedingscoach begeleid ik al ruim 6 jaar mensen naar een gezonde levensstijl met behulp van het PowerSlim programma. Het is mijn passie om ook jou te helpen met het bereiken én behouden van je ideale gewicht. 

Bianca


Ook samen aan de slag?

Neem contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

 


Joyce: “Ik ben samen met mijn moeder met PowerSlim begonnen,
we hebben het met z’n tweeën gedaan.”

Bekijk het hele verhaal:


Heb je een vraag of wil je meer weten?

Grote kans dat je het antwoord vindt bij de veelgestelde vragen.  Zo niet, neem dan gewoon even contact me op! Je kunt me mailen, een WhatsApp sturen of even bellen op 040-2445015

Bianca