PowerSlim Afslankprogramma » Afvallen Eindhoven

AFSLANKEN DOEN WE SAMEN!

Ik ben Bianca Aarts, jouw PowerSlim voedingscoach in Eindhoven


Wil jij gewoon lekker blijven koken, gezellig met je gezin mee-eten en tòch afslanken? Op een manier die je kunt volhouden? En vind je het prettig om daarbij persoonlijk begeleid te worden? Als PowerSlim voedingscoach kan ik jou daarbij helpen. Samen met het PowerSlim programma help ik je op weg naar een gezond eetpatroon, een stabiel gewicht en voldoende energie.


Tonny: "Nooit geweten dat koolhydraatarm eten zo lekker kon zijn!"

Ik was altijd de persoon die alles kon eten zonder aan te komen, tot na mijn tweede zwangerschap. Mijn hormonen waren uit balans en de chocolade kwam elke dag uit de kast. Mijn lichaam schreeuwde om suiker en het leek alsof ik maar niet verzadigd raakte. De kilo’s zijn er daardoor ook snel aangekomen.
Lees verder...

Aan de slag met het PowerSlim startpakket, hoe werkt dat?

Starten met PowerSlim is eigenlijk heel eenvoudig. Het startpakket bevat namelijk alles wat jij nodig hebt voor een goede start. Compleet met producten, een voorbeeldmenu, overheerlijke recepten en alle bijbehorende informatie. 
Lees verder...

Zo werkt het PowerSlim programma

De kracht van PowerSlim? Niet minder, maar anders eten. Een programma waarin je leert een balans te vinden tussen verantwoord en lekker eten. Waarin je gewoon kunt blijven genieten terwijl je afvalt. Klinkt goed, maar wat mag je dan allemaal hebben en hoe ziet een dag er dan bijvoorbeeld uit? Lees verder...


Maak een afspraak

Niet minder maar ànders eten. Gewoon lekker blijven koken, gezellig met je gezin mee-eten en tóch afslanken. Op een manier die je makkelijk kunt volhouden. Ik ga je helpen jouw doel te behalen!  Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of om een afspraak te maken.