In 4 weken weer gezond van start!

Ben jij terug van vakantie en heb je ontzettend genoten van ijsjes, barbecues en gezelligheid maar wil je nu weer aan de slag met gezonde gewoontes? Maak dan samen met mij in 4 weken een gezonde start!

Wat kun je verwachten?


✔ Complete weekmenu’s met lekkere en makkelijke recepten
✔ Koolhydraatarme eiwitrijke producten van PS. food & lifestyle
✔ Persoonlijke begeleiding, zodat je er niet alleen voor staat
✔ Wekelijkse tips voor een gezonde levensstijl
✔ Iedere week een challenge om jou te motiveren
✔ Gebruik van de handige PS. food & lifestyle app.

Ben jij helemaal klaar voor een gezonde start na je vakantie? Wacht niet langer en plan NU een afspraak of vraag om meer info!

 


Jouw resultaat

Je leert een gezond eetpatroon aan, dat koolhydraatarm en eiwitrijk is. 

 • Vetverbranding
  Omdat je weinig koolhydraten binnen krijgt, schakelt je lichaam over op de verbranding van je vetten. 
 • Voorkom jojo-effect
  Door de hoge eiwit inname, behoud je je spiermassa. Hiermee voorkom je het jojo-effect. 
 • Gezonde levensstijl
  Je leert een gezonde levensstijl toepassen in jouw dagelijks leven. 


Een vrouw valt gemiddeld 1 kg per week af tijdens het PS. food & lifestyle programma. 


De ervaring van Patricia

“Na mijn zomervakantie van 2022 was ik niet blij met mijn spiegelbeeld. Ik startte met gezonder eten, maar stagneerde na een gewichtsverlies van 4 kilo.

Ik ben toen gestart met het PS. food & lifestyle programma. Ik had structuur, vond de weekmenu’s duidelijk en met de lekkere producten was het goed vol te houden.

Het voelde niet als een dieet en het was voor mij een eyeopener dat mijn lichaam zo goed reageerde op minder koolhydraten. Inmiddels ben ik 25 kilo afgevallen en zit ik lekker in mijn vel!

Stel niet uit, start nu en zet jezelf op nummer 1!” Lees meer...


Wat kost het 4 weken programma?

 • Intake gesprek --> Gratis
 • Wekelijks consult inclusief wegen, meten en lichaamsanalyse--> Gratis
 • Je begint het programma met een startpakket inclusief alle PS. producten voor jouw eerste week, het PS. food & lifestyle kookboek, shakebeker, 2 soorten voedingssupplementen en alle informatie die je nodig hebt Startpakket--> € 159
 • Tijdens het vervolg van het programma stel je jouw eigen weekmenu samen waarbij je gebruik maakt van jouw favoriete PS. food & lifestyle producten. Een product kost gemiddeld € 2,95 per stuk. Deze producten vervangen voor een groot gedeelte de voeding die je normaal koopt. Tijdens het programma heb je bijv geen brood, fruit, kaas, noten, koek, snoep, snacks, kant en klaar- en afhaalmaaltijden nodig.
  Gemiddeld besteed je per dag --> € 12,50- 15 euro
 • Vanaf fase 2 van het programma worden de PS. food & lifestyle product stap voor stap vervangen door reguliere voeding waarmee de kosten zullen afnemen.
 • Intake gesprek --> Gratis
 • Wekelijks consult inclusief wegen, meten en lichaamsanalyse--> Gratis
 • Je begint het programma met een startpakket inclusief alle PS. producten voor jouw eerste week, het PS. food & lifestyle kookboek, shakebeker, 2 soorten voedingssupplementen en alle informatie die je nodig hebt --> € 159
 • In week 2 t/m 4 ontvang je ieder consult een nieuw weekpakket met daarin de PS. producten voor de komende week (passend bij het weekmenu) De kosten hiervoor bedragen --> € 99 per week