Home » Succesverhaal Karin-2

 

Voordat ik met PowerSlim begon, was ik niet blij met mijn lichaam. Ik heb eigenlijk altijd wel overgewicht gehad, maar niet overdreven. Toen vorig jaar de zomer begon ging er bij mij een knop om, ik moest namelijk weer in badkleding. Ik besloot te starten met PowerSlim bij een PowerSlim center bij mij in de buurt. Mijn doel was om zelfverzekerd in badkleding op het strand te kunnen liggen.

Ik vond het PowerSlim programma echt super! Dankzij de fijne begeleiding van mijn coach en de koolhydraatarme en eiwitrijke producten was het goed vol te houden. De producten zijn bijna net zo lekker als de normale producten uit de supermarkt. Ik heb mijn doel bereikt en voor nu is het belangrijk dat ik mijn nieuwe levensstijl en het belangrijkste de balans weet vast te houden. Met de begeleiding van mijn coach heb ik er alle vertrouwen in dat mij dit gaat lukken.

De zomer komt er nu alweer bijna aan en ik kijk er nu al naar uit om mijn badkleding te kunnen dragen.

 


Hoe zou het zijn als jij ook zelfverzekerd de zomer in kunt?

Stel je eens voor... weer lekker in je vel,  gezonder en fitter... meer energie en een nieuwe garderobe in een maatje kleiner!  Ik help je om jouw ideale gewicht te behalen!

 

Het bereiken en behouden van een gezond gewicht kan best een opgave zijn, zeker als je het in je eentje doet. Weet je dat de kans op succes veel groter is wanneer je afvalt onder persoonlijke begeleiding?  Niet alleen bij het behalen van je streefgewicht, maar ook bij het behouden van het behaalde resultaat.

Als voedingscoach begeleid ik al ruim 5 jaar mensen naar een gezonde levensstijl met behulp van het PowerSlim programma. Het is mijn passie om ook jou te helpen met het bereiken én behouden van je ideale gewicht. 

Bianca

 

 
Niet minder maar anders eten


In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij het PowerSlim programma juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Je gaat dus niet minder eten, maar anders eten. Tijdens je eetmomenten maak je gebruik van de PowerSlim producte. Deze producten bevatten weinig koolhydraten, wat ervoor zorgt dat je lichaam vet gaat verbranden en je dus snel gewicht verliest.

Daarnaast bevatten de producten veel eiwitten om ervoor te zorgen dat je spiermassa behouden blijft. Hierdoor krijg je een mooier silhouet en blijft de stofwisseling op peil. Dit is belangrijk om het jojo effect te voorkomen en ook op de langere termijn op gewicht te blijven.


Dit kun je verwachten van het PowerSlim programma:

Geen honger, 5 à 6 eetmomenten per dag (ontbijt, lunch, avondmaaltijd èn lekkere tussendoortjes)
Heerlijke producten & recepten
De mogelijkheid om 's avond met het gezin mee te eten of om uit eten te gaan
Intensieve begeleiding en persoonlijke aandacht
Een gezonder en fitter lichaam


Wat anderen zeggen....

Meteen al na de 1e ontmoeting wist ik "hier zit ik goed".
Bianca heeft mij in een half jaar tijd geholpen om ruim 20 kilo af te vallen.Ze weet je te motiveren, steunt je en heeft volop tips als je ergens tegen aan loopt. Ze geeft je persoonlijke aandacht en geeft je het gevoel dat je er toe doet. Bianca is een echte Topper !!”

Esther Bloks

De wekelijkse weegmomenten waren een goede stok achter de deur. Dankzij de goede begeleiding van Bianca heb ik alles uit het programma kunnen halen. Ik voel me fantastisch en zelfverzekerd! Ik durf weer op foto's en in de spiegel kijken is nu 'peace of cake"

ElizanJOUW VOORDEEL:


 
Bij aanschaf van het startpakket ontvang je nu 

  • Een prachtig kookboek twv € 15,00
  • Een handige jute shopper twv € 10,00
  • Een flesje Karamel-zeezout stroop twv € 5,00
  • Een pot kruidenbouillon twv € 4,75 helemaal GRATIS

Bij het behalen van ieder subdoel èn het behalen van je streefgewicht ontvang je een leuke PowerSlim surprise

✓ 
Toegang tot de besloten Facebookpagina voor extra support, motivatie en inspiratie

✓ Gratis en vrijblijvend intakegesprek

✓ 
Het grootste voordeel: Je zit weer lekkerder in je vel en voelt je gezonder fitter en zelfverzekerder!


