Zit jij niet zo lekker in je vel? Vind jij het moeilijk om je gewicht in balans te houden naarmate je ouder wordt? Komen er ieder jaar een paar kilootjes bij? Eet je gezond maar lukt het je toch niet om blijvend af te vallen?  

Ben jij onzeker over je gewicht, vaak moe of futloos? Vind jij het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en verlang je ernaar om weer stralend voor de dag te komen en zowel fysiek als mentaal weer lekker in je vel te zitten?

Begin je iedere maandag opnieuw maar hou je het niet vol of val je steeds terug in oude gewoontes? Heb je behoefte aan goed advies, een duidelijk plan, meer structuur, en een stok achter de deur?   


Ik help je om jouw ideale gewicht te behalen en behouden


Mijn naam is Bianca Aarts, al ruim 10 jaar enthousiast PS. food & lifestyle coach. Met mijn ervaring, kennis van voeding, leefstijl- en gedragsverandering help ik je graag met afvallen en het behalen van jóuw leefgewicht: een gezond gewicht dat blijft!


Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?


PS. food & lifestyle: Lekker eten, geen honger en tòch afvallen

 

Voedingsplan op maat

Makkelijke, lekkere & gezonde recepten

Heerlijke koolhydraatarme producten

Persoonlijke begeleiding


Succesverhalen

Esther, 32 jaar 
- 20 kg

★★★★★

Ik wilde ontzettend graag van mijn overgewicht af, maar dat lukte me niet alleen. Bij het PS. food & lifestyle programma had ik een goed gevoel: 
6 eetmomenten per dag met voldoende groenten. In het begin vond ik het moeilijk te geloven dat ik, met al die eetmomenten, elke week keurig afviel.  Lichamelijk heeft het afvallen mij heel veel gebracht: ik ben fitter en zit lekkerder in mijn vel.Sandra, 43 jaar 
- 15 kg

★★★★★

Ik wilde niet alleen afvallen, maar vooral van leefstijl veranderen. 
Het PS. food & lifestyle programma is heel duidelijk. Je weet precies wat en hoeveel je mag eten en de regelmaat in het programma beviel me goed. Met 6 eetmomenten op een dag voelde ik me steeds verzadigd, en daardoor heb ik  geen problemen gehad om het programma te blijven volgen.


Wendy, 39 jaar 
- 20 kg

★★★★★

Deze manier van afvallen sprak mij enorm aan omdat je nog steeds genoeg en heel gevarieerd blijft eten. Een crashdieet zag ik namelijk niet zitten. Ik ben enorm trots en blij met het resultaat wat ik met PS. food & lifestyle heb bereikt. Ik voel me fitter, heb veel meer energie en zit weer goed in mijn vel. Ik ben gelukkiger en zelfverzekerder en heb weer zin om dingen te ondernemen.Word jij het volgende succesverhaal?


Afvallen Veldhoven: Bereik jouw doel met koolhydraatarm eten

Koolhydraatarm eten heeft veel voordelen, zoals het verminderen van je hongergevoel en het verhogen van je energie. Daarnaast helpt een koolhydraatarm dieet om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden en eetbuien te voorkomen.

Afvallen hoeft echt geen straf te zijn. De diëtisten en voedingscoaches van PS. food & lifestyle hebben namelijk de lekkerste producten voor je samengesteld. Met een verlaagd koolhydraatgehalte en rijk aan eiwitten. Zo worden jouw vetreserves gebruikt als energiebron, blijft jouw spiermassa behouden, en wordt daarmee het welbekende jojo-effect voorkomen

De PS. producten zijn vergelijkbaar met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse zoete en hartige snacks. Geen shakes dus, maar ècht lekkere producten!

De koolhydraatarme, eiwitrijke producten en makkelijke recepten van PS. food & lifestyle zorgen ervoor dat je gezond en lekker eet. Met het PS. food & lifestyle programma kun je op een verantwoorde manier afvallen en je gezondheid verbeteren, zonder dat je honger hoeft te lijden. Dit helpt je om je doelen te bereiken.


Gezond en verantwoord afvallen voor vrouwen in Veldhoven

 

Vrouwen hebben vaak andere doelen en behoeften dan mannen als het gaat om afvallen. Het is daarom belangrijk om een persoonlijke aanpak te hanteren. Zo kunnen emotionele factoren, zoals stress of hormonale schommelingen van invloed zijn op het lichaamsgewicht waardoor afvallen voor vrouwen niet altijd makkelijk is.

Juist daarom is het belangrijk om een steun in de rug te hebben. Ik begrijp dat. Daarom sta ik voor je klaar om jou te motiveren, inspireren en coachen tijdens het gehele proces. Samen stellen we realistische doelen op en werken we stap voor stap naar het gewenste resultaat. Afvallen doen we samen!


Deskundig advies en hulp bij afvallen in Veldhoven & omgeving

Afslankstudio Bianca's Finishing Touch vind je in Eindhoven-Noord, stadsdeel Woensel, op ongeveer 15 minuten rijden vanuit Veldhoven en is makkelijk bereikbaar. 

Tijdens het PS. food & lifestyle programma kun je rekenen op deskundig advies en ondersteuning, leer je om de juiste keuzes te maken wat betreft voeding, beweging en ontspanning en leer  je stap voor stap een gezonde leefstijl aan.

Je krijgt meer energie, verbetert je conditie, voelt je beter en krijgt meer zelfvertrouwen. Om ervoor te zorgen dat je dit resultaat ook vasthoudt krijg je na het behalen van je streefgewicht nog een jaar lang na begeleiding, waarbij je maandelijks op consult komt. Samen gaan we voor blijvend resultaat!Start vandaag nog met afvallen

Dus, als jij op een effectieve manier wilt afvallen in de omgeving van Veldhoven, plan dan nu jouw afspraak of neem contact op voor meer informatie en ontdek hoe jouw persoonlijke programma eruit ziet. Je zult versteld staan van de resultaten die je kunt bereiken!


Heidi: "Bianca is een hele fijne afslankcoach. Ze geeft hele goeie tips en motiveert je elke keer weer. Ze is altijd bereikbaar mocht je vragen hebben en denkt echt met je mee. Ik ben in elk geval erg blij dat ik haar hulp heb ingeroepen.


Astrid: "Ik ben heel blij dat ik begonnen ben met het PS programma... Mijn doel was een fitter lichaam en gezondere leefstijl .Daarbij was het fijn om een aantal kilo's te verliezen. Na ongeveer 8 maanden had ik mijn streefgewicht (-23 kg, en zelfs iets meer) bereikt. Ik voel me fit en maak nu gezondere keuzes in m'n eetpatroon. En ik kan zeggen dat ik trots ben op mezelf dat ik dit resultaat bereikt heb en dat zeker mede de fijne begeleiding van Bianca!!!              


Esther: "Meteen al na de 1e ontmoeting wist ik "hier zit ik goed". Bianca heeft mij in een half jaar tijd geholpen om ruim 20 kilo af te vallen. Ze weet je te motiveren, steunt je en heeft volop tips als je ergens tegen aan loopt. Ze geeft je persoonlijke aandacht en geeft je het gevoel dat je er toe doet."