Home » Zo werkt PowerSlim

Niet minder maar anders eten


In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij het PowerSlim programma juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Je gaat dus niet minder eten, maar anders eten. Tijdens je eetmomenten maak je gebruik van de PowerSlim producten. Deze producten bevatten weinig koolhydraten, wat ervoor zorgt dat je lichaam vet gaat verbranden en je dus snel gewicht verliest.

Daarnaast bevatten de producten veel eiwitten om ervoor te zorgen dat je spiermassa behouden blijft. Hierdoor krijg je een mooier silhouet en blijft de stofwisseling op peil. Dit is belangrijk om het jojo effect te voorkomen en ook op de langere termijn op gewicht te blijven.

 


Eenvoudig in te passen in jouw dagelijkse leven.

Het PowerSlim assortiment bestaat uit ruim 120 verschillende heerlijke producten. Variërend van crackers muesli en broodjes voor ontbijt en lunch, pasta rijst en aardappelpuree voor je diner tot heerlijk hartige en zoete tussendoortjes zoals repen koekjes chips en zelfs toastjes. 

Je kunt het dus zo lekker en makkelijk maken als je zelf wilt. Naast de PowerSlim producten zijn bovendien diverse groenten , smaakmakers, vlees/vis/kip en ei toegestaan. Met het gezin mee eten, maar ook buiten de deur eten blijft daardoor heel eenvoudig.