Afvallen samen met jouw voedingscoach in Veldhoven en omgeving


Je loopt vast, begint iedere maandag opnieuw en voor je gevoel doe je maar wat. Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets met blijvend succes... 
Soms heb je gewoon iemand nodig. Iemand die je uitleg geeft, je motiveert als je het even niet ziet zitten en jou de tips en adviezen geeft waarnaar je op zoek bent.


Ik ben Bianca Aarts, PS food & lifestyle coach (voorheen PowerSlim). Met ruim 9 jaar ervaring als voedingscoach help ik dagelijks vrouwen uit onder andere Veldhoven, Eindhoven, Best en Nuenen bij het behalen van hun ideale gewicht en het aanleren van een gezonde levensstijl. Met behulp van het PS. food & lifestyle programma help ik ook jou graag bij het behalen van je doelen en om weer lekker in je vel te zitten! 


Afvallen onder begeleiding van een voedingsdeskundige in Veldhoven en omgeving

 

Samen maken we een persoonlijk plan, afgestemd op jouw doel en wensen. Met een eetpatroon dat eenvoudig in te passen is in jouw dagelijkse leven én dat bij je past. Zo doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma, en werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt. Want we gaan niet alleen voor een snel, maar vooral ook voor een blijvend resultaat.

Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer je wat een gezonde levensstijl precies inhoudt en geef ik je handige tips. En zit je tussendoor ergens mee? Geen nood! Ik hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiding dus voor vragen en support mag je altijd bellen, mailen of appen.  

Heb je jouw ideale gewicht behaald, dan wil je dat natuurlijk ook zo houden. Na het behalen van je streefgewicht blijf ik je daarom nog een jaar lang maandelijks begeleiden om terugval te voorkomen.

 


Persoonlijk voedingsplan

Het PS. food & lifestyle programma is geen dieet, maar een verandering van je voedingspatroon. Geen kwestie van minder, maar van anders eten; minder koolhydraten en vet, méér eiwitten. Tijdens het programma neem je 5 à 6 eetmomenten per dag; ontbijt, lunch, avondmaaltijd en afhankelijk van jouw persoonlijke programma 2 à 3 tussendoortjes.

Je maakt gebruik van PS. food & lifestyle producten, aangevuld met groenten, vlees/vis, en ei. De producten van PS. food & lifestyle kun je vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks. Geen shakes dus, maar ècht lekkere producten! Later in het programma worden de PS. producten stap-voor-stap vervangen door reguliere voeding waarbij je een gezond eetpatroon aanleert om ook in de toekomst op gewicht te blijven.
Meer weten of starten?


Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik je precies uit hoe het voedingscoaching programma werkt en hoe jij daarmee de beste resultaten kunt behalen. Samen kijken we dan of het programma ook bij jou past. Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Spreekt het programma je aan, ben je enthousiast en besluit je om te starten? Dan doen we tijdens deze afspraak meteen ook de intake, zodat jij direct aan de slag kunt! Maak een afspraak in de online agenda