Home » Kleurenanalyse & Make-up advies

  Persoonlijke kleurenanalyse


  Je bent het mooist met kleuren die ècht bij je passen. De kunst is om voor kleuren te kiezen die in harmonie zijn met jouw huid- haar en oogkleur. Als je eenmaal weet welke kleuren dit zijn kies jij zonder problemen de juiste kleuren en kun jij er altijd mooi en stràlend uitzien! Het is mijn passie om jou daar bij te helpen. 


  Ontdek welke kleuren jou laten stralen


  Tijdens een kleuradvies laat ik je het effect van verschillende kleuren zien, vertel ik je welk kleurtype je bent en wat jouw mooiste en minder mooie kleuren zijn.

  Een kleurenanalyse is inclusief persoonlijke kleurenwaaier en make-up advies


  Jij bent uniek en dat geldt ook voor de kleuren die mooi bij je staan. Na de kleurenanalyse wordt er daarom speciaal voor jou een kleurenwaaier gemaakt met jouw 42 beste kleuren.

  Deze persoonlijke waaier is per persoon uniek, en wordt samengesteld op basis van jouw huid-,haar- en oogkleur. De kleurenwaaier bevat naast basiskleuren en accentkleuren, ook kleuren waarmee je jouw haar-, huid-, en oogkleur kunt versterken. De waaier is handig, compact en vooral onmisbaar tijdens het winkelen. Gebruik ‘m bij de aanschaf van kleding, schoenen en accessoires en voorkom miskopen!

  Bianca Aarts tijdens kleurenanalyse bij Bianca's Finishing Touch

   

  Ontdek hoe je er met een natuurlijke make-up nog stralender uitziet 


  Om ervoor te zorgen dat je er echt stralend uitziet maken we het kleuradvies  compleet met een make-up advies. Make-up is bedoeld om er fris en verzorgd uit te zien. Ook hiervoor geldt dat je het mooist bent met kleuren die ècht bij je passen. Tijdens het advies stem ik daarom ook de make-up kleuren af op jouw huid-, haar-, en oogkleur. Ik laat ik je zien welke make-up het beste bij je past, maar geef je ook tips hoe je het zelf goed en eenvoudig aanbrengt. Of je jezelf nou dagelijks opmaakt of nog nooit make-up hebt aangebracht, een make-up advies is altijd de moeite waard.


  Voordelen van een Kleur & Make-up advies

  ✔   Er ieder dag stralend uitzien zonder dat het je veel tijd kost
  ✔   Minder miskopen, dus geld besparend.
  ✔   Meer combinaties maken met minder kleding
  ✔   Sneller en efficienter winkelen
  ✔   Meer zelfvertrouwen, omdat je weet dat je er goed uitziet


  Persoonlijke kleurenanalyse inclusief uitgebreid make-up advies, proef make-up en persoonlijke kleurenwaaier  € 175