Ruilen & Retourneren


Herroepingsrecht
Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om het product zonder opgaaf van redenen te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
De verzendkosten voor het retourneren van (een gedeelte van) de bestelling zijn voor jouw rekening.
Wij nemen de verzendkosten voor een eventueel vervangende product voor onze rekening.

Let op: Make-up valt onder de hygiënische goederen. Make-up producten kunnen om die reden niet worden terug genomen, tenzij deze verzegeld zijn.


Hoe te retourneren
Wil je (een deel van) de bestelling retourneren, meld je retour dan aan door een e-mail te sturen aan info@biancasfinishingtouch.nl
Vermeld daarin je naam, bestelnummer, product en met voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour.

Omruilen
Meldt jouw retour aan door een mail te sturen aan info@biancasfinishingtouch.nl en vermeld daarin jouw naam, bestelnummer, product en voor welk product je jouw retour wilt ruilen.
Na ontvangst sturen we je het vervangende product gratis naar je toe. Indien niet voorradig, dan storten we het betaalde bedrag terug. Zie hieronder.


Geld terug

Geef in de mail aan dat je jouw geld terug wilt. Dit doen we dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 werkdagen.

Stuur de te retourneren producten goed verpakt naar:

Bianca’s Finishing Touch
o.v.v. Retourzending
Sebastiaan van Noyestraat 13
5622 KG EINDHOVEN


Let op: retourneren is op eigen risico en kosten. Bewaar jouw verzendbewijs goed totdat het zeker is dat we deze hebben ontvangen.De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.