Home » Begeleiding

Afvallen doen we samen!

Het bereiken en behouden van een gezond gewicht kan best een opgave zijn, zeker als je het in je eentje doet. Ik zorg er daarom voor dat je er niet alleen voor staat. Fijn, vooral op de momenten dat je het even niet ziet zitten.

Sinds 2013 werk ik in mijn salon met het PowerSlim programma en heb inmiddels al veel vrouwen geholpen bij het behalen van hun ideale lichaamsgewicht. Zij voelen zich weer gezonder, fitter en zelfverzekerder.
Dat gun ik jou ook!  

 

Bianca Aarts, jouw PowerSlim Voedingscoach in Eindhoven

Intakegesprek

 

Voordat je begint hebben we eerst een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden startgewicht, BMI, vet-,en spiermassa gemeten en berekend. We bespreken jouw wensen, doelstellingen en samen bepalen we jouw streefgewicht. Ik leg je jouw persoonlijke programma uit en geef je tips en adviezen voor het beste resultaat. Deze intake duurt ongeveer een uur.


Begeleiding

 

Na de uitleg van het afslankprogramma kun je van start met het startpakket. Vervolgens maken we wekelijks een afspraak om jouw resultaten te bekijken. Ik geef je tips en advies en zorg ervoor dat jij er weer vol goede moed tegenaan kunt. Natuurlijk kun jij dan ook meteen je PowerSlim boodschappen doen. En zit je tussendoor ergens mee? Geen nood! Ik hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiding dus voor vragen en support mag je altijd bellen, mailen of appen. 

Ik vind het belangrijk dat jij je gewenste gewicht ook op de lange termijn vast kunt houden. Na het behalen van je streefgewicht blijf ik je daarom nog een jaar lang maandelijks begeleiden om terugval te voorkomen.

Wat anderen zeggen....


Meteen al na de 1e ontmoeting wist ik "hier zit ik goed".
Bianca heeft mij in een half jaar tijd geholpen om ruim 20 kilo af te vallen.
Ze weet je te motiveren, steunt je en heeft volop tips als je ergens tegen aan loopt.
Ze geeft je persoonlijke aandacht en geeft je het gevoel dat je er toe doet.
Bianca is een echte Topper !!”

Esther Bloks"De wekelijkse weegmomenten waren een goede stok achter de deur.
Dankzij de goede begeleiding van Bianca heb ik alles uit het programma kunnen halen. Ik voel me fantastisch en zelfverzekerd! Ik durf weer op foto's en in de spiegel kijken is nu 'peace of cake"

Elizan