PS. food & lifestyle programma » Succesverhalen » Anke: "Ik zit weer lekker in mijn vel!"

Anke: "Ik zit weer lekker in mijn vel!"

PowerSlim ervaring Anke


Ik denk dat ik al ruim 15 jaar overgewicht had, misschien zelfs nog wel wat langer. Ik voelde mij ongelukkig met mijn eigen lichaam. Op het werk had ik maat XXL en toen ik tijdens het winkelen ook nog een broek in maat 46 moest kopen was dat de druppel. Ik was er helemaal klaar mee. Ik wilde me weer fijn voelen en gelukkig zijn met mezelf.

 

Eind 2016 besloot ik te gaan sporten, paste ik mijn eetpatroon aan en stopte ik met het drinken van frisdrank. Zo wist ik in anderhalf jaar tijd 15 kilo af te vallen, maar ik wilde meer!

Toen ik in april dit jaar een kleur & make-upadvies cadeau kreeg van mijn man kwam ik bij Bianca terecht. Daar zag ik de producten van PowerSlim en werd nieuwsgierig naar het afslankprogramma. Bianca legde me uit wat het inhield en gaf me wat informatie mee, zodat ik het thuis op mijn gemak kon nalezen.

Dat je tijdens het PowerSlim programma gewoon lekker en regelmatig kunt eten dat sprak me heel erg aan.  Shakes dat vind ik persoonlijk niks, maar omdat je ook kunt kiezen voor vaste producten zoals repen, brood (zelfs croissant) pasta en wraps wilde ik PowerSlim wel proberen. Ik maakte een afspraak voor een intakegesprek en in mei ben ik gestart.

Mijn doel: nog zo’n 5, 6 misschien 7 kilo eraf.

Het PowerSlim Afslankprogramma is me heel erg goed bevallen. Ik heb iedere dag heerlijk gegeten en had steeds iets anders op tafel staan. Omdat er zoveel keus is ging het me ook echt niet vervelen. Voor vragen appte ik Bianca en binnen no time had ik een reactie. Echt heel fijn. Bianca is een hele vrolijke gezellige coach, ze appte me zelf ook regelmatig om even te informeren, of zomaar voor de gezelligheid.


Het afvallen ging zo goed dat ik mijn streefgewicht een aantal keer heb bijgesteld, die 7 kilo werden er 15 en in totaal ben ik nu dus 30 kilo lichter.

Ik voel me heel fijn en gelukkig. Ik zit weer lekker in mijn vel. Shoppen is weer leuk. Eigenlijk is alles leuk nu. Voor dit verslag heb ik een oude foto teruggevonden en ben geschrokken van hoe ik er toen uit zag. Ik wil dus echt nooit meer terug naar hoe het was!

Anke werd uitgeroepen tot PowerSlimmer van de maand en won daarmee een professionele fotoshoot. Een verslag daarvan lees je hier


«   »