Ik ben Bianca Aarts, PS. food & lifestyle coach in Eindhoven

Je goed voelen, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Als coach kan ik je daarbij helpen en ben ik dat duwtje in de rug als je het nodig hebt.

Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Wil jij een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je weer fit voelen? Dan ben ik er ook voor jou! Met behulp van het PS. food & lifestyle programma (voorheen PowerSlim) help ik je bij het behalen van jouw ideale gewicht en het aanleren van een gezond eetpatroon. Samen gaan we voor blijvend resultaat!

Afvallen in Eindhoven onder begeleiding van Bianca Aarts, PS. food & lifestyle coach

Gezond & lekker eten

Je gaat niet minder maar ànders eten. Door de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten heb je geen honger en zie je snel resultaat

 

Volop variatie

Je maakt gebruik van PS. food & lifestyle producten, groenten, vlees en vis. Er zijn ruim 140 heerlijke producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.

 

Persoonlijke Begeleiding 

Je staat er niet alleen voor! Op weg naar jouw streefgewicht, maar ook na het behalen van je doel kun je rekenen op mijn support, tips en adviezen. 


Willemijn (-44kg) "Vol zelfvertrouwen sta ik op het schoolplein."

Naast de grote verandering lichamelijk merk ik dat ik veel meer energie heb en mijn hele houding positiever is geworden. . Ik durf ook alles qua kleding weer te proberen en voel me nu weer gelukkig in een jurkje.

Anja (-20kg) "Ik durf mezelf weer te laten zien!"

 Als ik nu in de spiegel kijk, ben ik trots op wat ik zie. Mijn gezonde eetpatroon is echt een gewoonte voor me geworden, en ik vind het helemaal niet lastig om me hier aan te houden.


Harja (-42kg) "Ik durf het pashokje weer uit te komen"

Voorheen lachte ik alles weg met een beetje zelfspot, terwijl ik van binnen echt niet blij was met mezelf. Nu onderneem ik weer veel meer. Ik ben een heel ander mens geworden. Ik ben weer zelfverzekerder. Lekkere producten en makkelijke receptenVoordelen PS. Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim)

 

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Persoonlijke begeleiding
  • Lekkere én verantwoorde producten
  • Een gezond eetpatroon dat je kunt volhouden
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa
  • Geen jojo effect


Wil jij vóór de zomer nog een aantal kilo’s verliezen?

Bianca Aarts - PS. food & lifestyle coach in Eindhoven

Samen met jou bekijk ik graag of het PS. food & lifestyle programma ook iets voor jou is. Wil je starten, het programma eerst 3 dagen uitproberen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Kies dan hier in mijn agenda voor een dag en tijdstip waarop het jou het beste uitkomt. Of vul onderstaand jouw gegevens in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!


Neem contact op