Afvallen samen met een voedingscoach in Veldhoven en omgeving


Wil jij graag succesvol afvallen, weer lekker in in je vel zitten en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken?

 

Ik ben Bianca Aarts, PS food & lifestyle coach (voorheen PowerSlim). Met ruim 10 jaar ervaring als voedingscoach help ik dagelijks vrouwen uit Veldhoven en omgeving bij het behalen van hun ideale gewicht en het aanleren van een gezonde levensstijl. Met behulp van het PS. food & lifestyle programma help ik ook jou graag bij het behalen van je doelen en om weer lekker in je vel te zitten! 

040 voedingscoach veldhoven

Succesvol Afvallen
In Veldhoven


Het PS. food & lifestyle afslankprogramma dat 
ontwikkeld is door diëtisten helpt jou stap voor stap om je streefgewicht te behalen én te behouden. 

 

040 voedingscoach veldhoven

Niet Minder, Maar Anders Eten

Je gaat niet minder maar ànders eten. Door de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten heb je geen honger en zie je snel resultaat.

 

040 voedingscoach veldhoven

Koolhydraatarme Producten & Recepten

Tijdens het afslanken maak je  gebruik van PS. food & lifestyle producten, groenten, vlees en vis. Er zijn 140 heerlijke producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.

 

040 voedingscoach veldhoven

 Afvallen Samen Met Jouw Voedingscoach


Afvallen hoef je niet alleen te doen!
 Op weg naar jouw streefgewicht, maar ook na het behalen van je doel kun je rekenen op support, tips en adviezen.

 

MAKKELIJK • SNEL • EFFECTIEF


In het begin vond ik het moeilijk te geloven dat ik, met al die eetmomenten, elke week keurig afviel. Ik had geen honger, vond het heerlijk om zo’n vaste structuur te hebben en toch viel ik af. Deze methode heeft mij echt een houvast geboden en de vaste eetmomenten per dag hielpen mij heel erg. Uiteindelijk ben ik niet 10, maar 20 kilo afgevallen. Lees meer...


Mijn naam is Wendy en ik ben getrouwd met Michiel. Samen hebben we twee prachtige zoons van 8 en 3 jaar oud. Helaas kwam ik maar niet van die zwangerschapskilo’s af. Op mijn werk werd ik vaak geconfronteerd door klanten die mij feliciteerde met een zwangerschap, terwijl dat helemaal niet zo was.   Lees meer...


Ik kwam terug van vakantie en mijn kleding paste niet meer. Ik had me in mijn drie weken vakantie iets te veel laten gaan en was 6 kg aangekomen. Ik woog 92 kg voelde me slap en futloos en ik zat niet lekker in mijn vel. Ik wist dat ik iets aan mijn leefstijl moest veranderen. Lees meer...


Afvallen onder begeleiding van een voedingsdeskundige in Veldhoven en omgeving

 

Het maken van gezonde keuzes kan soms lastig zijn, vooral als je niet precies weet wat goed voor je is. Om jou optimaal te kunnen begeleiden, stel ik als voedingscoach een op maat gemaakt koolhydraatarm voedingsplan voor je op, waarbij je gebruik maakt van PS. food & lifestyle producten aangevuld met groenten, vlees en vis.

De PS. food & lifestyle producten zijn vergelijkbaar met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse zoete en hartige snacks. Je gaat niet minder, maar anders eten!

Koolhydraatarm eten heeft veel voordelen, zoals het verminderen van je hongergevoel en het verhogen van je energie. Daarnaast helpt een koolhydraatarm dieet om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden en eetbuien te voorkomen.

Met het PS. food & lifestyle programma kun je op een verantwoorde manier afvallen en je gezondheid verbeteren, zonder dat je honger hoeft te lijden. Dit helpt je om je doelen te bereiken.

 


Persoonlijk voedingsplan

Het PS. food & lifestyle programma is geen dieet, maar een verandering van je voedingspatroon. Geen kwestie van minder, maar van anders eten; minder koolhydraten en vet, méér eiwitten. Tijdens het programma neem je 5 à 6 eetmomenten per dag; ontbijt, lunch, avondmaaltijd en afhankelijk van jouw persoonlijke programma 2 à 3 tussendoortjes.

Je maakt gebruik van PS. food & lifestyle producten, aangevuld met groenten, vlees/vis, en ei. De producten van PS. food & lifestyle kun je vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks. Geen shakes dus, maar ècht lekkere producten! Later in het programma worden de PS. producten stap-voor-stap vervangen door reguliere voeding waarbij je een gezond eetpatroon aanleert om ook in de toekomst op gewicht te blijven.


Deskundig voedingsadvies in Veldhoven en omgeving

 

Afslankstudio Bianca's Finishing Touch vind je in Eindhoven-Noord, stadsdeel Woensel, op ongeveer 15 minuten rijden vanuit Veldhoven en is makkelijk bereikbaar. 

Tijdens het PS. food & lifestyle programma kun je rekenen op deskundig advies en ondersteuning, leer je om de juiste keuzes te maken wat betreft voeding, beweging en ontspanning en leer  je stap voor stap een gezonde leefstijl aan.

Je krijgt meer energie, verbetert je conditie, voelt je beter en krijgt meer zelfvertrouwen. Om ervoor te zorgen dat je dit resultaat ook vasthoudt krijg je na het behalen van je streefgewicht nog een jaar lang na begeleiding, waarbij je maandelijks op consult komt. Samen gaan we voor blijvend resultaat!


Start vandaag nog met afvallen samen met jouw voedingscoach

Dus, wil jij op een effectieve manier afvallen, plan dan nu jouw afspraak of neem contact op voor meer informatie en ontdek hoe jouw persoonlijke voedingsadvies eruit ziet. Je zult versteld staan van de resultaten die je kunt bereiken!