Home » zomercampagne

Lekker eten, geen honger

PowerSlim betekent niet minder maar ànders eten.  Door de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten heb je geen honger en zie je snel resultaat

 

Volop variatie

Je maakt gebruik van PowerSlim producten, groenten, vlees en vis. PowerSlim heeft ruim 140 heerlijke producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.

 

Persoonlijke Begeleiding

Je staat er niet alleen voor! Op weg naar jouw streefgewicht, maar ook na het behalen van je doel kun je rekenen op mijn support, tips en adviezen.

 


Tatiana(-16kg): "Het voelt goed om slank de zomer in te gaan"

Ik was altijd de persoon die alles kon eten zonder aan te komen, tot na mijn tweede zwangerschap. Mijn hormonen waren uit balans en de chocolade kwam elke dag uit de kast.
Mijn lichaam schreeuwde om suiker en het leek alsof ik maar niet verzadigd raakte. De kilo’s zijn er daardoor ook snel aangekomen.

Toen ik via een kennis hoorde over PowerSlim, heb ik direct een afspraak gemaakt voor een intake gesprek bij het PowerSlim center bij mij in de buurt. Eerlijk gezegd, was ik nog wel wat sceptisch. Zoveel lekkere dingen eten, 6 x per dag en dan toch afvallen? Ik dacht, ik probeer het gewoon.
En met die beslissing ben ik nu erg blij. 

PowerSlim was echt de reset voor mij die ik nodig had.
Het prettigste vond ik dat je totaal geen honger gevoel hebt en ook gewoon met je gezin kan avondeten zonder apart te hoeven koken.


Nu ben ik een jaar later nog steeds op gewicht. Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me fitter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dit gun ik iedereen.

 


Even voorstellen...

Het bereiken en vasthouden van jouw streefgewicht kan best een opgave zijn.

 

Maar je staat er niet alleen voor!
Als voedingscoach begeleid ik al ruim 6 jaar mensen naar een gezonde levensstijl met behulp van het PowerSlim programma. Ook voor jou ben ik er. Het is mijn passie om je te helpen met het bereiken én behouden van je ideale gewicht, een gezond eetpatroon en voldoende energie. Ik ben er voor je als enthousiaste en motiverende coach, stok achter de deur en voor deskundig advies.

 

Bianca Aarts
PowerSlim coach


Meer weten?
Maak een afspraak!  

Tijdens een vrijblijvend (telefonisch/digitaal) kennismakingsgesprek vertel ik je graag meer over het PowerSlim programma. Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken

Bianca's Finishing Touch

Sebastiaan van Noyestraat 13
5622 KG Eindhoven
T. 040-2445015
E. info@biancasfinishingtouch.nl

 

Openingstijden
Ma - Wo - Vrij : 08:30 – 12:30 
Di & Do 08:30 – 15:30

 

Volg Bianca's Finishing Touch via Facebook