Afslanken in Eindhoven samen met jouw voedingscoach


Je loopt vast, begint iedere maandag opnieuw en voor je gevoel doe je maar wat. Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets met blijvend succes. Soms heb je gewoon iemand nodig. Iemand die je uitleg geeft, je motiveert als je het even niet ziet zitten en jou de tips en adviezen geeft waarnaar je op zoek bent.

Ik ben Bianca Aarts, voedingscoach in Eindhoven. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Met het juiste voedingsadvies, een programma op maat, wat aanpassingen in je leefstijl en een stok achter de deur gaat het jou ook lukken, daar ben ik van overtuigd.


Samen gaan we ervoor


Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer je wat een gezonde levensstijl precies inhoudt en geef ik je handige tips. En zit je tussendoor ergens mee? Geen nood! Ik hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiding dus voor vragen en support mag je altijd bellen, mailen of appen.  

Samen maken we een persoonlijk plan, afgestemd op jouw doel en wensen. Met een eetpatroon dat eenvoudig in te passen is in jouw dagelijkse leven én dat bij je past. Zo doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma, en werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt. Want we gaan niet alleen voor een snel, maar vooral ook voor een blijvend resultaat.

Ik vind het belangrijk dat jij je gewenste gewicht ook op de lange termijn vast kunt houden. Na het behalen van je streefgewicht blijf ik je daarom nog een jaar lang maandelijks begeleiden om terugval te voorkomen


Vrijblijvend kennismaken of starten?

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik je precies uit hoe het programma werkt en hoe jij de beste resultaten kunt behalen.
Samen kijken we dan of het programma ook bij jou past. Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Spreekt het programma je aan, ben je enthousiast en besluit je om te starten? Dan doen we tijdens deze afspraak meteen ook de intake, zodat jij direct aan de slag kunt! Maak een afspraak


Liever eerst telefonisch contact? 

Laat hier je gegevens achter dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.