Afvallen in Eindhoven 

Wil jij graag succesvol afvallen, weer lekker in in je vel zitten en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Ik ben Bianca Aarts, PS food & lifestyle coach (voorheen PowerSlim) in Eindhoven. Met ruim 10 jaar ervaring als voedingscoach help ik dagelijks vrouwen in Eindhoven en omgeving bij het behalen van hun ideale gewicht en het aanleren van een gezonde levensstijl.

Met behulp van het PS. food & lifestyle afslankprogramma help ik ook jou graag met afslanken en het behalen van je doelen. Snel weer lekker in je vel!


040 afvallen eindhoven

Succesvol Afvallen
In Eindhoven


Het PS. food & lifestyle afslankprogramma dat 
ontwikkeld is door diëtisten helpt jou stap voor stap om je streefgewicht te behalen én te behouden. 

 

040 afvallen eindhoven

Niet Minder, Maar Anders Eten

Je gaat niet minder maar ànders eten. Door de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten heb je geen honger en zie je snel resultaat.

 

040 afvallen eindhoven

Koolhydraatarme Producten & Recepten

Tijdens het afslanken maak je  gebruik van PS. food & lifestyle producten, groenten, vlees en vis. Er zijn 140 heerlijke producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.

 

040 afvallen eindhoven

Persoonlijke Begeleiding Bij Afvallen

Afvallen hoef je niet alleen te doen! Op weg naar jouw streefgewicht, maar ook na het behalen van je doel kun je rekenen op support, tips en adviezen.

 

MAKKELIJK • SNEL • EFFECTIEF


In het begin vond ik het moeilijk te geloven dat ik, met al die eetmomenten, elke week keurig afviel. Ik had geen honger, vond het heerlijk om zo’n vaste structuur te hebben en toch viel ik af. Deze methode heeft mij echt een houvast geboden en de vaste eetmomenten per dag hielpen mij heel erg. Uiteindelijk ben ik niet 10, maar 20 kilo afgevallen. Lees meer...


Mijn naam is Wendy en ik ben getrouwd met Michiel. Samen hebben we twee prachtige zoons van 8 en 3 jaar oud. Helaas kwam ik maar niet van die zwangerschapskilo’s af. Op mijn werk werd ik vaak geconfronteerd door klanten die mij feliciteerde met een zwangerschap, terwijl dat helemaal niet zo was.   Lees meer...


Ik kwam terug van vakantie en mijn kleding paste niet meer. Ik had me in mijn drie weken vakantie iets te veel laten gaan en was 6 kg aangekomen. Ik woog 92 kg voelde me slap en futloos en ik zat niet lekker in mijn vel. Ik wist dat ik iets aan mijn leefstijl moest veranderen. Lees meer...Makkelijk afvallen in Eindhoven: Bereik jouw doel met koolhydraatarm eten

Koolhydraatarm eten heeft veel voordelen, zoals het verminderen van je hongergevoel en het verhogen van je energie. Daarnaast helpt een koolhydraatarm dieet om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden en eetbuien te voorkomen,

Afslanken hoeft echt geen straf te zijn. De diëtisten en voedingscoaches van PS. food & lifestyle hebben namelijk de lekkerste producten voor je samengesteld. Met een verlaagd koolhydraatgehalte en rijk aan eiwitten. Zo worden jouw vetreserves gebruikt als energiebron, blijft jouw spiermassa behouden, en wordt daarmee het welbekende jojo-effect voorkomen

De PS. producten zijn vergelijkbaar met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse zoete en hartige snacks. Geen shakes dus, maar ècht lekkere producten!

De koolhydraatarme, eiwitrijke producten en makkelijke recepten van PS. food & lifestyle zorgen ervoor dat je gezond en lekker eet. Met het PS. food & lifestyle programma kun je op een verantwoorde manier afvallen en je gezondheid verbeteren, zonder dat je honger hoeft te lijden. Dit helpt je om je doelen te bereiken.


Gezond en verantwoord afvallen voor vrouwen in Eindhoven

 

Vrouwen hebben vaak andere doelen en behoeften dan mannen als het gaat om afvallen. Het is daarom belangrijk om een persoonlijke aanpak te hanteren. Zo kunnen emotionele factoren, zoals stress of hormonale schommelingen van invloed zijn op het lichaamsgewicht waardoor afslanken voor vrouwen niet altijd makkelijk is.

Juist daarom is het belangrijk om een steun in de rug te hebben. Ik begrijp dat. Daarom sta ik voor je klaar om jou te motiveren, inspireren en coachen tijdens het gehele proces. Samen stellen we realistische doelen op en werken we stap voor stap naar het gewenste resultaat. Afvallen doen we samen!


Deskundig advies en hulp bij afvallen in Eindhoven

Afslankstudio Bianca's Finishing Touch vind je in Eindhoven-Noord, stadsdeel Woensel, en is makkelijk bereikbaar vanuit Stratum, Gestel, Strijp, Tongelre en Meerhoven. 

Tijdens het PS. food & lifestyle programma kun je rekenen op deskundig advies en ondersteuning, leer je om de juiste keuzes te maken wat betreft voeding, beweging en ontspanning en leer  je stap voor stap een gezonde leefstijl aan.

Je krijgt meer energie, verbetert je conditie, voelt je beter en krijgt meer zelfvertrouwen. Om ervoor te zorgen dat je dit resultaat ook vasthoudt krijg je na het behalen van je streefgewicht nog een jaar lang na begeleiding, waarbij je maandelijks op consult komt. Samen gaan we voor blijvend resultaat!


Start vandaag nog met afvallen

Dus, als jij op een effectieve manier wilt afvallen in Eindhoven, plan dan nu jouw afspraak of neem contact op voor meer informatie en ontdek hoe jouw persoonlijke programma eruit ziet. Je zult versteld staan van de resultaten die je kunt bereiken!


Heidi: "Bianca is een hele fijne afslankcoach. Ze geeft hele goeie tips en motiveert je elke keer weer. Ze is altijd bereikbaar mocht je vragen hebben en denkt echt met je mee. Ik ben in elk geval erg blij dat ik haar hulp heb ingeroepen.


Astrid: "Ik ben heel blij dat ik begonnen ben met het PS programma... Mijn doel was een fitter lichaam en gezondere leefstijl .Daarbij was het fijn om een aantal kilo's te verliezen. Na ongeveer 8 maanden had ik mijn streefgewicht (-23 kg, en zelfs iets meer) bereikt. Ik voel me fit en maak nu gezondere keuzes in m'n eetpatroon. En ik kan zeggen dat ik trots ben op mezelf dat ik dit resultaat bereikt heb en dat zeker mede de fijne begeleiding van Bianca!!!              


Esther: "Meteen al na de 1e ontmoeting wist ik "hier zit ik goed". Bianca heeft mij in een half jaar tijd geholpen om ruim 20 kilo af te vallen. Ze weet je te motiveren, steunt je en heeft volop tips als je ergens tegen aan loopt. Ze geeft je persoonlijke aandacht en geeft je het gevoel dat je er toe doet."