Home » Wat kost PowerSlim

 

Wat kost het PowerSlim programma?

Geen onbelangrijke vraag natuurlijk, maar wel lastig om precies te zeggen. Wat je moet investeren voor het beste resultaat is namelijk voor iedereen anders. Het hangt bijvoorbeeld af van het aantal kilo’s dat je kwijt wilt, het aantal producten dat je per dag nodig hebt en welke producten je kiest.

 


PowerSlim startpakket

Om jou wegwijs te maken in het PowerSlim assortiment is het starterspakket ontwikkeld. Zo wordt jouw start een makkelijke start. Het startpakket kost € 159,00 en is voor ca. 8 à 10 dagen, bevat een handig menu met recepten en de bijbehorende producten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Daarnaast bevat het pakket ook een shaker en vitamines en mineralen voor een maand. Bovendien ontvang je bij aanschaf van het startpakket het kookboek 'Voeding en gewicht in evenwicht' twv € 14,95 cadeau. 

 

Na het startpakket

Na het startpakket kun je zelf kiezen voor de PowerSlim producten die jij lekker vindt en die bij jou passen. Gemiddeld besteed je hierbij ca. € 12,50 à € 15,00 per dag.  Bedenk dat de PowerSlim producten een groot gedeelte van je huidige boodschappen vervangen. Je hebt bijvoorbeeld geen brood, fruit, kaas, noten, wijn, koek, snoep, snacks, kant en klaar- en afhaalmaaltijden uit de supermarkt meer nodig ;-)

Hoeveel producten je precies nodig hebt is afhankelijk van jouw persoonlijke programma, tijdens het intakegesprek vertel ik je daar graag meer over.

 Gratis coaching

Voor een optimaal resultaat is begeleiding tijdens het programma erg belangrijk. Je krijgt daarom het intakegesprek, de wekelijkse begeleiding en consulten (twv 49.00) gratis bij afname van minimaal 3 doosjes PowerSlim producten.

Omdat ik het belangrijk vind dat je jouw ideale gewicht ook weet te behouden kun je na het bereiken van jouw streefgewicht nog een jaar lang (1x per maand) gratis komen wegen.Benieuwd naar jouw persoonlijke programma en de daarbij behorende kosten? Maak een afspraak!