Succesvol & makkelijk afvallen in Eindhoven 

Als je op zoek bent naar hulp bij afvallen in Eindhoven, ben je bij afslankstudio Bianca’s Finishing Touch aan het juiste adres
We bieden je een persoonlijk afslankplan, wekelijkse begeleiding, en voedingsadvies waarin we rekening houden met jouw specifieke behoeften.

Ons programma is ontwikkeld door diëtisten en helpt je om jouw ideale gewicht te bereiken, door je te voorzien van de juiste kennis, tools en producten die je nodig hebt om gezond af te vallen. Het unieke PS. food & lifestyle programma met ondersteuning van een persoonlijke voedingscoach helpt jou om succesvol en makkelijk af te vallen .Gezonde leefstijl en voeding: Afvallen in Eindhoven

 

Het programma richt zich niet alleen op het verminderen van lichaamsgewicht, maar ook op het verbeteren van de gezondheid, en het verhogen van het zelfvertrouwen. We zorgen ervoor dat je een gezonde leefstijl aanleert zodat je ook in de toekomst een gezond gewicht behoudt. Op een gezonde manier gewicht verliezen en je weer lekker in je vel voelen, daar gaan we voor!


Afvallen in Eindhoven: Bereik jouw doel met koolhydraatarm eten

 

Koolhydraatarm eten heeft veel voordelen, zoals het verminderen van je hongergevoel en het verhogen van je energie. Onze koolhydraatarme, eiwitrijke producten en makkelijke recepten zorgen ervoor dat je gezond en lekker eet. Met het PS. programma kun je op een verantwoorde manier afvallen en je gezondheid verbeteren, zonder dat je honger hoeft te lijden. Dit zal je helpen om je doelen te bereiken.


Je gaat niet minder maar ànders eten: Minder koolhydraten, meer eiwitten. Zo worden jouw vetreserves gebruikt als energiebron, blijft jouw spiermassa behouden, en wordt daarmee het welbekende jojo-effect voorkomen.
Deskundig advies en ondersteuning bij afvallen in Eindhoven

Tijdens het food & lifestyle programma kun je rekenen op deskundig advies en ondersteuning. Jouw persoonlijke voedingscoach helpt je om de juiste keuzes te maken wat betreft voeding, beweging en ontspanning en leert je stap voor stap een gezonde leefstijl aan.

Je krijgt meer energie, verbetert je conditie, voelt je beter en krijgt meer zelfvertrouwen. Om ervoor te zorgen dat je dit resultaat ook  vasthoudt krijg je na het behalen van je streefgewicht nog een jaar lang na begeleiding, waarbij je maandelijks op consult komt. Samen gaan we voor blijvend resultaat.Start vandaag nog met afvallen in Eindhoven

Dus, ben jij op zoek naar een effectieve manier om af te vallen in Eindhoven, plan dan nu jouw afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor meer informatie en ontdek hoe jouw persoonlijke programma eruit ziet. Je zult versteld staan van de resultaten die je kunt bereiken!


Heidi: "Bianca is een hele fijne afslankcoach. Ze geeft hele goeie tips en motiveert je elke keer weer. Ze is altijd bereikbaar mocht je vragen hebben en denkt echt met je mee. Ik ben in elk geval erg blij dat ik haar hulp heb ingeroepen.


Astrid: "Ik ben heel blij dat ik begonnen ben met het PS programma... Mijn doel was een fitter lichaam en gezondere leefstijl .Daarbij was het fijn om een aantal kilo's te verliezen. Na ongeveer 8 maanden had ik mijn streefgewicht (-23 kg, en zelfs iets meer) bereikt. Ik voel me fit en maak nu gezondere keuzes in m'n eetpatroon. En ik kan zeggen dat ik trots ben op mezelf dat ik dit resultaat bereikt heb en dat zeker mede de fijne begeleiding van Bianca!!!              


Esther: "Meteen al na de 1e ontmoeting wist ik "hier zit ik goed". Bianca heeft mij in een half jaar tijd geholpen om ruim 20 kilo af te vallen. Ze weet je te motiveren, steunt je en heeft volop tips als je ergens tegen aan loopt. Ze geeft je persoonlijke aandacht en geeft je het gevoel dat je er toe doet."