 


Veel gestelde vragen

 

Wat kan ik verwachten tijdens het intakegesprek?
Tijdens deze afspraak wordt jouw gewicht, BMI, vet-,en spiermassa gemeten en berekend. Je kunt hierbij gewoon je kleding aanhouden.
Ik leg je uit hoe het PowerSlim programma werkt en hoe jouw persoonlijke programma eruit ziet. Deze intake duurt ongeveer een uur.

Wat gebeurt er na het intakegesprek?
Het gesprek is geheel vrijblijvend. Besluit jij dat het programma toch niet helemaal bij je past? Even goede vrienden! Dan nemen we afscheid en hoop ik dat je een andere methode vindt die wel bij je past. Ik gun je namelijk nog steeds je ideale gewicht en dat je weer lekker in je vel zit.  Ben je wel gelijk enthousiast?  Dan kun je direct een startpakket aanschaffen en starten met het programma.


Wat kost het PowerSlim startpakket?
Het startpakket kost € 159,00 en is voor ca. 8 à 10 dagen, bevat een handig menu met recepten en de bijbehorende producten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes.

Daarnaast bevat het pakket ook een shaker en vitamines en mineralen voor een maand. Bovendien ontvang je bij aanschaf van het startpakket het kookboek 'Voeding en gewicht in evenwicht' twv € 14,95 cadeau. 


Op welke kosten moet ik rekenen na het startpakket?
Na het startpakket kun je zelf je weekmenu samenstellen en kiezen voor de PowerSlim producten die jij lekker vindt en die bij jou passen. Gemiddeld besteed je hierbij  ca. € 10,00 à € 15,00 per dag.  Bedenk dat de PowerSlim producten een groot gedeelte van je huidige boodschappen vervangen. Je hebt bijvoorbeeld geen brood, fruit, kaas, noten, wijn, koek, snoep, snacks, kant en klaar- en afhaalmaaltijden uit de supermarkt meer nodig ;-) Hoeveel producten je precies nodig hebt is afhankelijk van jouw persoonlijke programma, tijdens het intakegesprek vertel ik je daar graag meer over. De coaching tijdens het programma is helemaal GRATIS.


Hoe vaak moet ik op controle komen?
Bij de start in fase 1 maken we wekelijks een afspraak om jouw resultaten te bekijken. Ik geef je tips en advies en zorg ervoor dat jij er weer vol goede moed tegenaan kunt. Natuurlijk kun jij dan ook meteen jouw PowerSlim boodschappen doen. De wekelijkse consulten duren ongeveer 20-25 minuten. Vanaf fase 2 hebben we iedere 2 weken een weegafspraak en uiteindelijk maken we nadat je jouw streefgewicht hebt bereikt nog 1x per maand een afspraak. Uiteraard kun je me tussendoor altijd blijven appen voor vragen en extra support.

Word het PowerSlim programma vergoed?
Nee, de kosten van het PowerSlim programma kun je niet declareren bij je zorgverzekeraar.

Ik heb gezondheidsklachten/gebruik medicijnen kan ik starten?
In veel gevallen is dit geen probleem, soms is het wel van belang eerst even te overleggen met je huisarts/specialist. Slechts in een enkel geval is starten niet mogelijk Tijdens het intakegespek wordt je hier uiteraard over geïnformeerd, maar neem gerust vooraf even contact met me op om te informeren wat voor jou van toepassing is
.


Waar vind je Bianca's Finishing Touch?

Bianca's Finishing Touch

Bianca Aarts

Sebastiaan van Noyestraat 13

5622 KG Eindhoven


*Disclaimer: De resultaten kunnen per persoon verschillen. Er kunnen geen gegarandeerde resultaten vooraf worden beloofd.