Biefstuksalade

Koolhydraatarm recept - Biefstuksalade

Dit recept uit het PS. kookboek is bij veel cliënten favoriet. En dat is niet zo gek, want het is ook heeeeeel erg lekker ;-) Bovendien is het ontzettend snel klaar en ook een aanrader als je het PS. food & lifestyle programma niet volgt!

Ingrediënten voor 1 portie

  • 1 biefstuk
  • 1 handje taugé
  • 100 gr veldsla
  • 1 el rode ui gesnipperd
  • 1/2 groene paprika in stukjes
  • 3 kleine augurkjes in schijfjes
  • 1 teen knoflook geperst
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • 1 el olijfolie


Bereidingswijze
Bak je biefstuk naar wens rosé, medium of well done.
Fruit als de biefstuk bijna klaar is de knoflook circa 1 minuut in de olie. Voeg de sojasaus en taugé toe en bak deze even mee.
Meng de rode ui, paprika en augurkjes met de veldsla. Verdeel hierover de taugé en leg de plakjes biefstuk er bovenop. Smakelijk!

Tip! Je kunt de biefstuk ook voor het bereiden in reepjes snijden en dan samen met de taugé bakken als je dat makkelijker vindt.


Geschikt vanaf fase 1 van het PS. food & lifestyle programma