Gevulde puntpaprika met tonijn en geitenkaas

Koolhydraatarm recept : gevulde puntpaprika met tonijn en geitenkaas

Ingrediënten voor 1 portie:

  • 2 puntpaprika´s
  • 1 blikje tonijn op water ( uitgelekt)
  • 2 augurkjes in kleine stukjes
  • 4 olijven in stukjes
  • 4 snoeptomaatjes in stukjes
  • eetlepel zachte geitenkaas
  • peper, (Italiaanse) kruiden



Bereidingswijze:

Oven voorverwarmen op 180°C

Een klein gedeelte aan de bovenkant van de paprika ( in de lengte) afsnijden zodat de paprika gevuld kan worden. Zaadjes verwijderen.

Het gedeelte van de paprika dat je eraf hebt gesneden in kleine stukjes snijden. Mengen met de tonijn, tomaatjes, olijven, augurkjes en op smaak maken met de peper en kruiden. Paprika vullen met het mengsel, de geitenkaas er over verdelen en 20 à 30 minuten in de oven.


Geschikt vanaf fase 2a van het PS. food & lifestyle programma