Home » PowerSlim Afslankprogramma » Samen Slank Challenge

Wil jij een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Dan is de Samen Slank Challenge iets voor jou! Ik ga je helpen jouw doel te behalen. Doe mee en ga de uitdaging aan!

Wat houdt het in?

Tijdens deze afslankchallenge ga je 4 weken actief aan de slag met het PowerSlim programma en begeleid ik je bij het behalen van jouw afslankdoel.


Jij krijgt:

  • Een prachtig kookboek èn een goedgevulde goodiebag met leuke extra’s (waterfles, magazine, planner, lekkere reep) cadeau bij aanschaf van het PowerSlim starterspakket
  • 4 weken lang tips, adviezen, motivatie, recepten en activiteiten.
  • Persoonlijke begeleiding. Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat
  • Toegang tot de Whatsapp groep met andere PowerSlimmers om elkaar te motiveren inspireren en vragen te stellen.
  • Leuke extra's
  • En je gaat stralend de zomer in!

Extra voordeel:

Meld jij je aan vòòr 15 mei dan ontvang je 20 euro korting op het PowerSlim startpakket! Je betaalt dan geen € 159 maar slechts €139 voor het startpakketAfslanken doen we samen!

Ik ben Bianca Aarts jouw persoonlijke coach. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel. Wil je erachter komen of PowerSlim iets voor jou is? Dan is de challenge iets voor jou. Besluit je na de challenge door te gaan met het PowerSlim programma, blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.


De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

Lekker eten, geen honger

Tijdens het programma heb je 6 eetmomenten per dag. Door de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten heb je geen honger en zie je snel resultaat

Volop variatie

Je maakt gebruik van PowerSlim producten, groenten, vlees en vis. PowerSlim heeft ruim 140 heerlijke producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden. 

Persoonlijke Begeleiding 

Je staat er niet alleen voor! Op weg naar jouw streefgewicht, maar ook na het behalen van je doel kun je rekenen op mijn support, tips en adviezen. 


Wil jij meedoen aan de PowerSlim Samen Slank Challenge?

Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bianca's Finishing Touch

Sebastiaan van Noyestraat 13
5622 KG Eindhoven
T. 040-2445015
E. info@biancasfinishingtouch.nl

 

Openingstijden (op afspraak)
Di & Do 08:30 –  16:00
Wo & Vrij  08:30 – 12:30