Algemene voorwaarden

Met het plaatsen van een bestelling in de webshop van Bianca’s Finishing Touch verklaar je dat je akkoord gaat met deze leveringsvoorwaarden. 

Belangrijk! 
De producten van Bianca’s Finishing Touch worden gefotografeerd waardoor deze iets lichter of donkerder kunnen overkomen. Houd daarmee rekening voordat je een aankoop doet. 


Algemene voorwaarden - BESTELLEN & BETALEN 

Betaling - via IDEAL 
De bestelling kan eenvoudig, veilig en snel betaald worden via IDEAL.
Na betaling ontvang je een orderbevestiging en zal de bestelling zo spoedig mogelijk worden verzonden. Algemene voorwaarden – VERPAKKING & VERZENDKOSTEN 

Bianca's Finishing touch verzendt uitsluitend binnen Nederland en maakt hierbij gebruik van PostNL

Alle producten worden verstuurd in een beschermde verpakking. 
Mocht er toch iets mis gaan tijdens het verzenden (zoek raken of beschadigingen) dan kan de eventuele schade niet verhaald worden op Bianca’s Finishing Touch. 

De verpakking- en verzendkosten zijn: 

BRIEVENBUSPOST € 1,95 
BRIEVENBUSPAKKET € 3.95
PAKKETPOST € 6,95 Algemene voorwaarden – LEVERTIJD

Bianca's Finishing Touch doet er alles aan om jouw bestelling binnen 2-5 werkdagen te leveren.
Indien je op een werkdag voor 13:00 uur bestelt, wordt jouw bestelling (mits op voorraad) nog dezelfde dag verstuurd.
Make-up producten van Art of Image worden rechtstreeks door Art of Image verstuurd.

Mocht een artikel onverhoopt niet leverbaar zijn, of toch een langere levertijd hebben dan word je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.
Je hebt dan het recht om je bestelling te annuleren. Het betaalde bedrag krijg je dan  zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 werkdagen teruggestort.Algemene voorwaarden - RETOURNEREN

Artikelen kunnen alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
De verzendkosten voor het retourneren van (een gedeelte van) de bestelling zijn voor jouw rekening.
Let op: Make-up valt onder de hygiënische goederen. Make-up producten kunnen om die reden niet worden terug genomen, tenzij deze verzegeld zijn.
Retourneren binnen 14 werkdagen. Je dient van te voren aan te geven (via de e-mail) dat het product retour gestuurd wordt. 
Zodra Bianca’s Finishing Touch het product retour heeft wordt het aankoopbedrag terug gestort. 


Algemene voorwaarden - KLACHTEN 

Neem binnen 48 uur contact op. 
Dit kan schriftelijk, per e-mail of telefonisch. 
Bianca’s Finishing Touch zal er alles aan doen om tot een passende oplossing te komen. 


Algemene voorwaarden - PRIVACYVERKLARING 

De persoonsgegevens die via de website worden verzameld worden op grond van de volgende rechtsgronden verwerkt. In de eerste plaats worden persoonsgegevens verwerkt als je met Bianca’s Finishing Touch een overeenkomst sluit. Tevens vraagt Bianca’s Finishing Touch uitdrukkelijk toestemming voor het verwerken van je gegevens wanneer je een bestelling plaatst op de website. De persoonsgegevens worden gebruikt om de geplaatste bestelling te kunnen afhandelen, vragen te kunnen beantwoorden en contact met je te kunnen opnemen. Bij het bestelformulier wordt aangegeven welke gegevens verplicht ingevuld moeten worden. Dit zijn je NAW-gegevens en telefoonnummer. Tevens wordt je e-mailadres gevraagd. Het e-mailadres is nodig om met je in contact te komen, maar wordt ook gebruikt om je in de toekomst op de hoogte te stellen van producten of diensten die interessant voor je kunnen zijn. De persoonsgegevens worden voor een termijn van één jaar na het eindigen van de overeenkomst opgeslagen, met uitsluiting van de gegevens die te vinden zijn op documenten welke bewaard moeten worden op grond van de fiscale bewaarplicht. Deze gegevens worden voor zeven (7) jaar bewaard.

Persoonsgegevens worden verwerkt door bedrijven die door Bianca’s Finishing Touch zijn ingeschakeld voor de uitvoering van de overeenkomst. De wet noemt deze bedrijven 'verwerkers'.  Je kunt hierbij denken aan het bedrijf welke de hosting van de website van Bianca’s Finishing Touch verzorgt of een door Bianca’s Finishing Touch ingeschakelde pakketdienst. De verwerkers handelen onder verantwoordelijkheid van Bianca’s Finishing Touch.

Ook zullen je persoonsgegevens worden gedeeld met derden als Bianca’s Finishing Touch op grond van een wettelijke verplichting gehouden is uw persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties.

Bianca’s Finishing Touch heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om de persoonsgegevens van je te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. De website heeft een SSL-certificaat, waardoor de gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden.


Algemene voorwaarden - OVERIG 
Bianca’s Finishing Touch behoudt zich het recht om voor deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.