Home » PowerSlim Afslankprogramma » Succesverhaal Rosalie

Rosalie "Ik heb mijn te grote kleding de deur uit gedaan!"


Ik had lichamelijk erg veel klachten, was altijd moe en de trap op naar de zolder moest met een rustpauze.
Het werd tijd om hier wat aan te doen

 

Succesverhaal Rosalie -45,5 kg

Het begon met het moment dat ik een oude bekende zag en ik me heb omgedraaid zodat hij mij niet zou zien. Ik wilde gewoon zo niet gezien worden door iemand die niet wist hoeveel ik was aangekomen. Ik merkte dat ik mezelf echt begon te schamen voor hoe ik eruit zag.

 

Het werd tijd om hier wat aan te doen. Niet alleen omdat ik mezelf schaamde, maar ook omdat ik gewoon niet achter mijn kinderen aan kon rennen. Mijn jongste is 6 jaar en dat had ik dus nog nooit gedaan. Ik had lichamelijk erg veel klachten, was altijd moe en de trap op naar de zolder moest met een rustpauze.

 

Via Facebook had ik gezien dat PowerSlim had gewerkt bij de zus van een vriendin. Voordat ik het wist had ik een afspraak en zat ik bij mijn PowerSlim coach. Ik wilde niet aan de shakes maar gewoon lekker eten en mijn voedingspatroon aanpassen. Culinair afvallen zoals mijn coach dat op haar Facebookpagina had vermeld!

Het gesprek was voor mij best emotioneel (de oorzaak van mijn overgewicht werd uiteraard ook besproken) maar uiteindelijk ging ik met positieve energie naar huis met een starterspakket vol lekkere koolhydraatarme PowerSlim producten zoals de muesli pure chocolade kokos.

 

 

Na een week allerlei producten te hebben uitgeprobeerd, wist ik wat ik wel en niet lekker vond. Ik ging naar mijn afspraak met mijn coach en had al meteen een positief resultaat. Ik zocht de producten uit die ik lekker vond en toen bleek dat er nog veel meer lekkere producten in het assortiment zaten. Het assortiment is zo breed, hierdoor was het voor mij niet moeilijk om me aan het programma te houden. Er zijn zo veel lekkere dingen die je mag eten.

Mijn coach is echt geweldig! Met vragen over wat ik het beste kon doen op bijzondere dagen of wanneer ik uit eten ging, kon ik bij mijn coach terecht. Samen keken we naar de menukaart en gaf zij mij advies over wat ik dan het beste kon nemen. Het leuke was dat we samen blij waren bij mijn geboekte successen! 

 

Vanaf morgen ga ik beginnen aan fase 2a. Ik ben nog niet klaar, maar ik merk aan alles dat ik nooit meer terug ga naar hoe ik was. Ik voel me nu zo fijn en fit.  Gewoon kunnen shoppen waar je maar wil en achter mijn kinderen aan rennen, dat is zo heerlijk. Ik heb vooral geleerd, dat ik veel meer geniet van dat ene chocolaatje, dan van een heel pak koeken of een hele reep chocolade. Ik heb al mijn kleding die te groot is de deur uit gedaan, zodat ik niet meer kan terugvallen op een grotere maat.

 


Lekker eten, geen honger

PowerSlim betekent niet minder maar ànders eten.  Door de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten heb je geen honger en zie je snel resultaat

 

Volop variatie

Je maakt gebruik van PowerSlim producten, groenten, vlees en vis. PowerSlim heeft ruim 140 heerlijke producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.

 

Persoonlijke Begeleiding

Je staat er niet alleen voor! Op weg naar jouw streefgewicht, maar ook na het behalen van je doel kun je rekenen op mijn support, tips en adviezen.

 


Even voorstellen...

Bianca Aarts, jouw PowerSlim voedingscoach in Eindhoven

Het bereiken en vasthouden van je streefgewicht kan best een opgave zijn. Maar je staat er niet alleen voor!

Als voedingscoach begeleid ik al ruim 7 jaar mensen naar een gezonde levensstijl met behulp van het PowerSlim programma. Ook voor jou ben ik er. Het is mijn passie om je te helpen met het bereiken én behouden van je ideale gewicht, 
een gezond eetpatroon en voldoende energie. 
Ik ben er voor je als enthousiaste en motiverende coach, stok achter de deur en voor deskundig advies.



Neem contact op

Wil jij starten met het PowerSlim programma, of liever eerst vrijblijvend meer informatie?
Vul onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Bianca's Finishing Touch

Sebastiaan van Noyestraat 13
5622 KG Eindhoven
T. 040-2445015
E. info@biancasfinishingtouch.nl

 

Openingstijden (op afspraak)
Di & Do 08:30 –  15:30
Wo & Vrij  08:30 – 12:30

 

Volg Bianca's Finishing Touch via Facebook